Gps Tracker

Zahvaljujući mnogobrojnim veštačkim satelitima koji neprekidno kruže oko zemlje stvorena je mogućnost vrlo preciznog lociranja i praćenja kretanja svakog objekta na planeti. GPS tracker prima signal sa najmanje dva satelita, obrađuje primljene informacije i na pogodan način ih šalje zainteresovanim stranama. Tolerancija tačne pozicije iznosi svega 2 do 3 metra.


Svi proizvodi kategorije: Gps Tracker

GPS trackeri - špijunska oprema za traganje, praćenje i lociranje. GPS lokator, GPS tragač

GPS tracker

- Čovek je u krevetu sa ljubavnicom te joj kaže: "Upravo me zvala žena i reče da je kod tebe na kafi..."

- Mujo u Nemačkoj kaže Sulji: "Od kako sam Fati kupio onaj mobilni, kad god pozovem ona je kod kuće..."

Šalu na stranu, zaista, nejčešći početak razgovora mobilnim telefonima, nakon pozdrava, je pitanje: "Gde si?". Ukoliko ne želimo da sagovornik zna tačno gde smo, praktično mu možemo navesti bilo koju lokaciju. Ali GPS trackeri - lokatori uneli su veliku promenu u ovome.

Lociranje mobilnog telefona postalo je jednostavno i svima dostupno uz pomoć špijunskog softvera koji imamo u ponudi, ali lociranje pokretnih objekata i lica masovno se primenjuje u mnogim oblastima. Sasvim je logično da vlasnici prevozničkih kompanija, auto prevoznici, špediteri, Rent-a-car agencije i mnogi drugi imaju potrebu da u svakom momentu znaju gde su im drumska vozila, autobusi, plovni objekti.... GPS trackeri omogućavaju automatizovan proces, bez potrebe da pitamo "Gde si?".

GPS Trackeri lokatori

Kod osuđenika koji kaznu izdržavaju u kućnom pritvoru primenjuje se GPS tracker, tako zvana nanožnica, koja ovlašćenim službama omogućavaqju da uvek znaju gde je osuđenik, odnosno da li poštuje kućni pritvor. U slučaju da skine nanožnicu, nadležni odmah dobija obaveštenje.

Po sličnom principu funkcioniše SMS servis GSP-a kojim putnici u svakom trenutku mogu slanjem SMS poruke saznati za koje vreme neki autobus dolazi do određene stanice.

U špijunskom svetu, kao i u specijalizovanim službama bezbednosti GPS trackeri su postali nezamenljiv instrument kojim se prikupljaju podaci o kretanju ili lokaciji objekata. U ovom kontekstu, objekat je jedno lice ili grupa osoba, vozilo, paket, životinja, 

Špijunska oprema ove kategorije

gps tracker, gps lokator, zaštita od krađe, praćenje automobila, špijunski uređaj, pozicioniranje, uređaj za špijuniranje

GPS tracker - lokator

Najjeftinija i najpouzdanija zaštita vozila od krađe...

GPS tracker - lokator
GPS tracker - lokator
lociranje, bicikla, praćenje dece, mačije oko, prednje svetlo za bicikl, zadnje svetlo za bicikl, štop svetlo

GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle

GPS tracker za bezbednost dece...

GPS tracker u svetlu za bicikle
GPS tracker u svetlu za bicikle