Prislušni uređaj u produžnom kablu

Prisluškivač u produžnom kabluPrisluškivač koji se nalazi u produžnom kablu omogućava audio nadzor odnosno prisluškivanje bilo koje stambene ili poslovne prostorije u kojoj je postavljen. Može raditi neprekidno obzirom da se napaja direktno iz struje. Pored toga, unutar njega ugrađena je i posebna litijumska baterija koja se može dopunjavati a njen kapacitet iznosi do 3 dana u Stand By režimu.

Ovaj prislušni uređaj izgleda i funkcioniše kao i svaki drugi produžni kabal. Može se nesmetano koristiti za napajanje strujom različitih aparata a kada se aktivira postaje savršen špijunski uređaj. Princip rada je isti kao i kod drugih GSM prisluškivača. Ispod poklopca produžnog kabla nalazi se špijun bubica sa slotom za SIM karticu preko koje se uređaj aktivira.

Prisluškivač u produžnom kablu je kompatibilan sa svim mrežama mobilne telefonije i neograničenog je dometa. Aktivira se pozivom ili slanjem SMS poruke na broj kartice koja je ubačena u uređaj. Poseduje opciju glasovne aktivacije što znači da počinje da radi kada registruje neki zvuk u prostoriji.

Bitna karakteristika ovog prislušnog uređaja je prednaponska zaštita. To znači da je uređaj zaštićen od pregorevanja a time i od ispadanja iz mreže. Dakle i u slučaju nestanka struje i u slučaju visokog napona, uređaj nastavlja da radi. SIM kartica se ne mora vaditi i ponovo vraćati u slot, kao što je to slučaj kod drugih sličnih aparata.

Kako se koristi prisluškivač u produžnom kablu i njegove karakteristike

Da bi osposobili prisluškivač za rad, potrebno je prvo da u njega stavite SIM karticu. Kada skinete poklopac odnosno plastičnu masku na produžnom kablu videćete slot u koji treba da ubacite karticu mobilne telefonije. Potom postavite kabal u prostoriju koju želite da prisluškujete i to je sve.

Kabal unutar koga se nalazi GSM prisluškivač je sasvim uobičajen produžni kabal koji ima 6 utičnica i 3 metra kabla. U pitanju je veoma kvalitetan produžni kabal koji sasvim normalno i nesmetano radi i kada se stavi u funkciju prisluškivanja.

Njegova aktivacija je bešumna, bez zvuka, svetla ili vibracije. Tako da niko ne može primetiti ovu njegovu dodatnu funkciju. Da bi ga aktivirali treba da pošaljete SMS poruku određene sadržine na broj kartice koja se nalazi u uređaju ili da pozovete broj sa kartice. Nakon toga možete slušati sve što se dešava u prostoru koji je pod nadzorom.

Uređaj poseduje i opciju aktivacije na glas, što znači da počinje da radi čim registruje zvuke ili glasove u prostoru. Korisnik tada dobija poziv sa SIM kartice koja je ubačena u uređaj i može slušati sve što se dešava. Slanjem povratne SMS poruke određene sadržine ova opcija se može isključiti.

U kojim situacijama se može koristiti prisluškivač u produžnom kablu?

Prisluškivač u produžnom kablu je idealan za nadzor poslovnog prostora, kao što su kancelarije, prodavnice, magacini, radionice, kiosci. Omogućava da saznate sve što se trenutno dešava na radnom mestu kada niste tu. I više od toga, ovaj uređaj pomaže da steknete pravi uvid u situaciju na poslu, atmosferi koja vlada među kolegama, njihovim namerama, radnoj etici i odnosu prema firmi i vama kao vlasnicima.

Prisluškivač u produžnom kablu može se postaviti i u konferencijskim i drugim salama za poslovne dogovore. Tako uživo možete slušati kako vaši zaposleni, saradnici i ljudi od poverenja pregovaraju i da li vode poslove u vašu korist ili ne.

Prisluškivanjem mnoge nejasne situacije mogu se razrešiti kako na poslu tako i kod kuće. Zato ukoliko sumnjate da vam bračni drug nešto krije, ne znate šta rade vaša deca kad ostanu sama ili ste primetili da se osoblje koje ste angažovali kao pomoć ne trudi dovoljno, evo odličnog načina da razrešite te dileme.

Kvalitet zvuka prisluškivača je na najvišem nivou zahvaljujući pojačanom mikrofonu i ugrađenom filteru za eliminaciju pozadinskih šumova i buke. To znači da korisnik može čuti čak i najtiši razgovor u nadziranom prostoru.

Pozovite ili dođite do nas. Detaljno ćemo vam objasniti kako funkcioniše prisluškivač u produžnom kablu i razmotriti zajedno sa vama ostale opcije špijunske opreme koje vam mogu biti od koristi.

Objavljeno:

Spy Tech