GPS tracker - lokator u satu - GPS watch tracker

Poštujući diskreciju potencijalnih klijenata, ovde nisu prikazani najnoviji modeli GPS trackera - lokatora u satu. Budite slobodni da nas kontaktirate i posetite naše poslovne prostorije gde će Vam naš stručni tim uz apsolutnu diskreciju pomoći u odabiru i kupovini proizvoda koji će rešiti Vaš problem.
U širokom portfoliu koji nudimo naći ćete nekoliko modela od svakog uređaja različitih tehničkih karakteristika i funkcija.
Cena: 120€

gps tracker u ručnom satu

GPS Tracker - lokator u satu je dizajniran za decu, starije i slepe osobe kao i sve ostale koji su na bilo koji način onesposobljeni da se samostalno snalaze u prostoru.

Što se tiče dece GPS tracker sat omogućava njihovim roditeljima da ih prate i da znaju gde su. Može se klasifikovati kao invazija na privatnost dece, ali u isto vreme takodje možete zaštititi dete da se ne izgubi ili eventualno od potencijalne nesreće.

Unutar GPS sata se nalazi čip za praćenje i lokator koji Vam pružaju preciznu lokaciju vašeg deteta u tačnosti od 3 m. Inače ovaj GPS sat lokator i funkcioniše na sličan način kao GPS tracker - lokator tako što pozicionira osobu koja se prati koordinatama u obliku geografske širine i dužine koje šalje tekstualnom porukom na Vaš mobilni telefon. Te koordinate upišete na Google earth ili neku drugu mapu koja dozvoljava pretragu po koordinatama.

 

GSP lokator u ručnom satu poseduje SOS komandu tako da osoba koja ga nosi prilikom pritiska na SOS taster automatski šalje poruku na broj koji je podešen da primi lokaciju. SMS-om možete da šaljete komande i da u različitim intervalima dobijate obaveštenje o kretanju.

GPS tracker - lokator u satu ima ulogu i mobilnog telefona. Unutar se nalazi slot za SIM karticu, mikrofon i zvučnik tako da ga možete koristiti kao pravi mobilni telefon.

GPS tracker u satu - lokator ima i kameru od 2 MPx što ga čini vrlo korisnim uredjajem za višenamensku primenu. Ima punjivu bateriju i vodootporan je.

Fantastične mogućnosti GPS trackera u ručnom satu

  • Sat se može podesiti da u određeno vreme (za vreme časova) dete ne može koristiti funkcije sata osim da vidi tačno vreme
  • Mogućnost slanja glasovnih poruka
  • Signalizacija na Vaš mobilni telefon ako dete skine sat sa ruke
  • Dete sa ovog špijunskog sata može pozvati samo brojeve telefona koje ste Vi odredili preko aplikacije
  • Bez ikakve indikacije na samom satu, možete uključiti mikrofon na satu i slušati sve što se izgovori u okolini deteta

Ovde i nećemo otkriti sve mogućnosti ovog izvanrednog špijunskog uređaja. Pozovite nas ili još bolje, dođite u naše predstavništvo gde na licu mesta možete dobiti sve informacije i demonstraciju mogućnosti špijunskog sata, kamere i GPS lokatora - tracker-a.

gps tracker, gps lokator, zaštita od krađe, praćenje automobila, špijunski uređaj, pozicioniranje, uređaj za špijuniranje
GPS tracker - lokator u satu
GPS tracker može služiti i za prisluškivanje i snimanje
GPS tracker - lokator u satu
GPS tracker beleži kretanje objekta u zadatom vremenu
GPS tracker - lokator u satu
Precizno lociranje preko GPS koordinata
Nazad

0 Komentara

Cena spijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pisite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa

Ostali GPS trackeri

gps tracker, gps lokator, zaštita od krađe, praćenje automobila, špijunski uređaj, pozicioniranje, uređaj za špijuniranje

GPS tracker - lokator

Najjeftinija i najpouzdanija zaštita vozila od krađe...

GPS tracker - lokator
GPS tracker - lokator
lociranje, bicikla, praćenje dece, mačije oko, prednje svetlo za bicikl, zadnje svetlo za bicikl, štop svetlo

GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle

GPS tracker za bezbednost dece...

GPS tracker u svetlu za bicikle
GPS tracker u svetlu za bicikle