Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU

Špijunske bubice i prisluškivači – najbolje prakse

Upotreba spijunskih uredjajaPriznajte da ste barem jednom u životu pomislili ne bi li bilo sjajno da imate snimljen neki važan dogovor, poslovni sastanak ili dugačko predavanje. Tajno snimanje i prisluškivanje učinilo vam se kao odlično rešenje više puta, u školi, poslu ili svakodnevici. Mi priznajemo da nama jeste.

Dobra vest je da prisluškivanje i diskretno snimanje nikada nije bilo jednostavnije i dostupnije. Savremena špijunska oprema za prisluškivanje i minijaturne bubice vam omogućavaju da tajno snimite razgovor sa nekoliko metara udaljenosti i ostanete neotkriveni.

Najnoviji modeli bubica i prisluškivača su mikro dimenzija, a mogu se aktivirati veoma lako i diskretno – glasom (Voice Activation) ili pokretom (Motion Detection). Kao rezultat dobićete sate kvalitetnog audio zapisa koji posle možete na miru preslušavati i premotavati na svom računaru ili laptopu.

Špijunske bubice i prisluškivači od posebne koristi mogu biti:

  • Poslovnim ljudima i rukovodiocima za tajno snimanje poslovnih razgovora i sastanaka
  • Studentima i đacima kao efikasan tajni dikatafon za snimanje predavanja ili diskretna pomoć kod polaganja ispita
  • Privatnim detektivima
  • Istražiteljima na tajnim operacijama
  • Novinarima

Idealna špijunska oprema za prisluškivanje

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji po kojoj su dizajnirani i izrađeni, špijunske bubice i prisluškivači su sofisticirani neupadljiv špijunski alat, lak za upotrebu. Svaki deo ove prefinjene špijunske opreme za prisluškivanje pažljivo je osmišljen i tehnički usavršen kako biste dobili maksimalne rezultate. Može ih koristiti bilo ko i bilo gde. Ove mikro sprave pružaju vam mogućnost da snimite šapat i pokrivaju prostorije do 50 m2.

Kada otkrijete sve performanse bubica i prisluškivača, sigurno će postati i vaš diskretni saveznik u poslu, školi, tajnim operacijama i istraživanjima.

Postoje različiti modeli višenamenskih špijunskih bubica i prisluskivača pa svako može pronaći uređaj kojim će efikasno rešiti svoj problem.

Bežične bubice za ispite najnovije generacije su pouzdani pomoćnici u toku studiranja i omogućavaju prikrivenu komunikaciju sa sagovornikom bez obzira na njegovu udaljenost. Originalne bezične bubice su opremljene mikrofilterom koji garantuje siguran rad bez kvarova i potrebe za čestim servisiranjem.

EDIC Mini tiny Solar – najmanji audio snimač na svetu, bubica u alarmnom satu, prisluškivač u produžnom kablu ili parabolički mikrofon za tajno snimanje pomoći će vam između ostalog da saznate šta rade vaša deca, zaposleni, konkurencija, emotivni partner ili bebisiterka u vašem odsustvu.

Rešite se svih sumnji uz špijunske bubice i prisluškivače

Sumnja može biti težak teret dok ne dođete do istine. Sumnjate li u poslovne saradnike, svoje zaposlene ili članove porodice? Nažalost, niste jedini. Isto tako, ako ste u pravu, a ne reagujete ne vreme, šteta može biti ogromna.

Otklonite sumnje i mirno spavajte. Špijunska oprema za prisluškivanje najnovije generacije postaće vaš skriveni saveznik u poslovanju i privatnom životu, kome možete verovati.

Instalirajte neki od najmodernijih minijaturnih špijunskih aparata za prisluškivanje u dom, kancelariju, ili automobil i slušajte sve što se u njoj govori, sa bilo koje tačke na svetu. Sve što vam je potrebno jeste SIM kartica nekog od mobilnih operatora i GSM signal za tu mrežu.

Savremene špijunske bubice sa glasovnom aktivacijom pokreću se jednostavno, glasom ili pozivanjem kartice sa bilo koje udaljenosti. U momentu kada registruje glas pa čak i šapat, uređaj poziva broj koji ste mu zadali. Sve što vi treba da uradite je da prihvatite poziv i samo nekoliko sekundi kasnije, na svom telefonu uživo slušate sve što se priča u prostoriji koju prisluškujete. Naravno, potpuno je nemoguće da se neko drugi umeša u vezu i prisluškuje osim vas. A ne treba da vas brine ni račun za mobilni telefon, jer je prisluškivanje praktično besplatno.

Kvalitetne punjive baterije u zavisnosti od režima rada mogu trajati i do nedelju dana, pa ne morate strahovati da li će se snimanje prekinuti u nezgodnom trenutku.

Neke od špijunskih bubica poput GSM prisluškivača mogu poslužiti i kao pouzdani lokatori.


Share


Povezane priče

Student uči za ispit

O uređajima

Kompletan vodič kroz bubice za ispit

bracne burme

Životne situacije

Kako proveriti vernost partnera

Pracenje lokacije na mapi

Životne situacije

Kako locirati telefon preko Vibera

Kako otkriti prevaru partnera

Životne situacije

Prisluškivači otkrivaju prevaru partnera – da li me vara?

GPS tracker - lokator

Životne situacije

Prisluškivanje automobila

Prisluškivač u kompjuterskom mišu

O uređajima

Prisluškivači poslovnih prostorija

Izaberite valutu