Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Aplikacija za praćenje dece

Aplikacija za praćenje dece predstavlja jedan od načina kontrole i nadzora nad decom svih uzrasta, posebno tinejdžera. Namenjena je za telefone sa Android operativnim sistemom i instalira se na uređaj koji se želi pratiti. Sama instalacija je jednostavna, brza i ne zahteva neko posebno znanje. Kod proverenih prodavaca, korisnicima je obezbeđena i tehnička podrška korak po korak, a aplikacija se može instalirati i u prostorijama dobavljača ako je korisniku tako jednostavnije.

Aplikacija za roditeljski nadzor na telefonu se može instalirati u telefone koji se već koriste, kao i u potpuno nove uređaje koji recimo predstavljaju poklon. Potpuno je nevidljiva, nema tragova instalacije, ne zauzima puno prostora i ne remeti normalno funkcionisanje uređaja. Telefon uobičajeno radi i nema apsolutno nikakve signalizacije da je aplikacija započela rad.

Aplikacija za nadzor na telefonu je idealan metod roditeljske kontrole u situacijama kada kod roditelja postoji zabrinutost da je njihovo dete na bilo koji način ugroženo ili mu preti neka opasnost. Situacije u kojima je ova aplikacija od ogromne pomoći roditeljima su brojne, posebno danas, kada su u eri tehnološke ekspanzije deca ugrožena od najrazličitijih oblika nasilja ili uznemiravanja na društvenim mrežama i internetu uopšte.

Praćenje i nadzor dece putem mobilnog telefona

Aplikacija za praćenje mobilnog telefona

Aplikacija za praćenje dece – moralne dileme

Roditelji koji se odluče na ovaj vid kontrole, nisu ovu odluku doneli ni lako ni jednostavno. Mnoge moralne dileme su ih mučile. Da li poštovati detetovo pravo na privatnost ili preduzeti konkretne korake i početi sa nadzorom dece, pa tako otkloniti ili potvrditi sumnju? Treba imati u vidu da praćenje dece nije novotarija savremenog doba. I ranije su roditelji pratili svoju decu kako bi saznali gde se kreću i šta rade. Često je to bio jedini način da se otkrije istina, a ona je mnogu decu spasila kandži droge, alkohola ili drugog problematičnog ponašanja.

U odnosu na neko prošlo vreme, savremeno tehnološko doba donosi nove rizike i iskušenja i za decu i za roditelje. Nekada su deca bila ugrožena samo napolju, a sada su ugrožena u sopstvenom domu, u svojoj sobi, dok su roditelji samo na par koraka od njih. Da li ste se zapitali šta vaše dete radi na telefonu satima, sa kim se dopisuje, šta traži i gleda na internetu? Znamo da jeste. I ukoliko primetite neko netipično ponašanje, posebno udaljavanje od stvarnosti, zamišljenost, drskost i druge promene u ponašanju, vreme je da reagujete.

Naravno, uvek je na prvom mestu razgovor sa detetom i pokušaj da se u jednoj opuštenoj i otvorenoj priči sazna šta ga muči i brine. Međutim, ukoliko dete odbija razgovor, uporno tvrdi da je sve u redu a njegovo ponašanje govori suprotno, sa sigurnošću možemo reći da problem postoji. Kada je roditelj u ovakvoj situaciji, može pokušati da sazna istinu posrednim putem, preko drugara, njihovih roditelja, škole i slično. Međutim, informacije do kojih se dolazi na ovaj način su u većini slučajeva šture i nepotpune.

Stoga je jedan od najboljih načina da saznate istinu o ponašanju svog deteta putem aplikacije za praćenje. Najglasniji protivnici ovakvog načina kontrole dece su upravo roditelji koji nikad nisu posumnjali da njihova deca imaju problem. Kao argument najčešće ističu poverenje koje imaju u svoju decu i koje su godinama gradili. Ali postoje situacije kada deca urade neke stvari za koje su od malena učeni da ne čine. I to ne treba da čudi, jer to su samo deca.

Informacije zlata vredne

Aplikacija za roditeljski nadzor dece preko mobilnog telefona omogućava:

  • Snimanje i slušanje razgovora u realnom vremenu
  • Listing odlaznih i dolaznih poziva, e-mejlova i poruka
  • Audio, video i tekstualne prepiske sa aplikacija: Viber, WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram DM, Skype, Snapchat, Hike messenger, Hangout, Pinterest …
  • Keylogger – praćenje kucanja na tastaturi
  • GPS praćenje sa istorijom kretanja
  • Uvid u foto i video galerije
  • Upravljanje aplikacijama na telefonu
  • Istoriju internet pretrage
  • Uključivanje prednje i zadnje kamere i gledanje uživo

Kako funkcioniše aplikacija za praćenje dece?

Aplikacija se instalira u mobilni uređaj deteta za svega 20-ak minuta. Nakon toga, sva usmena i pismena konverzacija, audio i video fajlovi, istorije pretrage i kretanja mogu se pratiti ili preko telefona roditelja ili putem web panela na koji se ulazi pomoći jedinstvene šifre i korisničkog imena. Ukoliko roditelj nije u mogućnosti da uživo nadzire konverzacije ili uređaj nema internet konekciju, sve se beleži na web panelu i može se kasnije preslušavati i gledati.

Koju aplikaciju za praćenje dece odabrati?

Postoje različite aplikacije za praćenje dece putem mobilnog uređaja. Međutim, treba pažljivo birati jer postoje loše kopije koje ne funkcionišu kako treba a posebno su opasne besplatne verzije programa koje najčešće sadrže zlonamerne programe i viruse koji mogu ošteti rad mobilnog uređaja pa čak i izbrisati podatke. Neke od njih kupe podatke o detetu na čiji telefon su instalirane i kao takve umesto da štite i vrše nadzor, one predstavljaju veliku opasnost za decu. Zato aplikaciju za nadzor dece treba uvek nabavljati od proverenih dobavljača uz garanciju i fiskalni račun.

Ukoliko je i vama kao roditelju potrebna pouzdana aplikacija za praćenje dece, tehnička podrška i besplatan probni period radi upoznavanja sa radom aplikacije, pozovite nas jer vam nudimo upravo to. Kod nas ćete dobiti besplatni probni period na 48 sati, što je praktično besplatna aplikacija za praćenje dece. Ovaj period vas neće ništa koštati, niti ima skrivenih troškova.

Diskrecija i zaštita privatnosti podataka je apsolutno zagarantovana.

Pogledajte video o aplikaciji za praćenje telefona

 


Share


Povezane priče

Zaštititi decu pomoću špijunske opreme

Životne situacije

Nadzor dece – Šta rade vaša deca kada niste tu?

Prisluskivanje mobilnog kod dece u cilju zastite

Životne situacije

Kako da vaša deca budu bezbedna u svakom trenutku?

spytech novosti

Životne situacije

Praćenje telefona kao mera nadzora dece i tinejdžera

Praćenje mobilnog telefona

Životne situacije

Kako pratiti tuđi telefon (a da vas ne uhvate)

online bezbednost dece

Životne situacije

Bezbednost dece na internetu

Student uči za ispit

O uređajima

Kompletan vodič kroz bubice za ispit

Izaberite valutu