Špijunska mikro kamera u alarmnom satu

Špijunska mikro kamera u alarmnom satuMikro kamera sakrivena unutar stonog sata je izuzetno pogodan uređaj špijunske tehnologije koji se može koristiti za tajni nadzor stambenih i poslovnih prostorija. Ova špijunska kamera omogućava gledanje u realnom vremenu svega što se dešava u nadziranom prostoru. Potrebno je samo da pristupite kameri i uživo pratite sva događanja kod kuće ili u kancelariji.

Alarmni sat sa ugrađenom špijunskom mikro kamerom omogućava tajno snimanje i smeštaj snimljenog materijala i na memorijsku karticu. Pored toga, korisnik može birati da li će se kamera aktivirati samo kada detektuje neki pokret u prostoru (motion detection). Ova opcija je veoma praktična i znatno olakšava kasniji pregled snimljenih zapisa.

Korisnik može izabrati više opcija za tajni nadzor, odnosno može uređaj podesiti za audio i/ili video snimanje ili fotografisanje. Zahvaljujući širokom uglu gledanja (fish eye), kamera beleži i najmanji detalj a visoka rezolucija snimaka i kvalitet zvuka maksimalno olakšavaju reprodukciju. Praktično, ova kamera može zabeležiti i najmanji detalj i najtiši zvuk i otuda predstavlja jedan od najboljih aparata špijunske opreme.

Špijunski alarmni sat sa mikro kamerom je na prvi pogled običan, lepo dizajniran stoni sat koji pokazuje vreme, datum i temperaturu. Međutim, iza njegovog displeja, veoma vešto je skrivena mikro kamera koju je nemoguće primetiti čak i iz neposredne blizine. Prednost ovog uređaja špijunske opreme je što se ne mora sakrivati, dovoljno ga je samo ostaviti na stolu, polici ili drugom pogodnom mestu za tajni nadzor i imati uvid u sve što se dešava.

Kako se koristi špijunski alarmni sat sa skrivenom mirko kamerom i njegove karakteristike

Špijunski alarmni sat je veoma jednostavan za korišćenje. Njime se upravlja pomoću daljinskog upravljača. Naime, odabirom odgovarajućih tastera na upravljaču, možete izabrati snimanje video, audio zapisa ili fotografisanje sa ili bez aktivacije na pokret. Sa zadnje strana sata nalazi se poklopac koji je potrebno skinuti jer se unutar njega nalazi slot za mikro SD karticu na koji se smešta sav snimljeni materijal, kao i ulaz za USB kabal.

Nakon postavljanja memorijske kartice u uređaj, jednostavno postavite sat na neko prigodno mesto u stanu ili poslovnom prostoru i uživo gledajte sve što se događa u prostoru koji nadzirete. Ukoliko ne želite gledanje u realnom vremenu, možete se odlučiti na snimanje samo kada se u prostoru nešto dešava. To znači da kamera počinje da snima samo onda kada detektuje neki pokret.

Špijunska kamera u alarmnom satu omogućava široki ugao snimanja a zahvaljujući odličnoj noćnoj optici pruža kvalitetan video materijal i pri slabom osvetljenju. Kada želite izvršiti pregled snimljenog materijala, potrebno je kameru povezati pomoću USB kabla na računar ili laptop a neki modeli poseduju i mogućnost snimanja na memoriju telefona.

U kojim situacijama se može koristiti špijunski alarmni sat sa sakrivenom mikro kamerom?

Špijunski alarmni sat idealan je za nadzor bilo kog stambenog ili poslovnog prostora. Kod kuće možete ga koristiti za nadzor dece, bebisiterke i drugog osoblja angažovanog za pomoć u kući. U poslovanju, može se koristiti za nadzor i kontrolu zaposlenih u kancelarijama i prodajnim objektima. Može se postaviti i u konferencijskim i salama za sastanke.

Dakle, pomoću ovog sata možete na jednostavan način saznati šta rade vaše deca dok su sama, kako se prema njima ophodi osoba kojoj su povereni na čuvanje, kao i niz drugih informacija koje vam mogu biti od koristi. Ovim putem možete zaštititi i svoje dragocenosti od krađe, oštećenja i drugih štetnih radnji.

U poslovnom prostoru, postavljanje alarmnog sata sa skrivenom mikro kamerom omogućava da vidite kako se vaši zaposleni odnose prema poslu i svojim kolegama, kao i niz drugih detalja koji mogu biti od značaja za vaše poslovanje. Pri tome, ne morate brinuti da li će neko otkriti postojanje špijunske kamere. Ona je vešto zamaskirana iza displeja sata i sve što je potrebno je da ga postavite na neko prigodno mesto.

Pozovite naše stručnjake i raspitajte se koji uređaj iz asortimana špijunske opreme najviše odgovara vašim potrebama. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.

Objavljeno:

Spy Tech