GPS tracker – lokator

SpyTech

Pogledajte video

Saznajte više o proizvodu

GPS tracker – lokator

GPS lokator je višenamenski špijunski uređaj poslednje generacije sa kojim ćete u svakom trenutku znati gde se nalazi vaš automobil. Sa ovim savremenim uređajem za lociranje i praćenje, saznaćete i...

Zaštita imovine

Kako da zaštitite svoj dom, automobil i uređaje od krađe? Postoji nekoliko uslova koji definišu kvalitet života svakog čoveka, a jedan od najbitnijih uslova je bezbednost. Pod tim se podrazumeva...

Komentari korisnika

 1. Postovani,
  Zanima me da li postoji mogucnost da pratim brzinu kretanja automobila? Lokacija mi nije toliko bitna. Kako bih vam lakse objasnio, sin je skoro polozio i zanima me da li automobil koji je dobio na poklon vozi po propisima.

  1. Poštovani Dule,
   Svesni smo koliko je bezbednost najmlađih učesnika u saobraćaju važna, zato svi nasi GPS trakeri imaju takozvani alarm brzine. On funkcioniše tako što postavite maksimalnu brzinu kretanja, i ukoliko se pređe ta zadata brzina, traker će vas odmah alarmirati.

  1. Poštovani Saša,
   Rešenje za Vas je GPS traker sa izuzetno jakim magnetom koji se lako pričvršćuje na sve metalne površine. U vašem slučaju možete ga postaviti sa spoljne strane automobila. U traker se ubacuje SIM kartica. Uređaj radi tako što pozicionira objekat koji se prati, koordinatama u obliku geografske širine i dužine a zatim šalje te podatke tekstualnom porukom na vaš mobilni telefon u vidu linka za Google Maps. Dakle, potrebno je da pored ovog uređaja imate i mobilni telefon sa internet konekcijom i signal mobilne telefonije.

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *