Profesionalni detektor wireless bežičnih kamera

Profesionalni detektor wireless bežičnih kameraDetektor WiFi kamera je uređaj poslednje generacije koji za manje od 10 sekundi precizno i nepogrešivo otkriva frekvencije svih bežičnih kamera u prostoru koji se pretražuje. Ovaj detektor nastao je kao proizvod izraelske vojne tehnologije, koriste ga mnoge poznate bezbednosne agencije, što dodatno potvrđuje njegov kvalitet i funkcionalnost.

Detektor wireless špijunskih kamera radi tako što automatski skenira frekvenciju bilo kog video signala u krugu do 500 m, čak i kroz prepreke. Radi na frekvencijama od 900-2700 MHz, na kojima rade sve poznate bežične kamere, a može se napajati na baterije ili na struju.

Profesionalni detektor bežičnih špijunskih kamera se može iskoristiti i kao “ometač” i “blokator” signala, pa na taj način možete sprečiti prisluškivanje i curenje poverljivih informacija.

Pored bežičnih kamera, ovaj sofisticirani multifunkcionalni uređaj može otkriti i druge prisluškivače u vašem domu, poslovnom prostoru, vikendici, hotelskoj sobi i bilo kojoj drugoj prostoriji za koju sumnjate da je tajno snimaju.

Detektor WiFi mikro kamera je veoma jednostavan za korišćenje. Malih je dimenzija i možete ga nositi svuda sa sobom i sa lakoćom pretraživati prostorije koje želite.

Na kraju, sve ove funkcije pružaju mogućnost da detektor bežičnih kamera upotrebite i kao špijunski uređaj za tajno snimanje.

Kako se primenjuje detektor bežičnih wireles kamera i njegove karakteristike

Prenosivi detektor bežičnih kamera je vrlo jednostavan za upotrebu. Čim ga uključite on će automatski početi da skenira frekvenciju bilo kog video signala u krugu od 500 m čak i kroz prepreke, što zavisi od jačine signala same video kamere koju detektuje.

Kada detektuje frekvenciju WiFI kamere, odmah vas obaveštava zvučnim signalom. Najčešće mu je potrebno manje od 10 sekundi da otkrije špijunsku WiFi kameru. Na malom LCD ekranu detektora (1,25”) odmah se ispisuje tačna frekvencija video signala špijunske kamere a na većem monitoru visoke rezolucije (2,5”) slika mesta koje se tajno snima, odnosno u koje kamera gleda. Još jednim pritiskom na prekidač detektora, on će početi ponovo da skenira frekvenciju video signala u slučaju da postoji još neka bežična kamera u okolini.

Skeniranje se može obavljati automatski ili manuelno.

Pored toga, sve što pretražujete, možete i snimiti ili povezati detektor sa eksternim video rekorderima (AV OUT), kao što su TV, laptop ili računar.

Detektor bežičnih wireless kamera sa visoko osetljivim antenama se može koristiti kao pouzdana zaštita od špijuniranja a istovremeno i kao špijunski uređaj. Ovaj skener špijunskih kamera poseduje sopstveno napajanje na punjive litijumske baterije, a može se priključiti i na stalan izvor napajanja tj raditi i na struju.

U koje svrhe se primenjuje detektor bežičnih kamera

Detektor wireless kamera je odličan saveznik u poslovanju vojnih i bezbednosnih agencija. Takođe, profesori veoma lako mogu upotrebiti ovaj prenosni detektor i otkriti i sprečiti studente i đake koji koriste nedozvoljena špijunska sredstva pri polaganju ispita.

Upotrebljava se za detektovanje špijunskih wireless kamera u stambenom prostoru, poslovnim prostorijama, automobilu, vikendicama, garažama…Odlično je rešenje za sve vlasnike firmi koji žele da se zaštite od industrijske špijunaže i spreče curenje važnih poslovnih informacija.

Osim što ovaj višenamenski skener špijunskih bežičnih kamera možete iskoristiti da “očistite” okruženje od špijunskih aparata, on vam može poslužiti i kao pouzdan uređaj za prisluškivanje.

Važno je da znate da ovaj profesionalni detektor wireless špijunskih kamera možete pronaći isključivo u SpyTech ponudi. Zato nas pozovite i uz punu diskreciju posetite naš prodajni prostor kako bismo vam pomogli da se uspešno rešite svih špijunskih uređaja u okruženju.

Objavljeno:

Spy Tech