Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Kontrola radnika – Kako saznati da li vas zaposleni potkrada?

Zaposleni su kičma svake firme. Od njih zavisi napredak u poslovanju a sa druge strane svojim nesavesnim ponašanjem mogu naneti veliku štetu i prouzrokovati propast preduzeća. Kada je šteta već pričinjena, otklanjanje posledica može biti dugotrajno, bolno i skupo. Zato je veoma bitno preduzeti sve neophodne korake da do toga uopšte ne dođe.

Velike korporacije odavno su shvatile značaj radnika za svaki uspešan biznis i poslovni projekat. One dobre radnike nagrađuju i stimulišu a neodgovorne odstranjuju po kratkom postupku. Samo tako se može utabati siguran put uspešnog preduzetništva. U skladu sa ovim, postavlja se pitanje kako prepoznati ko je dobar radnik a ko ne.

Lična kontrola radnika je teško izvodljiva obzirom da vlasnici firmi imaju svoje obaveze u organizaciji i ne mogu se tom zadatku posvetiti na kvalitetan način. Kontrola zaposlenih preko ovlašćenog radnika zaduženog za taj deo posla može doneti izvesne razultate. Međutim, ovaj način u praksi se često pokazao kao nedovoljno efikasan jer opasnost ponekad upravo vreba od onih kojima smo ukazali najviše poverenja.

Dakle, da bi poslodavac bio potpuno siguran u kvalitet rada svojih zaposlenih i njihovu lojalnost, kontrola se mora podići na viši nivo. To se postiže putem korišćenja opreme i uređaja za kontrolu i nadzor radnika. Najbolja oprema za to je upravo špijunska oprema. I to zato što je neprimetna pa je uvid u pravo stanje stvari maksimalno realan.

oprema za spijuniranje radnikaŠpijunska oprema za kontrolu i nadzor radnika

Ukoliko poslodavac poseduje klasičnu opremu za kontrolu radnika, kao što su nadzorne kamere i drugi slični uređaji, on nikako ne može sa sigurnošću znati šta se stvarno dešava u svim segmentima poslovanja. Vidljive nadzorne kamere su postale uobičajene. Radnici dobro znaju da ih kamere snimaju, ali onda znaju i kako da sakriju svoje nepoštene radnje.

Sa druge strane, ukoliko u poslovnim objektima postoje špijunske kamere koje su neprimetne i dobro kamuflirane, nesavesni radnici se mogu tačno identifikovati jer su po pravilu opušteniji i ne prikrivaju detaljno svoje postupke. Prema tome, pomoću špijunskih kamera može se otkriti koji radnici zabušavaju na poslu, koji otuđuju poslovnu imovinu, kradu poslovne tajne ili nanose drugu štetu preduzeću.

Zato ukoliko primetite manjak u svojim magacinima, proizvodnim halama, naplatnim kasama i drugim radnim mestima, pravo je vreme da instalirate špijunske kamere za nadzor i kontrolu radnika. Među njima možete izabrati one, koje zahvaljujući svojim tehničkim karakteristikama snimaju svaki ugao prostora i ništa im ne može promaći. Pregled snimljenog materijala je uprošćen, jer snimaju samo kada se nešto dešava u nadziranom prostoru.

Špijunski softveri za kontrolu računara i telefona zaposlenih

Zaposleni koji rade u kancelarijama, na važnim projektima za firmu ili rukovodećim mestima mogu naneti još veću štetu firmi nego što je to manjak u kasama ili magacinima. Naime, to bi trebalo da budu radnici od poverenja čija lojalnost firmi ne sme biti dovedena u pitanje ni jednog trenutka. Ali kako znati da je to stvarno tako? U to nikad ne možete biti sigurni, čak i ako ste odnos poverenja razvijali godinama.

Konkurencija na tržištu je velika i često se dešava da radnici prelaze iz jedne firme u drugu. Nije redak slučaj da se sa njihovim transferom konkurentskoj firmi dostavljaju i važni podaci i poslovne tajne koji nekad i predstavljaju uslov za takav poslovni aranžman. Da bi se zaštitili od ovakvih postupaka nema boljeg načina i sredstava od špijunske tehnologije.

U tu svrhu možete koristiti špijunske softvere za PC računare i mobilne telefone, GPS lokatore i trakere, špijunske bubice i prisluškivače, špijunske kamere, uređaje za pristup računarima sa lozinkom i druge proizvode iz asortimana špijunske opreme.

Razlozi za korišćenje špijunske opreme u poslovanju

Ukoliko u svoje kancelarije, magacine, proizvodne hale, prodavnice i druge poslovne objekte instalirate špijunsku opremu za nadzor i kontrolu radnika, imaće uvid u pravo stanje stvari i na poslu i među radnicima. Možete saznati koji su radnici savesni a koji ne, ko vas potkrada a ko duže ostaje na poslu, ko vam se predstavlja kao lojalan radnik a radi iza vaših leđa i slično.

Na ovaj način svoje poslovanje možete višestruko unaprediti. Pre svega, identifikovaćete vredne i lojalne radnike koji zaslužuju bolje i odgovornije pozicije. Drugo, sve radnike koji loše rade, potkradaju firmu ili prenose poslovne tajne konkurenciji možete brzo i lako otkriti i preduzeti mere da štetu koja je učinjena takvim odnosom prema firmi nadoknadite kroz sudske postupke.

Kontaktirajte nas i predložićemo vam špijunsku opremu za kontrolu i nadzor radnika koja u potpunosti odgovara vašem poslovanju.


Share


Povezane priče

Oprema za bezbednost

O uređajima

Oprema za bezbednost – recite STOP napadačima i provalnicima

spytech novosti

Životne situacije

Kako špijunirati mobilni telefon?

Špijunska oprema

Životne situacije

Zaštita imovine

Kamera za snimanje okruženja automobila

Kako funkcionišu

Kamera za snimanje okruženja automobila

Izaberite valutu