WiFi špijunska mikro kamera u senzoru za dim

Senzor za dim je odlično mesto za postavljanje špijunske kamere. Njegova pozicija omogućava kompletan uvid u nadzirani prostor a zahvaljujući širom uglu gledanja od 100 stepeni ovoj kameri gotovo ništa ne može promaći. Bitna prednost ove kamere je funkcija gledanja u realnom vremenu. Naime, kamera u senzoru za dim povezuje se na bilo koji WiFi ruter u svojoj blizini i samo joj korisnik može pristupiti.

Može se reći da WiFi špijunska kamera u senzoru za dim prestavlja savršeno kamufliranu kameru za tajno snimanje i nadzor. Integrisana unutar kućišta senzora za dim, ova kamera bezbedna je od slučajnog pronalaženja a sam senzor izgleda kao i svaki drugi i nemoguće je otkriti njegovu pravu namenu. Senzori za dim su sasvim uobičajena pojava u poslovnim i stambenim prostorijama pa su otuda pogodni za ugradnju špijunske opreme.

Pored toga što omogućava uživo gledanje nadziranog prostora, WiFi špijunska kamera u senzoru za dim ima slot za Micro SD karticu kapaciteta do 32 GB memorije. To znači da korisnik može podesiti kameru da sve što se dešava u nadgledanom prostoru snima na memorijsku karticu. Pregled snimljenog materijala u tom slučaju je pojednostavljen obzirom da kamera poseduje opciju detekcije pokreta, što znači da kreće sa snimanjem samo kada detektuje neko dešavanje u prostoru.

Kako se koristi WiFi špijunska kamera u senzoru za dim i njene tehničke karakteristike

WiFi špijunsku kameru u senzoru za dim potrebno je montirati na pogodno mesto odnosno uobičajeno mesto na koje se postavljaju detektori dima. Najčešće je to plafon prostorije. Ugradnja je jednostavna i brza i ne zahteva posebno znanje. Pre postavljanja kamere, potrebno je ubaciti mikro SD karticu u slot integrisan unutar kućišta budući da ova kamera ima i opciju snimanja materijala na memorijsku karticu.

Kada se kamera u senzoru za dim jednom postavi nema potrebe za dodatnim napajanjem jer se direktno povezuje na električnu mrežu, što znači da obezbeđuje konstantan video nadzor, 24 časa dnevno. U slučaju nestanka struje kamera će i dalje raditi jer unutar sebe ima ugrađenu punjivu litijumsku bateriju koja se takođe napaja putem električne mreže.

Kada se kamera postavi, povezuje se na najbliži WiFi ruter i korisnik joj može pristupiti kad god poželi. Sve što mu je potrebno za to je internet konekcija i pristupni podaci. To znači da da niko drugi ne može pristupiti kameri osim korisnika. Kamera obezbeđuje savršenu sliku i ton u svakom trenutku a zahvaljujući diodama za noćno snimanje pogodna je snimanje kako pri slabom osvetljenju tako i u potpunom mraku.

U kojim situacijama se može korisiti WiFi špijunska kamera u senzoru za dim

WiFi špijunska kamera u senzoru za dim može se efikasno koristiti za nadzor kako stambenih tako i poslovnih prostorija. Odlično je i kamuflirana i pozicionirana tako da daje maksimalan pregled nadziranog prostora.

Ukoliko se instalira u stanu može se koristiti za nadzor deca, pomoćnog osoblja u kući, sefova i dragocenosti. Roditelji u svakom trenutku mogu pomoću ove kamere proveriti šta rade njihova deca dok su sama, kako se ponaša bebisiterka i kućna posluga, a može se instalirati i u spavaćoj sobi i služiti za nadzor ponašanja bračnog ili emotivnog partnera.

Poslovni ljudi, ovu kameru vrlo efikasno koriste za nadzor i kontrolu zaposlenih. Može se instalirati u svim poslovnom prostorijama kao što su kancelarije, prodajna mesta, magacini, hale, konferencijske dvorane, sale za sastanke i slično. Poslodavci na taj način obezbeđuju svoju imovinu ne samo od protivpravnog otuđenja, nego i štite svoj poslovni integritet od korporacijske špijunaže i drugih sličnih radnji.

Najveća prednost ove kamera pored odlične kamuflaže je i lak pristup. Sa bilo koje udaljenosti korisnik se može povezati sa kamerom i pratiti uživo sve što se dešava. Jedini uslov je da ima pristup internetu svojim mobilnim telefonom. Pri tome korisnik bira da li će kameru koristiti za pravljenje audio i/ili video zapisa ili samo fotografisanje.

Pozovite nas i uverite se u sve prednosti ove savršene špijunske kamere. Detaljno ćemo vam objasniti sve pojedinosti njene instalacije i upotrebe.

Objavljeno:

Spy Tech