Špijunska mikro kamera u naočarima

Špijunska mikro kamera u naočarimaMikro kamera u naočarima je praktičan špijunski uređaj vrhunskih tehničkih karakteristika. Pomoću ovih špijunskih naočara mogu se praviti audio i video zapisi visoke rezolucije, kao i izuzetno kvalitetne fotografije. Snimljeni materijal smešta se na mikro SD karticu veličine do 32 GB i kasnije se može detaljno pregledavati.

Špijunske naočare imaju integrisanu punjivu litijumsku bateriju koja se nakon pražnjenja puni pomoću običnog USB kabla priključenog na računar, laptop ili adapter. Same naočare izgledaju kao i svake druge naočare modernog dizajna tako da je njihova špijunska uloga dobro zamaskirana.

Mikro kamera u naočarima može poslužiti za snimanje najrazličitijih događaja i okolnosti. Ova sofisticirana špijunska kamera minijaturnih dimenzija vrlo vešto je integrisana u okvir naočara i ne može se uočiti čak i iz neposredne blizine, pre svega, zahvaljujući odsustvu odsjaja sa objektiva kamera što je čini veoma prikladnim špijunskim alatom.

Mikro kamera u naočarima omiljena je među detektivima, istražiteljima i paparacima. U toku tajne operacije špijunske naočare omogućuju im da neprimetno prisluškuju, snimaju ili fotografišu metu istovremeno skrivajući i svoj identitet iza naočara. Osim toga, špijunske naočare mogu koristiti svi jer je rukovanje njima krajnje jednostavno a predstavljaju i nezaobilazni deo opreme ekstremnih sportista i ljubitelja avantura, tako da su prikladne i kao poklon.

Kako se koriste špijunske naočare i njihove karakteristike

Za aktiviranje špijunskih naočara potrebno je prvo da ubacite mikro SD karticu u slot predviđen za tu namenu. Zatim je potrebno da napunite bateriju. To ćete učiniti pomoću USB kabla koji možete priključiti na računar ili odgovarajući adapter. Za vreme ubacivanja kartice i punjenja, uređaj mora biti isključen.

Kada je memorijska kartica ubačena i baterija puna uređaj je spreman za snimanje. Njime se upravlja pomoću tastera koji se takođe nalaze na okviru naočara. Dugim pritiskom na predviđeni taster uređaj se pali i od tog trenutka nalazi se u Stand By modu spreman da zadatu opciju izvrši. Kratkim pritiskom na određeni taster kamera počinje da pravi audio/video zapise ili fotografije.

Snimanje se prekida takođe dužim pritiskom na određeno dugme. Sve što se snima automatski se smešta na memorijsku karticu i kasnije se može detaljno pregledavati. Za reprodukciju snimljenog materijala potrebno je povezati špijunske naočare sa PC računarom, laptopom ili drugim kompatibilnim uređajem.

Za povezivanje špijunskih naočara sa računarom nije vam potreban nikakav instalacioni disk već samo USB kabal. Računar će sam prepoznati uređaj i ponuditi vam da izaberete sledeći korak. Kada prebacite snimljeni materijal na računar ili laptop možete ga detaljno pregledavati. Jedino o čemu morate da vodite računa je da uređaj prilikom povezivanja bude potpuno isključen. Tek tada možete snimljeni materijal prebaciti na računar ili drugi kompatabilan uređaj.

U kojim situacijama se može koristiti mikro kamera u naočarima?

Mikro kamera u naočarima može se koristiti za snimanje ne samo tajnih operacija već i različitih događaj i aktivnosti. Motociklisti, biciklisti, skijaši i drugi ekstremni sportisti rado je koriste jer im omogućuje slobodu pokreta. Isto važi i za vozače automobila, planinare, skijaše, lovce i ribolovce.

Naime, u pitanju su ekstremne situacije kada se osoba mora skoncentrisati na ono što radi i u takvim okolnostima ne postoji druga mogućnost da se događaj zabeleži osim pomoću jedne ovakve mikro kamere. U pitanju su dakle tzv. GoPro snimci koji beleže zanimljive avanture i akcije korisnika. Zbog toga su špijunske naočare lep, praktičan i koristan poklon kojim možete obradovati svoje prijatelje u svim prilikama.

Špijunske naočare su i od velike koristi detektivima, istražiteljima i novinarima. Mnoge poznate paparaco slike nastale su pomoću ovih špijunskih naočara. Detektivi ih često koriste u svojim tajnim akcijama jer su praktične za upotrebu, odnosno nema potreba za skrivanjem aparata. Na taj način beleže se mnoge pojedinosti i specifični detalji koje inače ne bi mogli biti snimljeni pomoću klasičnih kamera.

Pozovite nas, izaberite svoj model špijunskih naočara i snimajte sve što poželite. Stojimo vam na raspolaganju za sve savete i pitanja.

Objavljeno:

Spy Tech