Kako pratiti tuđi telefon (a da vas ne uhvate)

Kako pročitati poruke sa tuđeg Vibera? Kako prisluškivati tuđi telefon bez njihovog telefona? Kako hakovati nečiji telefon i ostati neotkriven? Kako pratiti muža i razotkriti prevaru…

Sve češće se postavljaju ovakva pitanja na forumima i u radnjama sa špijunskom opremom. To uopšte ne čudi, obzirom na to da je telefon postao neraskidivi deo privatnog i poslovnog života. Od njega se sve ređe razdvajamo, pa je dovoljno zaviriti u nečiji telefon i saznati dosta o toj osobi.

Razvoj mobilnih uređaja sa sve više opcija i aplikacija, većim ekranima i bržim pretraživačima značajno utiče na to koliko vremena provodimo surfujući internetom putem mobilnih telefona. Istraživanje kompanije GlobalWebIndex pokazalo je da su korisnici Interneta širom sveta 2019. godine u proseku proveli oko 3 sata i 23 minuta zagledani u displeje svojih mobilnih telefona.

Po nekim podacima, najviše vremena na mobilnim telefonima provode deca tinejdžerskog uzrasta, povremeno i preko 10 sati dnevno. Ovim brojkama doprinosi ogroman broj sadržaja kreiranih upravo za dečiji uzrast – igrice, YouTube klipovi, društvene mreže…

Statistike ukazuju na to da će se ovaj rastući trend nastaviti u narednom periodu i da će mobilni telefoni biti prava skladišta naših online života.

Kao i u svemu i ovde se može pronaći benefit. Tako da, ukoliko želite da saznate nešto o svom partneru, detetu ili poslovnom saradniku, dovoljno je da tajno zavirite u njihov telefon.

Praćenje i prisluškivanje tuđeg telefona sada je jednostavnije nego ikada i dostupno baš svima zahvaljujući programu za praćenje telefona.

Prisluškivanje mobilnog telefona i digitalna privatnost

Program za prisluškivanje i praćenje mobilnog telefona
SpyTech softver za praćenje telefona

Digitalna privatnost ne znači samo briga o zaštiti i poverljivosti ličnih podataka i informacija. O online privatnosti trebalo bi razmišljati i kada se pojavi želja za čitanjem tuđih poruka ili prisluškivanjem nečijeg telefona.

Svako pravilo ima izuzetke, pa i ovo. Postoje situacije kada je sasvim opravdano zaviriti u tuđe prepiske, hakovati nečiji Viber i špijunirati mobilni telefon.

Ako ste kod nekog člana porodice ili bliskog prijatelja primetili znake i želju da se povredi, sasvim je u redu preduzeti sve raspoložive alate da to sprečite. Program za praćenje telefona može vam otkriti njegove planove i dati vremena da reagujete i sprečite najgori scenario.

Deca, naročito tinejdžeri, ne dozvoljavaju roditeljima uvid u sve što rade. Možda se dopisuju sa ljudima loših namera, druže sa pogrešnim društvom, konzumiraju nedozvoljene supstance, žrtve su zlostavljanja ili ucenjivanja. Softver za praćenje telefona deteta olakšaće roditeljstvo savremenim roditeljima i pomoći da na vreme preduzmu odgovarajuće korake, pre nego što bude kasno.

Sumnjate da vas partner vara, ali ne znate kako da to dokažete? Imate pravo na istinu, a saznaćete je najbrže ukoliko tragove potražite u mobilnom telefonu.

Praćenje telefona u poslovne svrhe opravdava potreba da zaštitite svoje poslovanje u koje ste uložili svoje vreme, znanje i novac. Instaliranje programa za praćenje telefona u službene uređaje redovna je pojava u svetskim kompanijama.

Ko najčešće koristi program za praćenje mobilnog telefona?

Kako otkriti prevaru partneraNajčešći korisnici aplikacije za prisluškivanje mobilnog telefona su:

 • Osobe koje sumnjaju da ih partneri varaju
 • Roditelji dece u pubertetu
 • Poslovni ljudi i vlasnici kompanija

Praćenje tuđeg mobilnog telefona je najefikasniji način za razotkrivanje prevare partnera. Nakon brze i jednostavne instalacije, softver za špijuniranje tuđeg mobilnog telefona nestaje iz menija, a vi sa bilo koje bezbedne udaljenosti možete pratiti sve što se na tom telefonu radi – pozivi, poruke, društvene mreže, galerija, uključivanje kamera za praćenje u realnom vremenu… Proveravanje partnerovog telefona je jedan od najčešćih razloga instalacije aplikacije za praćenje telefona.

Živimo brzo i sve je manje slobodnog vremena koje provodimo sa porodicom i decom. Istovremeno, deca su više izložena opasnostima koje vrebaju sa Interneta, obzirom da prve mobilne telefone dobijaju još u predškolskom uzrastu. Lakše im je da postanu izmanipulisani, uvučeni u loše društvo, ucenjivani. Praćenjem telefona tinejdžera saznaćete sve o svom detetu i zaštititi ga od neprijatnih iskustava.

Program za praćenje telefona u poslovne svrhe doprinosi optimitaciji svih segmenata poslovanja, otkrivanja nelojalnih saradnika i najslabijih karika u firmi, smanjenju bespotrebnih troškova i povećanju zarade. Svuda u svetu ovakvi programi su dozvoljeni za korišćenje u službenim telefonima i nadzor zaposlenih.

Kako pratiti nečiji Viber sa drugog telefona?

Kako pratiti ViberRakuten Viber je najpopularniji servis za besplatnu razmenu poruka i poziva kod nas. Skoro da nema vlasnika Androida i iOS-a koji nemaju instaliranu ovu aplikaciju.

Svoju opštu prihvaćenost Viber duguje i opcijama tajnog dopisivanja i nestajućih poruka, koje su sada dostupne za sve vrste četova.

Praćenjem tuđeg Vibera možete saznati dosta informacija o nekoj osobi. Prisluškivanjem i tajnim čitanjem poruka sa Vibera možete razotkriti prevaru partnera i dobiti neoborive dokaze za ono u šta sumnjate. Hakovanjem Vibera otkrićete sa kim se druži, dopisuje i šta radi vaše dete. Ove informacije mogu biti od velike važnosti za roditelje tinejdžera i poštedeti ih većih posledica.

Kako ući u tuđi Viber je važna informacija za sve vlasnike kompanija, menadžere i ljude na rukovodećim položajima. Praćenjem Vibera zaposlenih i poslovnih saradnika saznaćete da li vas potkradaju, iznose li važne korporativne podatke i kako zaista provode radne sate za koje ih plaćate.

Odgovor na pitanje kako tajno ući u nečiji Viber jeste softver za praćenje i prisluškivanje mobilnih telefona. Jednostavnom instalacijom dobijate uvid u sve aktivnosti korisnika na Viberu – pozive, poruke, kompletan sadržaj. Sve to možete gledati sa bilo koje udaljenosti, važno je samo da imate internet konekciju.

To u praksi znači da možete pratiti tuđi Viber čak i ako se korisnik target telefona nalazi u drugoj državi.

Kako pročitati poruke sa tuđeg telefona?

Aplikacija za praćenje mobilnog telefona pruža mogućnost da pročitate sve poruke koje se razmenjuju na target telefonu. SMS poruke, četovi na Fejsbuku, WhatsApp-u, Viber poruke, Instagram inbox – ništa vam ne može promaći.

Sve prepiske se snimaju i šalju vama na web portal kojem pristupate preko jedinstvene šifre, koju samo vi znate.

Potrebno je samo jednom da imate tuđi telefon u ruci na deset minuta koliko je potrebno za instaliranje softvera za praćenje telefona i nakon toga sa bilo koje lokacije možete čitati sve poruke koje se na njemu razmenjuju. Korisnik telefona koji pratite vas nikako ne može otkriti jer je softver 100% nevidljiv i ni na koji način ne utiče na rad telefona – ne troši kredit, memoriju i ne usporava njegovo normalno funkcionisanje.

Program za praćenje mobilnog telefona u potpunosti zamenjuje skupe usluge privatnog detektiva. Uz to, sve informacije ostaju sačuvane i bićete pošteđeni neprijatnosti i stida koji se može javiti kada nepoznata osoba sazna vaše najveće tajne.

Besplatne aplikacije za praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona

Uporedo sa razvojem mobilne telefonije i važnosti koje mobilni uređaji zauzimaju u svakodnevnom životu, razvijaju se aplikacije i programi za praćenje i špijuniranje mobilnih telefona.

Na internetu se može pronaći veliki broj besplatnih programa za hakovanje tuđeg telefona. Međutim, pre nego što prihvatite sve uslove, skinete i instalirate neki ovakav program, trebalo bi da obratite pažnju na nekoliko važnih stvari.

Besplatne aplikacije za praćenje mobilnog telefona mogu biti veoma opasne. Takvi programi mogu oštetiti uređaj, pokrasti i zloupotrebiti vaše i lične podatke korisnika target telefona.

Uz takve free verzije obično su vešto upakovani opasni malveri i virusi koji mogu naneti ozbiljnu štetu mobilnom telefonu. A to ne želite, svakako. Na tehničku podršku i pomoć oko instalacije i korišćenja možete odmah da zaboravite.

Zato je najbolje pronaći pouzdan i proveren program koji će vam omogućiti praćenje mobilnog telefona bez ikakvog rizika.

Najbolja aplikacija za špijuniranje telefona 2022.

Software za prisluškivanje i praćenje mobilnog telefona

Najbolji program za špijuniranje mobilnog telefona je onaj koji se brzo i lako instalira, nevidljiv je, pruža vam uvid u sve aktivnosti na telefonu i bezbedan je po vaš i target telefon. Takođe, tehnička podrška, saveti oko ugradnje i upotrebe su uvek dobro došli.

Sve ovo i više od toga obezbeđuje SpyTech nagrađivani softver za praćenje i prisluškivanje mobilnih telefona. Uz detaljno uputstvo potrebno vam je minimalno znanje da ga instalirate samostalno, pa ne morate donositi telefon kod stručnjaka. Instalacija se kompletira za 10ak minuta i program potpuno nestaje iz menija telefona.

Sve aktivnosti na telefonu koji pratite dobijate na web panelu kojem pristupate jednostavno, uz tajnu šifru sa bilo koje lokacije. Sve što vam je potrebno da biste špijunirali partnerov, detetov ili telefon zaposlenih je internet konekcija. Čak i ako ne postoji konstantna konekcija na internet mrežu, nećete propustiti ništa. Sve se uredno snima i beleži i čim se uređaj priključi, dobijate sve informacije.

Program za praćenje mobilnog telefona kompatibilan je sa svim novijim Android modelima. Funkcioniše po principu vremenske licence koja se produžava, zadržavajući sve sakupljene podatke i ne zahteva novu instalaciju.

Šta sve otkriva program za praćenje telefona?

Softver za praćenje telefona otkriva apsoluno sve aktivnosti na target telefonu, kao da ga držite u ruci. Sve se beleži i vama dostavlja na web panel kojem možete pristupiti u svakom trenutku sa svog telefona, računara, laptopa ili tableta.

Špijunski program za mobilni telefon za vas obavlja:

 • Automatsko snimanje svih razgovora i listing svih odlaznih i dolaznih poziva
 • Praćenje Viber, WhatsApp, Facebook messenger, e-mail, Instagram DM, Skype, Snapchat, Hike messenger, Hangout, Pinterest
 • Keylogger – praćenje svega što se otkuca na telefonu, uključujući i sve šifre
 • Snimanje SMS i MMS poruka
 • GPS lociranje target telefona sa istorijom kretanja
 • Uvid u sve fotografije napravljenje target telefonom
 • Uključivanje i isključivanje svih aplikacija target telefona
 • Uvid u istoriju pretraživača
 • Uključivanje i isključivanje prednje i zadnje kamere target telefona i gledanje uživo
 • Slušanje i snimanje okruženja target telefona
 • Pomoć kada dođe do krađe ili gubitka telefona

Da bi se uspešno instalirao program za praćenje telefona, target telefon koji želite da špijunirate morate imati kod sebe na 10ak minuta.

Kako upasti u tuđi telefon?

Ljudi koji žele da špijuniraju nečiji telefon na najrazličitije načine dovijaju se kako neprimetno da dođu do tuđeg telefona i instaliraju špijunski program. Iz višegodišnje prakse otkrićemo vam nekoliko pouzdanih načina koji vam mogu poslužiti kao inspiracija ukoliko nemate ideju.

Možete iskoristiti vreme kada vaš partner ili dete spavaju i uzeti njegov telefon kako biste instalirali program za tajno praćenje. Takođe, ukoliko voli da se duže tušira i kupa, to može biti pogodan trenutak da upadnete u njegov telefon i ugradite softver za praćenje.

Pouzdan način za instaliranje špijunskog softvera jeste da kupite i poklonite nov telefon u koji ste prethodno učitali program za špijuniranje poruka i poziva. Ovu opciju najviše koriste poslodavci i menadžeri za praćenje telefona u poslovne svrhe.

Idealan trenutak koji možete iskoristiti je i kada se partneru pokvari telefon. Potrudite se da popravljen telefon bude nadograđen spy programom za prisluškivanje i možete bez straha pratiti sa kim se dopisuje, čuje i viđa.

Besplatna probna verzija od 48h je sve što vam treba, ponekad

Statistika pokazuje da ljudi pomoću programa za praćenje telefona obično saznaju sve što im je potrebno za prvih 24h korišćenja. To je ponekad dovoljno vremena za razotkrivanje prevare partnera ili uvid sa kim se dopisuje vaš tinejdžer. Pogledom na njihove poruke, pozive, fotografije ili četove sa društvenih mreža možete potvrditi ili osporiti sumnje koje vas muče .

Sve opcije SpyTech programa za prisluškivanje telefona dostupne su potpuno besplatno i bez kasnijih obaveza na 48h. Testirate, probate sve mogućnosti i ako zaključite da to ipak nije za vas, ne morate da ga kupite.

Ako tokom trial perioda ne dobijete sve željene informacije, softver za špijuniranje telefona možete zakupiti na određeni vremenski period i po potrebi produžavati dozvolu za korišćenje licence.

Kako proveriti da li vam neko prati Viber?

Kada znamo da su prisluškivači mobilnih telefona lako dostupni svima, nije na odmet znati kako prepoznati da li vas neko špijunira preko mobilnog telefona.

Da li mi neko prisluškuje telefon? Sigurno ste se i sami zapitali, imajući u vidu koliko privatnih i poverljivih informacija čuva ovaj uređaj. Kako biste ste zaštitili svoj mobilni telefon od praćenja i prisluškivanja, možete preduzeti neke korake:

 • Stavite višestruku zaštitu, sve što vaš model telefona dozvoljava
 • Ne instalirajte nepoznate aplikacije, naročito one sa oznakom „unsafe“
 • Ne klikćite na linkove koji stižu u SMS porukama
 • Izbegavajte otvorene WiFi mreže u restoranima i na javnim mestima
 • Ako primetite sumnjivo ponašanje uređaja ili programe koje niste sami instalirali, reagujte odmah i odnesite telefon u servis
 • Ne punite telefon na besplatnim mestima

Neki od pokazatelja da vam je hakovan telefon su brzo trošenje baterije, usporen rad, čuje se eho ili sumnjivi zvuci pri razgovoru, telefon se sam restartuje, mejlovi koje šaljete sa telefona završavaju u spamu.

Moderni detektori špijunske opreme razotkrivaju i programe za praćenje mobilnih telefona. Najnovije verzije detektora špijunske opreme za manje od minut otkrivaju sve vrste špijunskih uređaja i programa. Možete ih nabaviti u prodavnicama špijunske opreme ili angažovati stručnjake da obave detaljnu detekciju i otklone sve špijunske alate, uključujući i softvere za prisluškivanje mobilnih telefona.

Objavljeno:

Spy Tech

Povezani proizvodi