GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle

GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikleGPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle je savremeni satelitski uređaj za praćenje i lociranje koji vam daje mogućnost da u realnom vremenu pratite kretanje svog dvotočkaša, ali i dece i ljudi. GPS lokator u svetlima za bicikle i motore napravljen je po svim propisima o bezbednosti u saobraćaju. Prednje svetlo emituje jaku belu svetlost i osvetljava prostor ispred, dok zadnje svetlo emituje jarko crvenu boju zahvaljujući jakim LED diodama.

Ali njegove funkcije pružaju mnogo više od zaštite bezbednosti u saobraćaju.

GPS lokator za bicikle špijunski radi na principu mobilne telefonije, a sa satelitom se povezuje GPS signalom. U GPS traker se ubacuje SIM kartica (koja se koristi i u mobilnim telefonima).

GPS traker locira bicikl ili motor koji se prati koordinatama u obliku geografske širine i dužine koje šalje tekstualnom porukom na vaš mobilni telefon u vidu linka za Google Maps. Klikom na link iz poruke ili jednostavnim upisivanjem tih koordinata u Google earth ili neku drugu mapu koja podržava pretragu po koordinatama možete videti preciznu lokaciju objekta (maksimalno odstupanje je 5 m).

Zahvaljujući ugrađenom senzoru vibracija, čim detektuje pokret ili dodirivanje uređaj za praćenje i lociranje poziva vaš broj telefona ili šalje SMS poruku.

Kada god poželite, možete poslati zahtev i dobiti tačnu lokaciju uređaja putem SMS poruke u vidu geografske širine i dužine ili u vidu adrese.

GPS lokator pruža mogućnost preciznog praćenja kretanja dvotočkaša u realnom vremenu preko web portala, gde u trenutku dobijate i vidite sve podatke vezane za kretanje, bez obzira na udaljenost.

Pored toga, ovaj lokator možete postaviti na bilo koje mesto i dobićete efikasan i pouzdan uređaj za prisluškivanje neograničenog dometa.

Kako se primenjuje GPS tracker u svetlu za bicikle i motore i njegove karakteristike

GPS satelitski lokator u svetlu za bicikle i motore instalira se veoma lako i zahvaljujući opremi za montiranje, jednostavno ugrađuje na sve dvotočkaše. Ovaj špijunski uređaj za praćenje i lociranje uz pomoć integrisanih GSM / GPS antena funkcioniše po principu mobilne telefonije.

GPS tracker ugrađen u svetla bicikla i motora u sebi sadrži slot za SIM karticu u koji se stavlja GSM kartica sa vama poznatim brojem, što mu daje neograničen domet. Da biste iskoristili sve mogućnosti GPS trackera u svetlu za bicikle, potrebni su vam još mobilni telefon i signal mobilne telefonije. Kada mobilni broj povežete na internet, preko mobilnog telefona (pozivanjem ili putem SMS poruka, kako podesite) ili preko web portala možete pratiti kretanje objekta u realnom vremenu sa preciznošću od 5 m.

To u praksi znači da sve podatke koje GPS lokator prikupi šalje vam SMS porukom ili preko interneta. Preciznu geografsku dužinu i širinu ili adresu dobijate porukom, a praćenje kretanja sa svim podacima dostupno vam je na web portalu.

Senzor vibracija instaliran u GPS satelitski lokator omogućava uređaju da čim oseti pokret ili vibraciju pozove ili pošalje SMS poruku na zadati broj telefona.

Sve ove karakteristike čine ga i savršenim multifunkcionalnim uređajem za pracenje. Važne informacije možete dobijati putem SMS ili MMS poruka ili aktivnosti u okruženju lokatora pratiti putem web portala u realnom vremenu, sa bilo koje udaljenosti.

SOS ili „panic“ dugme koristi se u slučaju opasnosti. Pritiskom na jedno dugme odmah se šalje SMS poruka na vaš telefon i još dodatna 3 broja telefona po potrebi.

Ultra jaka punjiva baterija pruža veliku autonomiju rada i do 120 dana u stand by režimu. Uređaj je vodootporan pa ga bez straha možete koristiti po svim vremenskim uslovima.

U koje svrhe možete primeniti GPS tracker u svetlu za bicikle motore

GPS lokator za satelitsko praćenje i lociranje bicikala i motora najčešće se instalira u prednje i zadnje svetlo dvotočkaša i na taj način pruža precizne podatke o njihovom kretanju i lokaciji u realnom vremenu.

U vreme kada su krađe dvotočkaša svakodnevne, GPS lokator je sigurno najjeftinija i najpouzdanija zaštita za vaš bicikl ili motor od kradljivaca.

GPS lokator u svetlu za bicikle i motore može pružiti važne informacije svim vlasnicima kurirskih službi koje dostavljaju robu motorima. Putem njega jednostavno možete vršiti nadzor, imati punu vidljivost i bolju logistiku vaših poslovnih vozila u svakom momentu i na taj način povećati njihovu bezbednost, efikasnost zaposlenih i smanjiti nepotrebne troškove.

Osim toga, uz pomoć ovog modernog špijunskog uređaja za praćenje u svakom trenutku možete znati gde se tačno nalazi vaše dete ako je otišlo u vožnju biciklom. Ukoliko vaše dete dođe u neku neprijatnu situaciju ili opasnost, jednostavnim pritiskom na SOS taster vi ćete biti odmah obavešteni o tome SMS porukom ili pozivom na vaš ili još 3 sigurnosna broja telefona.

Ovaj pouzdani uređaj možete instalirati ne samo u svetlo bicikla ili motora. Postavite ga na školski ranac, putnu torbu, kacigu i pratite kretanje deteta bez obzira

Objavljeno:

Spy Tech