Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Detektor špijunskih kamera

Detektor špijunskih kameraDetektor žičanih i bežičnih špijunskih kamera je uređaj sa kojim možete jednostavno, brzo i precizno otkriti sve vrste kamera sa CMOS i CCD sočivima u svom okruženju.

Originalni profesionalni detektor špijunskih kamera sa LED indikatorom koristi se za detektovanje svih vrsta špijunskih kamera. Ovaj uređaj za detektovanje lako i pouzdano otkriva sve žičane, bežične i wireless špijunske kamere u vašoj blizini, ali i druge špijunske uređaje.

Univerzalni detektor špijunskih kamera je malih dimenzija, jednostavan za upotrebu i možete ga koristiti bilo gde, kada god vam zatreba.

Špijunske mikro kamere najnovije generacije su minijaturnih dimenzija i veoma ih je lako sakriti i zamaskirati. Zbog toga je svaka potraga za njima osuđena na propast, jer ih je praktično nemoguće uočiti golim okom, sve i da gledamo pravo u nju. Profesionalni detektori, veoma brzo i bez greške pronalaze sve kamere za prisluškivanje.

Pored žičanih i bežičnih špijunskih kamera, uz pomoć ovih mini detektora sa moćnim performansama možete uspešno otkriti i drugu špijunsku opremu.

Ovaj uređaj skoro nepogrešivo detektuje i:

  • Špijunske bubice
  • GSM i RF prisluškivače
  • GPS trackere
  • Softver za prisluškivanje mobilnih telefona

Detektor špijunskih kamera napaja se uz pomoć trajnih litijumskih baterija koje mu, kada se napune obezbeđuju neprekidan rad u trajanju od 3h.

Kako se primenjuje detektor špijunskih kamera i njegove karakteristike

Detektor špijunskih kamera je malih dimenzija (70 x 40 x 10 mm) i uz precizno uputstvo upotrebljava se jednostavno.

Najpre je potrebno da upalite detektor i njegov LED indikator će početi da svetli. Tada krećete u pretraživanje prostora gledanjem kroz crveno sočivo na samom uređaju. U trenutku kada otkrije špijunski kameru, detektor će vam dati jasan znak. Uređaj poseduje 5 modova brzina svetljenja LED indikatora.

Detektor špijunskih kamera sadrži 6 dioda koje emituju jako infracrveno zračenje, koje se odbija od sočiva skrivene kamere. Kada detektuje zrak špijunske kamere, detektor vas upozorava zvučnom, svetlosnom ili vibracionom signalizacijom. Uređaj za detektovanje otkriva špijunsku kameru sa preciznošću od 1cm. Ovaj multifunkcionalni detektor otkriva sve vrste žičanih CMOS i CCD spy kamera sa udaljenosti i do 10 metara.

Način signalizacije i stepen senzibiliteta detektora sami menjate i podešavate, prema potrebi. Svojim klijentima uvek savetujemo da osetljivost uređaja za detektovanje špijunskih kamera uvek postave na minimum i ne izvlače antenu, kako ne bi reagovao na zračenja drugih uređaja iz okruženja, kao što su trafo stanice, TV repetitori ili bazne stanice mobilne telefonije. Naravno, ukoliko tragate za špijunskim kamerama na otvorenom prostoru, van grada, osetljivost detektora možete postaviti na maksimum i izvući antenu.

U koje svrhe se upotrebljava detektor špijunskih kamera

Detektor svih vrsta špijunskih kamera može biti savršeno rešenje kada god posumnjate da ste žrtva špijunaže. Ovaj univerzalni detektor špijunskih uređaja možete upotrebiti preventivno i pre nego što se vaše sumnje obistine i šteta bude načinjena. Veoma brzo i precizno otkriće vam sve vrste špijunskih kamera koje se nalaze u vašem domu, automobilu, poslovim prostorijama… A svi znamo da nikada nije bilo lakše doći do kamera za tajno snimanje i prisluškivanje i instalirati ih praktično bilo gde, jer su minijaturnih dimenzija i nevidljive za golo oko.

Detektor špijunskih kamera je odličan poslovni saveznik ukoliko želite da sprečite da važne poslovne informacije ne stignu do pogrešnih ljudi i konkurencije. Takođe ga možete upotrebiti da zaštitite ličnu privatnost i bezbednost vašeg doma i porodice.

Pored špijunskih kamera, uz pomoć ovog pouzdanog detektora savremene tehnologije možete uspešno otkriti i ostalu špijunsku opremu kao što su sve vrste špijunskih bubica, GSM i RF prisluškivača, GPS satelitske lokatore, softvere za prisluškivanje mobilnih telefona.

Pozovite nas ili posetite naš poslovni prostor i pomoći ćemo vam da izaberete pravi i originalan detektor špijunskih kamera koji će efikasno i brzo rešiti vaš problem, a naš stručni tim daće vam korisne savete oko instalacije i pravilne upotrebe detektora.


Share


Izaberite valutu