Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Portable jammer – ručni ometač signala

Portable jammer – ručni ometač signalaPortable jammer je najmoderniji multifunkcionalni ručni ometač uređaja za prisluškivanje koji možete nositi svuda sa sobom. Ovaj prenosni jammer je veoma jednostavan za upotrebu i pouzdano sprečava rad svih savremenih špijunskih bubica – GSM i RF prisluškivača, GPS trackera – lokatora, bežičnih kamera, mobilnih telefona, bezicnih daljinskih upravljaca i svih vrsta prisluškivanja mobilnih telefona.

Portable jammeri rade na principu ometanja ili sprečavanja prenosa podataka među uređajima za špijuniranje.

Ručni ometač signala sadrži snažne predajnike koji emituju elektromagnetne talase na frekvencijama prijemnika špijunskog uređaja u radijusu do 30m zavisno od vrste terena i jačine uređaja. Na taj način on blokira i emitovanje i prijem signala.

Napredni sistemi hlađenja omogućavaju konstantnu radnu temperaturu od 45°C koja, ako se održava, može omogućiti jammeru neprekidan rad i do nekoliko meseci, bez straha od pregrevanja i kvara.

Prenosivi jammer ima široku primenu, jer ga možete poneti sa sobom i zaštititi se od prisluškivanja, praktično bilo gde. On može postati čuvar vaše privatnosti i bezbednosti u kući, na poslu, u automobilu

SpyTech vam nudi mogućnost da sami konfigurišete prenosni jammer po želji. Ukoliko vam je potrebno ometanje konkretne frekvencije ili više njih, možete ih naručiti i naš stručni tim kreiraće vaš personalni jammer prema vašim potrebama.

Kako se primenjuje portable jammer i njegove tehničke karakteristike

Glavna uloga višenamenskog ručnog ometača signala je kao što mu i naziv kaže ometanje špijunske opreme, zaštita od prisluškivanja, tajnog praćenja ili snimanja.

Portable jammeri funkcionišu tako što uz pomoć antena ometaju prenos podataka i signala među špijunskim uređajima.

Ručni jammer sadrži nekoliko antena i svaki modul sa antenom može se koristiti kao zaseban ometač signala. Izlazna snaga prenosivog ometača signala špijunskih uređaja moze iznositi ukupno i do 10 W (1W snage po modulu). Kvalitetne antene uspešno podržavaju snagu svakog modula ponaosob i omogućavaju njegovu maksimalnu iskorišćenost, čime se postiže znatno širi radijus ometanja. Ovaj ručni ometač signala uspešno vas štiti od prisluškivanja i špijuniranja u opsegu do 30 m.

Ugrađeni aktivni sistemi hlađenja (u vidu kvalitetnih kulera), kao i pasivan sistem hlađenja (aluminijumska rebra koji služe za odvođenje viška toplote) omogućavaju konstantnu radnu temperaturu od 45°C koja, ako se održava, može omogućiti jammeru konstantan rad i do nekoliko meseci bez gašenja.

Ovaj prenosni uređaj za ometanje uspešno ometa:

  • bežične frekvencije mobilne telefonije i mobilnog interneta
  • RF prisluskivače kao i prisluškivače neograničenog dometa koji rade preko GSM mreže
  • GPS navigaciju u vozilu i na mobilnom telefonu
  • bežične daljinske upravljače
  • kamere za video nadzor i bežične špijunske kamere
  • Wireless internet i Bluetooth
  • GPS trackere – lokatore

Kućište portable jammera izrađeno je od kvalitetne legure aluminijuma koje efikasno odvodi višak toplote i na taj način sprečava pregrevanje ometača.

Integrisana punjiva baterija od 8000 mAh omogućava mu veliku autonomiju rada.

U koje svrhe se upotrebljava ručni jammer

Posledice prisluškivanja mogu biti ogromne. Poverljive informacije se lako mogu zloupotrebiti i ugroziti vašu i bezbednost vaše porodice, a mogu naneti i nepopravljivu štetu vašem poslovanju.

Ručni ometač špijunskih bubica je mudar izbor i odličan poslovni potez za sve vlasnike kompanija, poslodavce, direktore i menadžere kako bi zaštitili svoj biznis i tržišne pozicije.

Njime možete u potpunosti obezbediti poslovni prostor, kancelarije, sale u kojima vodite važne poslovne razgovore i sprečiti “curenje” poverljivih informacija. Takođe, možete se zaštititi od sve rasprostranjenije industrijske špijunaže. Nevladine organizacije mogu sprečiti širenje informacija o novim planovima i strategijama.

Ručni jammer je savršen saputnik novinara i bezbednosnih agencija na zahtevnim zadacima.

Nastavnici i profesori mogu jednostavno upotrebiti ručni ometač signala u borbi protiv rasprostranjene upotrebe mobilnih telefona na časovima i predavanjima. Na taj način će povećati pažnju učenika i efikasnost časova podići na viši nivo. Takođe, jammer je odličan alat u borbi protiv bubica i skrivenih kamera za prepisivanje na ispitima.

Pozovite nas ili dođite u naš prodajni prostor – uz puno poštovanje privatnosti pomoći ćemo vam da izaberete pravi uređaj za ometanje signala, zaštitite svoju privatnost i razračunate se sa špijunima. Pored stručnih instrukcija, svaki naš klijent dobija i prijateljske savete zasnovane na bogatoj praksi koji će mu olakšati da reši probleme i otkloni sumnje.


Share


Izaberite valutu