Diskretna kupovina Diskretna kupovina Zagarantovana diskrecija klijenata pri kupovini
Legalna kupovina Legalna kupovina Dostupna kupovina i fizickim i pravnim licima
Plaćanje iz celog sveta Plaćanje iz celog sveta Mogucnost online placanja
Dostava širom Evrope Dostava širom Evrope Mogućnost naručivanja iz svih zemalja EU
Sigurna kupovina Sigurna kupovina Garancija Garancija Dostava na adresu Dostava na adresu

Špijunska mikro kamera u alarmnom satu

(1 ocena korisnika)

Besplatna dostava za porudzbine preko 390 eur Besplatna dostava

232,23 EUR

Špijunska kamera skrivena u alarmnom satu je izuzetno praktičan i pouzdan špijunski alat za nadzor bilo kog stambenog ili poslovnog prostora. Omogućava uživo gledanje svega što se dešava u prostoru, kao i naknadnu reprodukciju snimaka. Uređaj poseduje slot za mikro karticu u koji se može smestiti velika kolicina snimljenog materijala a snimci se mogu skladištiti i na mobilni telefon korisnika.

Uporedite proizvod

Opis

Visoka rezolucija snimka sa širokim uglom snimanja garantuje maksimalno kvalitetne snimke koji beleže svaki detalj u prostoru. Uređaj se može podesiti da beleži video, audio zapise kao i fotografije. Špijunska kamera u alarmnom satu idealna je za snimanje u noćnim uslovima i pri slabom osvetljenju. Kamera poseduje i senzor pokreta (motion detection) što znači da se aktivira čim u prostoru detektuje neko kretanje. Za pregled snimljenog materijala potrebno je kameru povezati na računar, laptop ili drugi uređaj pomoću USB kabla.

Alarmni sat sa skrivenom špijunskom kamerom je ujedno moderan i potpuno funkcionalan stoni sat koji se estetski lako može uklopiti u svaki prostor. Može se koristiti za nadzor i snimanje dece, bebisiterke, pomoćnog osoblja u kući, zaposlenih, poslovnih sastanaka.

Špijunski alarmni sat kao i svaki drugi budilnik služi da pokaže tačno vreme i podseti nas na buđenje ili druge obaveze. Ubacivanjem mikro kamere, alarmni sat se pretvara u moćan super kamuflirani špijunski uređaj za tajno snimanje i prisluškivanje i u noćnim uslovima.

Mikro kamera u alarmnom satu pruža mogućnost da uživo gledate šta se dešava u nekoj prostoriji sa bilo koje udaljenosti. Ona je vešto smeštena iza displeja digitalnog budilnika.

Špijunski alarmni sat za vas diskretno snima fotografije i audio video zapise koje kasnije možete reprodukovati. Snimljeni materijal se smešta na mikro SD karticu u špijunskom alarmnom satu na koju može stati do 64GB fajlova ili direktno na mobilni telefon.

Motion detection mode aktivira kameru u satu samo kada se u prostoriji nešto dešava. Širok ugao gledanja i snimci vrhunskog kvaliteta omogućavaju detaljan nadzor, pri kojem vam ništa važno neće promaći.

Pored uloge pouzdanog špijuna, alarmni sat zadržava svoju osnovnu namenu, a među različitim modelima pronaći ćete onaj koji se najbolje uklapa u enterijer koji prisluškujete.

Kako običan budilnik postaje špijunski alarmni sat?

Alarmni sat je savršeno mesto za kamuflažu špijunske mikro kamere. Možete ga postaviti na bilo koje mesto u prostoriji i niko neće pomisliti da je reč o špijunskom uređaju. Stavite špijunski alarmni sat na sto, policu i uživo gledajte sve što se u toj prostoriji dešava sa bezbedne udaljenosti. Špijunski alarmni sat zahvaljujući vrhunskoj noćnoj optici može snimati kvalitetne video zapise i u uslovima smanjene osvetljenosti.

Alarmni sat sa kamerom upotrebljava se veoma jednostavno. Upravljanje i kontrola funkcija vrši se pomoću daljinskog upravljača. Na taj način možete izabrati opciju pravljenja fotografija ili snimanje audio video zapisa, kao i režim detekcije pokreta.

Snimljeni materijal može se skladištiti na SD karticu, na vaš mobilni telefon ili možete prostoriju pratiti uživo.

Mikro kamera u alarmnom satu ima širok ugao posmatranja (fish eye), a fotografije i A/V snimci su vrhunske rezolucije.

Na koji način možete upotrebiti alarmni sat sa mikro kamerom?

Zahvaljujući odličnoj kamuflaži, mikro kameru u alarmnom satu možete upotrebiti kada god imate potrebu za tajnim snimanjem i prisluškivanjem.

Špijunski alarmni sat je idealan uređaj za prisluškivanje u domu. Ovaj špijunski alat omogućiće vam da u svakom trenutku znate šta se dešava u vašoj kući ili stanu kada niste tu. Tako možete pratiti kako se bebi siterka ophodi prema deci koju ste joj poverili, ko dolazi u vašu kuću, kako se ponašaju tinejdžeri ili partner. Sve to možete posmatrati direktno sa bilo koje lokacije ili materijal pregledati naknadno, kada vam najviše odgovara.

Alarmni sat sa mikro kamerom može biti upotrebljen za nadzor i snimanje poslovnih prostorija, kancelarija, proizvodnog pogona, radnje, magacina…Budite u toku sa svim što se dešava u vašoj firmi kada ste odsutni. Možete li verovati poslovnim saradnicima, kako radno vreme zaista provode zaposleni, odaju li se poverljive korporativne informacije… Sve to i mnogo više saznaćete zahvaljujući mikro kameri u alarmnom satu, a šanse da vas otkriju ravne su nuli.

Špijunski stoni sat je idealan uređaj za zaštitu imovine od krađe, oštećenja i drugih malverzacija.

Osim toga, on je i funkcionalni digitalni sat i budilnik.

Špijunski alarmni sat za svaki enterijer

U SpyTech asortimanu nalaze se originalni špijunski alarmni satovi vrhunskog kvaliteta. Možete izabrati model koji se najbolje uklapa u enterijer koji nadzirete.

Za razliku od nepouzdanih kopija sumnjivog porekla koje možete videti na internetu, špijunske budilnike iz naše ponude možete nabaviti potpuno legalno, uz detaljno uputstvo, fiskalni račun i garanciju.

SpyTech tehnička podrška je tu za sva dodatna objašnjenja i nedoumice. Kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam da odaberete adekvatan špijunski uređaj koji će najbrže rešiti poslovni ili privatni problem koji vas muči.

  • Pojedini tehnički detalji u sekciji “Opis” mogu varirati u zavisnosti od modela uredjaja. Tačne karakteristike spečificnog modela pogledajte u sekciji “Specifikacija”

Specifikacija

Audio

Slušanje u realnom vremenu Yes
Max površina slušanja 15m²
Potpuna bešumnost Yes

Kamera

TIP Jedna
Rezolucija prednje kamere 4K
Režimi video-snimanja 4K, Full Hd
Format video-snimanja ASF, AVI
Rezolucija fotografije 2MP
Noćni mod 7m
Ugao snimanja 166°
Detekcija pokreta 10m
Broj frejmova u sekundi 25
Gledanje u realnom vremenu Yes
Min potrebna osvetljenost 1LUX

Napajanje

Mogućnost rada na baterije Yes
Tip baterije LiPo
Kapacitet baterije 1.200 mAh
Trajanje baterije Do 90 minuta
Napajanje 100-240V

Medij za čuvanje podataka

Tip memorijske kartice MicroSD
Max veličina memorijske kartice 64GB

Mreža

Wi-Fi Yes
Wi-Fi standardi 2.4GHz
Wi-Fi specifikacije B, G, N

Funkcije

Detekcija pokreta 10m
Fotografisanje Yes
Gašenje indikatora signala Yes
Max broj korisnika koji podržava 1
Kompatabilnost sa sistemima IOS, Android, Windows, Mac OSX

Fizičke karatkeristike

Materijal uredjaja ABS Plastika
Aplikacija za pristup uredjaju HDLiveCam
Boja uredjaja Crna
Indikator moda rada Yes
Status napunjenosti baterije Yes
Port Mini USB

Težina i dimenzije

Težina 108g
Širina 124mm
Dubina 48mm
Visina 48mm

Paket uključuje

  • USB kabl
    Mikro USB kabl sa dobrom provodljivošću i kvalitetnom izolacijom, koji štiti Vaš uređaj u svakoj situaciji. Koristi se kako za punjenje uređaja tako i za prenos podataka sa raznih kućnih uređaja kao što su mobilni uređaji, mp3, kamere…
  • Punjač
    Euro tip F, kompatibilan sa ulaznim naponom od 100-240V naizmenične struje i USB A sa 5V izlazom, koji je kompatibilan za evropsko tržište i koristi se za napajanje malih kućnih aparata, kao što su mobilni uređaji, tableti, diktafoni, ViFi zvučnici, …
  • Uputstva za upotrebu
    Služi da vas vodi i adekvatno koristite sve funkcije uređaja. U priručniku možete pronaći detaljne korake kako da najlakše rukujete uređajem.

Kako se koristi

Špijunska kamera u alarmnom satu

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 рецензија за Špijunska mikro kamera u alarmnom satu

  1. Ignjat

    Ovde sam našao sve što mi je potrebno za moje špijunske avanture 🙂

    Proizvodi su vrhunskog kvaliteta, a cena je razumna. Toplo preporučujem svima.

Najčešća pitanja

Mogu li da pratim dešavanja preko kamere u realnom vremenu?

Kako biste bili u mogućnosti da pratite dešavanja u realnom vremenu kameru morate povezati na lokalnu WIFI mrežu. Prvo je neophodno da skinete aplikaciju za povezivanje na Vaš mobilni telefon. Nakon toga preko aplikacije kameru povezujete na lokalnu WIFI mrežu i možete pratiti dešavanja u realnom vremenu.

Poseduje li mikro kamera mogućnost stavljanja na stalan izvor napajanja?

Uz uređaj dobijate USB flash i konvertor odnosno adapter za struju pomoću kojeg kameru povezujete na stalan izvor napajanja.

Može li se snimljeni materijal pregledati direktno na telefonu ili se mora uzeti mikro SD kartica?

Snimljeni materijal možete pregledati preko aplikacije na Vašem mobilnom telefonu. Mikro SD karticu ubacujete u kameru prilikom montiranja u prostoriji i nakon toga nema potrebe za ponovnim vađenjem SD kartice iz uređaja.

Isporuka

Špijunska mikro kamera u alarmnom satu

232,23 EUR
Izaberite valutu