Špijunski USB flash

Špijunski USB flashŠpijunski USB flash predstavlja uređaj za pristup računaru koji je zaštićen lozinkom. Može se koristiti za zaobilaženje šifre i otključavanje PC računara, laptopova i tableta. Način njegovog korišćenja je krajnje jednostavan i sve što treba da uradite je da ga priključite na odgovarajući USB ulaz na računaru.

Špijunski USB flash za pristup zaštićenom računaru može se koristiti za nadzor dece, bračnog ili emotivnog partnera, zaposlenih, poslovnih saradnika i u svim drugim situacijama kada je potrebno neprimetno i tajno doći do odgovarajućih informacija. U pitanju je veoma praktičan uređaj koji je korisno imati kod sebe i u slučaju da sami zaboravite ili slučajno promenite pristupne podatke ili to učine vaša deca ili neko od ukućana.

Lozinka za pristup računaru može biti izmenjena i hakerskim upadom ili aktiviranjem zlonamernih programa. Reinstalacija operativnog programskog sistema u ovim slučajevima nije najsretnije rešenje jer se ovim postupkom gube i svi podaci, instalirani programi, fajlovi i dokumentacija ukoliko nisu uskladišteni na odgovarajući način.

Drugi način pristupa zaštićenom računaru su posebni programi za razbijanje šifre ali ih svakako ne preporučujemo jer zahtevaju prethodnu pripremu, traju dugo i nepouzdani su. U tajnim operacijama koje zahtevaju brzinu i diskretnost to nije dobro rešenje pogotovo što neke verzije ovih programa koje se besplatno skidaju sa interneta mogu ozbiljno oštetiti računar.

Kako se koristi Špijunski USB flesh i njegove karakteristike

Špijunski USB flesh izgleda kao svaki drugi uređaj ove vrste. Koristi se tako što se uređaj priključi na USB port koji se nalazi na računaru ili laptopu. Nakon nekoliko sekundi ušli ste u kompjuter i možete na njemu raditi sve što poželite, kao da ste ukucali pravu šifru, pa čak i da promenite Windows lozinku. Pri ponovnom pokretanju računara bez USB ByPass-a, šifra će i dalje biti tu, ista kao i pre, osim ako je vi niste promenili ili isključili.

Bitna odlika ovog špijunskog uređaja je da ne ostavlja tragove pristupa. Dakle, vlasnik ili korisnik računara ne može videti da je neko pristupio računaru čak i kada je reč o vrsnim poznavaocima operativnih sistema. Ovo je veoma važno za dalje praćenje i uvid u sve aktivnosti na targetovanom računaru.

Špijunski USB flash može se koristiti za nadzor dece, bračnog ili emotivnog partnera, kontrolu i nadzor zaposlenih, poslovnih saradnika kao i u svim drugim tajnim operacijama. Na primer, pomoću ovog uređaja možete ući u računar zaštićen lozinkom i u njega instalirati špijunski PC softver.

Pomoću špijunskog PC softvera možete saznati apsolutno sve šta njegov korisnik radi na računaru i internetu. Program radi neprimetno, ne zauzima puno prostora i sve sakupljene informacije šalje samo vama putem e-maila.

U kojim situacijama se može koristiti špijunski USB flash

Ukoliko vaša deca ili bračni drug puno vremena provode za računarom i društvenim mrežama, vreme je da reagujete, zaobiđete šifru i uverite se u sve njihove aktivnosti. Možete doći do dragocenih podataka šta vaša deca rade na internetu i društvenim mrežama, sa kim se dopisuju i druže, kakve igrice igraju i da li razmenjuju svoje lične podatke sa sumnjivim osobama. Na ovaj način možete ih zaštititi od mnogih neprijatnih situacija.

Takođe, ukoliko sumnjate u vernost bračnog partnera, primećujete da previše vremena provodi on-line i krije svoje aktivnosti, nemojte čekati već potvrdite ili opovrgnite svoje sumnje. Time ćete osloboditi sebe nepotrebnog stresa i dobiti mogućnost da preduzmete konkretne korake za rešavanje te situacije u skladu sa informacijama do kojih ste došli.

Špijunski USB flash je jako koristan i za kontrolu i nadzor zaposlenih, poslovnih saradnika i partnera. Ukoliko su oni računar na kome rade zaštitili šifrom to može biti znak da nešto taje. Zato proverite kako vaši zaposleni obavljaju svoj posao, da li vam nanose štetu nekim nedozvoljenim radnjama ili možda prenose poverljive informacije konkurenciji.

Pozovite nas i naručite ovaj višestruko koristan i praktičan špijunski USB flash. Preporučićemo vam i ostale proizvode iz našeg asortimana koji mogu rešiti svaki vaš problem.

Objavljeno:

Spy Tech