Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle

(0 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

3.750 RSD

Trenutno nedostupno

Pogledaj slične proizvode

Budite obavešteni kada ovaj proizvod bude dostupan

    GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle je uređaj napravljen po svim propisima o bezbednosti u saobraćaju i koristi se za praćenje i lociranje dvotočkaša u realnom vremenu.

    U svetla za bicikle ugrađen je GPS tracker sa slotom za SIM karticu u koji se stavlja GSM kartica sa poznatim brojem, a broj se povezuje na internet. GPS tracker u svetlu za bicikle radi na principu komunikacije broja na SIM kartici unutar uređaja sa master brojem telefona.

    Uporedite proizvod

    Opis

    GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle je savremeni satelitski uređaj za praćenje i lociranje koji vam daje mogućnost da u realnom vremenu pratite kretanje svog dvotočkaša, ali i dece i ljudi. GPS lokator u svetlima za bicikle i motore napravljen je po svim propisima o bezbednosti u saobraćaju. Prednje svetlo emituje jaku belu svetlost i osvetljava prostor ispred, dok zadnje svetlo emituje jarko crvenu boju zahvaljujući jakim LED diodama.

    Ali njegove funkcije pružaju mnogo više od zaštite bezbednosti u saobraćaju.

    GPS lokator za bicikle špijunski radi na principu mobilne telefonije, a sa satelitom se povezuje GPS signalom. U GPS traker se ubacuje SIM kartica (koja se koristi i u mobilnim telefonima).

    GPS traker locira bicikl ili motor koji se prati koordinatama u obliku geografske širine i dužine koje šalje tekstualnom porukom na vaš mobilni telefon u vidu linka za Google Maps. Klikom na link iz poruke ili jednostavnim upisivanjem tih koordinata u Google earth ili neku drugu mapu koja podržava pretragu po koordinatama možete videti preciznu lokaciju objekta (maksimalno odstupanje je 5 m).

    Zahvaljujući ugrađenom senzoru vibracija, čim detektuje pokret ili dodirivanje uređaj za praćenje i lociranje poziva vaš broj telefona ili šalje SMS poruku.

    Kada god poželite, možete poslati zahtev i dobiti tačnu lokaciju uređaja putem SMS poruke u vidu geografske širine i dužine ili u vidu adrese.

    GPS lokator pruža mogućnost preciznog praćenja kretanja dvotočkaša u realnom vremenu preko web portala, gde u trenutku dobijate i vidite sve podatke vezane za kretanje, bez obzira na udaljenost.

    Pored toga, ovaj lokator možete postaviti na bilo koje mesto i dobićete efikasan i pouzdan uređaj za prisluškivanje neograničenog dometa.

    Kako se primenjuje GPS tracker u svetlu za bicikle i motore i njegove karakteristike

    GPS satelitski lokator u svetlu za bicikle i motore instalira se veoma lako i zahvaljujući opremi za montiranje, jednostavno ugrađuje na sve dvotočkaše. Ovaj špijunski uređaj za praćenje i lociranje uz pomoć integrisanih GSM / GPS antena funkcioniše po principu mobilne telefonije.

    GPS tracker ugrađen u svetla bicikla i motora u sebi sadrži slot za SIM karticu u koji se stavlja GSM kartica sa vama poznatim brojem, što mu daje neograničen domet. Da biste iskoristili sve mogućnosti GPS trackera u svetlu za bicikle, potrebni su vam još mobilni telefon i signal mobilne telefonije. Kada mobilni broj povežete na internet, preko mobilnog telefona (pozivanjem ili putem SMS poruka, kako podesite) ili preko web portala možete pratiti kretanje objekta u realnom vremenu sa preciznošću od 5 m.

    To u praksi znači da sve podatke koje GPS lokator prikupi šalje vam SMS porukom ili preko interneta. Preciznu geografsku dužinu i širinu ili adresu dobijate porukom, a praćenje kretanja sa svim podacima dostupno vam je na web portalu.

    Senzor vibracija instaliran u GPS satelitski lokator omogućava uređaju da čim oseti pokret ili vibraciju pozove ili pošalje SMS poruku na zadati broj telefona.

    Sve ove karakteristike čine ga i savršenim multifunkcionalnim uređajem za pracenje. Važne informacije možete dobijati putem SMS ili MMS poruka ili aktivnosti u okruženju lokatora pratiti putem web portala u realnom vremenu, sa bilo koje udaljenosti.

    SOS ili “panic” dugme koristi se u slučaju opasnosti. Pritiskom na jedno dugme odmah se šalje SMS poruka na vaš telefon i još dodatna 3 broja telefona po potrebi.

    Ultra jaka punjiva baterija pruža veliku autonomiju rada i do 120 dana u stand by režimu. Uređaj je vodootporan pa ga bez straha možete koristiti po svim vremenskim uslovima.

    U koje svrhe možete primeniti GPS tracker u svetlu za bicikle i motore

    GPS lokator za satelitsko praćenje i lociranje bicikala i motora najčešće se instalira u prednje i zadnje svetlo dvotočkaša i na taj način pruža precizne podatke o njihovom kretanju i lokaciji u realnom vremenu.

    U vreme kada su krađe dvotočkaša svakodnevne, GPS lokator je sigurno najjeftinija i najpouzdanija zaštita za vaš bicikl ili motor od kradljivaca.

    GPS lokator u svetlu za bicikle i motore može pružiti važne informacije svim vlasnicima kurirskih službi koje dostavljaju robu motorima. Putem njega jednostavno možete vršiti nadzor, imati punu vidljivost i bolju logistiku vaših poslovnih vozila u svakom momentu i na taj način povećati njihovu bezbednost, efikasnost zaposlenih i smanjiti nepotrebne troškove.

    Osim toga, uz pomoć ovog modernog špijunskog uređaja za praćenje u svakom trenutku možete znati gde se tačno nalazi vaše dete ako je otišlo u vožnju biciklom. Ukoliko vaše dete dođe u neku neprijatnu situaciju ili opasnost, jednostavnim pritiskom na SOS taster vi ćete biti odmah obavešteni o tome SMS porukom ili pozivom na vaš ili još 3 sigurnosna broja telefona.

    Ovaj pouzdani uređaj možete instalirati ne samo u svetlo bicikla ili motora. Postavite ga na školski ranac, putnu torbu, kacigu i pratite kretanje deteta bez obzira na razdaljinu. Ova opcija je izuzetno korisna za ekskurzije, kampovanje i izlete.

    • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

     

    Specifikacija

    Napajanje

    Mogućnost rada na baterije Yes
    Tip baterije LiPo
    Kapacitet baterije 1.000mAh
    Trajanje baterije: Do 120 dana u standby režimu
    Integrisana baterija Yes

    Mreža

    Tip SIM kartice SIM
    Frekvencija rada 2G, 3G

    Funkcije

    Geofence Yes
    Daljinska kontrola Yes
    Alarm niskog nivoa baterije Yes
    Alarm prekoračenja brzine Yes
    Senzor treće dimenzije Yes
    Povezivanje sa serverom Yes
    GPS osetljivost -165dBm
    GPS preciznost 5 m

    Fizičke karatkeristike

    Vodootporan uredjaj IP67
    Materijal uredjaja ABS plastika
    Radna temperatura -10°C do 55°C
    LED lampa Yes
    Aplikacija za pristup uredjaju Miitown
    Boja uredjaja Crna
    Indikator moda rada Yes
    Port Micro USB

    Težina i dimenzije

    Težina 180 g
    Širina 110 mm
    Dubina 50 mm
    Visina 40 mm

    Paket uključuje

    • USB kabl

      USB kabl sa četvoropinskim magnetnim konektorom, dobre provodnosti i kvalitetno izolovan, koji Vam u svakoj situaciji štiti uredjaj. Služi kako za punjenje uredjaja.

    • Uputstvo za korišćenje

      Služi da se vodite po njemu i adekvatno koristite sve funkcije uredjaja. U uputstvu možete pronaći detaljne korake kako najlakše da rukujete uredjajem.

    Kako se koristi

    Будите први који ће написати рецензију за „GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle“

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    Recenzije

    Још нема коментара.

    Najčešća pitanja

    Da li GPS traker ima funkciju zadnjeg svetla?

    GPS traker pored mogućnosti da Vam pošalje lokaciju Vašeg bicikla ili motocikla poseduje funkciju zadnjeg svetla.

    Da li je uređaj vodootporan?

    GPS traker je vodootporan i možete ga neometano koristiti u svim vremenskim uslovima.

    Može li GPS tracker da me obavesti kada neko hoće da mi ukrade biciklo?

    Uređaj ima ugradjen senzor vibracije i obaveštava Vas istog momenta kada neko želi da Vam ukrade biciklo.

    Isporuka

    GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle

    3.750 RSD
    Izaberite valutu