Prisluškivač u kompjuterskom mišu

Prisluškivač u kompjuterskom mišuPrisluškivač u optičkom mišu je špijunski uređaj koji omogućava prisluškivanje u realnom vremenu svega što se dešava u prostoru u kome se nalazi. Neograničenog je dometa a zahvaljujući izuzetno osetljivom i pojačanom mikrofonu pomoću njega može se sasvim jasnom čuti i šapat razgovora. Izgleda kao svaki drugi kompjuterski miš i stoga ne postoji mogućnost da se otkrije njegova prava namena.

Naime, prisluškivač u mišu funkcioniše kao običan kompjuterski miš. Pomoću njega mogu se obavljati sve uobičajene operacije na računaru ili laptopu. Unutar njega nalazi se slot za GSM karticu i sve što treba za njegov rad je da postoji pokrivenost mreže mobilne telefonije.

Aktivacija prisluškivača je jednostavna i obavlja se na dva načina, pozivom broja sa kartice sa fiksnog ili mobilnog telefona bez obzira na udaljenost korisnika ili slanjem SMS poruke. Nakon drugog poziva koji je potpuno nečujan uređaj se aktivira takođe potpuno bešumno i omogućava uživo slušanje svega što se dešava u prostoru koji se nadzire.

Prisluškivač se može aktivirati i stopirati slanjem SMS poruke na broj kartice. U tom slučaju potrebno je poslati SMS poruku sa određenim sadržajem. Uređaj će se aktivirati čim registruje neki zvuk (voice activation) i pozivati broj koji mu je prethodno zadat odnosno sa kojim je povezan.

Kako se koristi prisluškivač u mišu i njegove karakteristike

Za stavljanje u rad ovog GSM prisluškivača potrebno je da rasklopite miš kako bi u njega stavili karticu izabranog mobilnog operatera. Kartica se postavlja u slot vrlo jednostavno kao i kod svakog drugog mobilnog telefona. Na isti način se i vadi. Kada je ova radnja obavljena, sklopite miš i uređaj je spreman za upotrebu.

Sve što potom treba da uradite je da aktivirate prisluškivač na jedan od dva moguća načina odnosno pozivom ili slanjem SMS poruke. Jedino je bitno da broj sa kartice zadržite u tajnosti samo za sebe, kako ne bi došlo do izvesnih zloupotreba. U svakom slučaju, uređaj ima kodiranu GSM frekvenciju tako da ne postoji mogućnost mešanja u vezu.

Bitne karakteristike prisluškivača u kompjuterskom mišu su i mikrofon pojačanih performansi i filter za eliminaciju krčanja, šumova i buke što znači da se jasno mogu čuti svi razgovori u prostoriji koja je pokrivena ovim špijunskim uređajem. Uređaj može raditi non-stop obzirom da se napaja iz računara a u slučaju nestanka struje ne prestaje sa radom jer unutar sebe ima ugrađenu punjivu bateriju koja može raditi i do 3 dana u Stand By režimu.

U kojim situacijama se može koristiti prisluškivač u optičkom mišu?

Prisluškivač u kompjuterskom mišu je izuzetno pogodan za audio nadzor kancelarija i drugog poslovnog prostora, a može se korisiti za prisluškivanje u stanu, kao i za kontrolu i nadzor dece i bračnog partnera.

Izuzetnu primenu prisluškivač u mišu ima za kontrolu i nadzor rada zaposlenih. Pomoću njega možete slušati sve što zaposleni rade i govore u kancelarijama, prodajnim objektima, magacinima. Na ovaj način možete doći do značajnih informacija koje se tiču lojalnosti i savesnosti rada zaposlenih lica u vašoj firmi.

Kada su u pitanju deca, ovaj prislušni uređaj je izuzetno praktičan obzirom da deca veliki deo vremena provode na računarima igrajući igrice online ili surfujući po društvenim mrežama. Tako možete saznati sa kim komuniciraju vaši mališani, šta se dogovaraju i kako se ponašaju.

Prisluškivač u mišu može se korisiti i za otkrivanje preljube i drugih štetnih radnji. Zahvaljujući velikom dometu pomoću njega se mogu prisluškivati i razgovori u celom stanu. Takođe, po potrebi može se premeštati i ne mora biti vezan za računar ili laptop obzirom da ima punjivu bateriju pa mu napajanje nije potrebno u specifičnim situacijama.

Pozovite nas i naručite ovaj savršen uređaj za prisluškivanje a mi ćemo vam detaljno objasniti način njegove upotrebe i funkcionisanja.

Objavljeno:

Spy Tech