Gps Tracker

Zahvaljujući mnogobrojnim veštačkim satelitima koji neprekidno kruže oko zemlje stvorena je mogućnost vrlo preciznog lociranja i praćenja kretanja svakog objekta na planeti. GPS tracker prima signal sa najmanje dva satelita, obrađuje primljene informacije i na pogodan način ih šalje zainteresovanim stranama. Tolerancija tačne pozicije iznosi svega 2 do 3 metra.


Svi proizvodi kategorije: Gps Tracker

GPS trackeri - špijunska oprema za traganje, praćenje i lociranje. GPS lokator, GPS tragač

GPS tracker

- Čovek je u krevetu sa ljubavnicom te joj kaže: "Upravo me zvala žena i reče da je kod tebe na kafi..."

- Mujo u Nemačkoj kaže Sulji: "Od kako sam Fati kupio onaj mobilni, kad god pozovem ona je kod kuće..."

Šalu na stranu, zaista, nejčešći početak razgovora mobilnim telefonima, nakon pozdrava, je pitanje: "Gde si?". Ukoliko ne želimo da sagovornik zna tačno gde smo, praktično mu možemo navesti bilo koju lokaciju. Ali GPS trackeri - lokatori uneli su veliku promenu u ovome.

Lociranje mobilnog telefona postalo je jednostavno i svima dostupno uz pomoć špijunskog softvera koji imamo u ponudi, ali lociranje pokretnih objekata i lica masovno se primenjuje u mnogim oblastima. Sasvim je logično da vlasnici prevozničkih kompanija, auto prevoznici, špediteri, Rent-a-car agencije i mnogi drugi imaju potrebu da u svakom momentu znaju gde su im drumska vozila, autobusi, plovni objekti.... GPS trackeri omogućavaju automatizovan proces, bez potrebe da pitamo "Gde si?".

GPS Trackeri lokatori

Kod osuđenika koji kaznu izdržavaju u kućnom pritvoru primenjuje se GPS tracker, tako zvana nanožnica, koja ovlašćenim službama omogućavaqju da uvek znaju gde je osuđenik, odnosno da li poštuje kućni pritvor. U slučaju da skine nanožnicu, nadležni odmah dobija obaveštenje.

Po sličnom principu funkcioniše SMS servis GSP-a kojim putnici u svakom trenutku mogu slanjem SMS poruke saznati za koje vreme neki autobus dolazi do određene stanice.

U špijunskom svetu, kao i u specijalizovanim službama bezbednosti GPS trackeri su postali nezamenljiv instrument kojim se prikupljaju podaci o kretanju ili lokaciji objekata. U ovom kontekstu, objekat je jedno lice ili grupa osoba, vozilo, paket, životinja, 

Špijunska oprema ove kategorije

GPS za praćenje - tragač

Uređaj za praćenje pokrtnih objekata - GPS tragač...

GPS za praćenje - tragač
GPS za praćenje - tragač
gps tracker, gps lokator, zaštita od krađe, praćenje automobila, špijunski uređaj, pozicioniranje, uređaj za špijuniranje

GPS tracker - lokator u satu - GPS watch tracker

gps tracker u ručnom satu
gps tracker u ručnom satu
gps tracker, gps lokator, zaštita od krađe, praćenje automobila, špijunski uređaj, pozicioniranje, uređaj za špijuniranje

GPS tracker - lokator

Lociranje pokretnih objekata i lica...

GPS tracker - lokator
GPS tracker - lokator
lociranje, bicikla, praćenje dece, mačije oko, prednje svetlo za bicikl, zadnje svetlo za bicikl, štop svetlo

GPS tracker u svetlu za bicikle

GPS tracker za bezbednost dece...

GPS tracker u svetlu za bicikle
GPS tracker u svetlu za bicikle