Kamera za lov

Kamera za lovDigitalna infracrvena kamera za lov je idealna špijunska kamera za snimanje i špijuniranje na otvorenom prostoru. Maskirne je boje pa se veoma lako kamuflira u prirodno okruženje, a ime je dobila jer se najčešće upotrebljava u lovu.

Ova špijunska kamera je potpuno vodootporna pa je možete neograničeno koristiti po svim vremenskim uslovima, kako danju tako i noću.

Kamera za lov je višenamenski špijunski uređaj kojim možete praviti pojedinačne fotografije ili snimati audio video zapise vrhunskog kvaliteta. Može se aktivirati na pokret (motion detection), a umesto automatske aktivacije slikanja ili snimanja, možete izabrati opciju cikličnog fotografisanja u određenim vremenskim intervalima. Na kraju, uvek može poslužiti i kao obična web kamera.

Senzori za pokret i toplotu, IR LED diode, blic, slotovi za SD i TF kartice, WiFi SD karticu, digitalni zoom do 4x, alarmni sistem i zvučnik koji može rasterivati ili privlačiti životinje čini je idealnim alatom za lov ali i špijuniranje i prisluškivanje.

WiFi SD kartica omogućava bežično povezivanje kamere sa svim uređajima koji imaju u sebi WiFI karticu, kao što su mobilni telefon, tablet ili laptop. To znači da mobilnim telefonom možemo praktično upravljati ovom špijunskom kamerom sa udaljenosti do 50 m. Isto tako, sa bezbedne razdaljine na mobilnom telefonu možemo videti sve što vidi kamera za lov.

Na snimljenom materijalu nalaze se sve važne informacije kao što su datum i vreme snimanja, temperatura, vazdušni pritisak, pa čak i mesečeve mene, a mogu se uneti i GPS koordinate.

Kako se primenjuje kamera za lov i njene karakteristike

Višenamenska vodootporna maskirna kamera za lov pruža mogućnost fotografisanja audio video snimanja na otvorenom prostoru, po svim vremenskim uslovima. Fotografije i snimci su u boji visoke HD rezolucije.

Nevidljive infracrvene LED diode omogućavaju ovoj kameri nesmetan rad kako danju, tako i noću u uslovima smanjene vidljivosti. Kamera za lov opremljena je senzorima za pokret i toplotu, pa se može samostalno aktivirati čim detektuje aktivnost do 25 m udaljenosti. Takođe, možete izabrati i opciju periodičnog aktiviranja i snimanja u određenim vremenskim intervalima.

Digitalni zoom 4x omogućava približavanje i uveličavanje posmatranog objekta, a ugao snimanja je širok, 120 stepeni (riblje oko). I to nije sve što ova savršena špijunska kamera može da ponudi.

Opremljena je slotom za WIFI karticu kojom je veoma lako možete povezati na svaki uređaj koji sadrži WiFI karticu. Na taj način sa bezbedne udaljenosti, na displeju mobilnog telefona, laptopa ili tableta možemo posmatrati sve što kamera zabeleži, ali i upravljati svim funkcijama kamere za lov. Ako izaberete idealne uslove osmatranja, domet WiFI rutera može ići i do 50 m, dok u proseku iznosi 20-30 m.

Snimljeni materijal skladišti se na internu memoriju kamere do 64 GB. Pristup opcijama i snimljenom materijalu kamere možete zaštiti bezbednosnom šifrom.

Kamera za lov napaja se pomoću punjivih baterija, a postoji i mogućnost dodavanja solarnog panela. Velika autonomija rada daje slobodu da je mesecima možete ostaviti da snima na jednom mestu.

U koje svrhe se može primeniti špijunska kamera za lov?

Kao što joj i samo ime kaže, ova špijunska kamera od najveće pomoći može biti lovcima i olakšati im čekanje i lociranje plena. Umesto da satima sede sakriveni na jednom mestu, kamera sa WiFi karticom omogućava im da sa udobnijeg i sigurnijeg mesta na svom mobilnom telefonu u realnom vremenu osmatraju teren i na vreme uoče divljač.

Kamera za lov poseduje i zvučnik koji može poslužiti da se lakše namame ili pak rasteraju divlje životinje.

Uz pomoć lovačke kamere, lovci mogu na jednostavan način dobiti zlata vredne informacije o ponašanju životinja, vremenu i mestu na kojem se okupljaju što će im uštedeti dosta vremena. U iste svrhe kameru za lov mogu upotrebiti ljubitelji i istraživači životinjskog sveta i ljudi koji brinu o lovištima, sprečavaju krivolov i upade lovokradica. Snimci sa kamere pružiće im informacije o brojnom stanju životinja, eventualnim bolestima i potrebi za hranom.

Kampovanje i boravak u prirodi uz sve performanse ove kamere postaće doživljaji za pamćenje.

Kamera za lov može biti i savršen špijunski uređaj za zaštitu imovine. Obzirom da samostalno može raditi mesecima i aktivirati se samo kada postoji realna potreba, ova špijunska kamera je odličan izbor ukoliko želite da zaštitite svoj stan, radnju, garažu, vikendicu, njivu, voćnjak ili vinograd. Maskirna boja učiniće je nevidljivom i diskretno kamuflirati u okruženje, a vodootporni materijal od kojeg je izrađena omogućava da je bez bojazni smestite bilo gde na otvorenom prostoru.

Objavljeno:

Spy Tech