Špijunska kamera u sijalici

Špijunska kamera u sijalici omogućava podjednako kvalitetan audio i video nadzor bilo kog prostora u dnevnim i noćnim uslovima. Lako se montira, upravljanje funkcijama kamere je jednostavno a korisnik može izabrati više načina reprodukcije snimljenog materijala. Obzirom da se nalazi unutar svetiljke, ovaj špijunski uređaj je savršeno kamufliran i ne moguće ga je slučajno otkriti. Svetiljka funkcioniše nesmetano a prostor u kome je postavljena može se nadgledati i na daljinu, obzirom da se kamera može povezati i na bilo koji WiFi ruter u svojoj blizini.

Pomoću ove špijunske kamere korisnik može snimati audio i video zapise i fotografije visoke rezolucije. Za njenu instalaciju nije potrebno posebno znanje, tako da korisnik, može kameru odnosno sijalicu postaviti sam a sve što mu treba za upravljanje kamerom je aplikacija koja se skida sa GooglePlay servisa.

Unutar špijunske kamere u sijalici nalazi se slot za memorijsku karticu koja podržava do 64 GB snimljenog materijala. Sve što je zabeleženo korisnik može kasnije pregledavati nakon što poveže kameru sa PC računarom, tabletom ili laptopom. Kamera ima i opciju snimanja direktno na ove uređaja ili na mobilni telefon korisnika i podržava sve operativne sisteme.

Pomoću kamere u sijalici može se uzivo vršiti bezbednosni i tajni nadzor zaposlenih, dece, bračnog partnera.

Kako se koristi špijunska kamera u sijalici i njene karakteristike?

Nakon postavljanja špijunske kamere u sijalici u prostor koji se želi nadgledati, ukoliko korisnik zeli uzivo da gleda sa neogranicene udaljenosti mobilnim telefonom dovoljno je samo da se istim poveze na aplikaciju namenjenoj za to. Ukoliko korisnik zeli da snima potrebno je da postavi memorijsku karticu u slot predviđen za tu namenu koji se neprimetno nalazi sa strane sijaličnog grla. Ovo je neophodno ukoliko se odlucite za ovaj način skladištenja podataka. Kada želite pregledati snimke, sijalicu nije potrebno skidati vec putem aplikacije na mobilnom telefonu mozete pristupiti snimljenom materijalu. A mozete i izvaditi memorijsku karticu, staviti je u citac i ubaciti je u racunar ili lap top.

Reprodukcija snimaka je jednostavna i zahvaljujući funkciji detekcije pokreta. To znači da se kamera pokreće i snima samo kada registruje neko kretanje u nadziranom prostoru. Ova funkcija je višestruko korisna jer štedi prostor na memorijskoj kartici i omogućava jednostavni pregled snimljenog materijala obzirom da nema praznog hoda na snimcima.

Kamerom se upravlja pomoću aplikacije P2P Live Cam koja se skida sa GooglePlay servisa. Nakon instalacije aplikacije na mobilni telefon ili drugi uređaj potrebno je izvršiti izvesna podešavanja. Uključite WiFi i vaš uređaj će detektovati signal koji odašilje kamera.

Pomoću aplikacije bira se režim rada kamere, odnosno pravljenje audio i video zapisa ili fotografisanje. Takođe, pomoću aplikacije može se paliti i gasiti svetlo na sijalici, a klikom na odgovarajuću ikonu mogu se isključiti i svetlosni indikatori.

U kojim situacijama se može koristiti špijunska kamera u sijalici?

Špijunska kamera u sijalici može se koristiti za mnoge operacije tajnog nadzora obzirom da je savršeno kamuflirana. Takođe, može se koristiti i za bezbednosni nadzor bilo kog prostora. Pomoću ove kamere može se vršiti kontrola zaposlenih u kancelarijama, magacinima, prodajnim objektima. Takođe, pogodna je i za korišćenje u stambenim prostorijama za kontrolu dece, radnika, bračnog ili emotivnog partnera.

Instalacija ove kamere omogućava nadzor nad radom zaposlenih, zaštitu imovinu od oštećenja i svih oblika protivpravne manipulacije. Ukoliko vam nestaje roba iz magacina, evo savršenog načina da otkrijete o čemu se radi. Možete saznati kako se prema poslu i kolegama odnose vaši zaposleni, kao i mnoge tajne i špekulacije ukoliko postoje u radnom kolektivu. Ova kamera može vas zaštititi i od korporativne špijunaže i odavanja poslovnih tajni konkurenciji.

Ukoliko špijunsku kameru u sijalici instalirate u stanu, možete imati uvid u sve što se dešava u vašem domu kada ste odsutni. Odlična je za kontrolu dece, bebisiterke, pomoćnog osoblja, bračnog druga. Takođe, može se koristiti i za nadzor sefova i drugih dragocenosti. Uređaj podržava sve operativne sisteme na računarima i telefonima, tako da nema potrebe za instalacijom posebnih programa i dodataka.

Pozovite nas i informišite se detaljno o ovom i svim drugim proizvodima iz naše ponude koji vam mogu pomoći da rešite svoj problem. Garantujemo vam apsolutnu diskreciju i privatnost.

Objavljeno:

Spy Tech

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.