GPS tracker - lokator

Svi GPS lokatori u našoj ponudi su originalni, proverenog kvaliteta i odmah dostupni. Za svaki špijunski uređaj kupljen kod nas dobijate fiskalni račun i 2 godine garancije. Možete ih kupiti i posedovati bez specijalnih uslova i dozvola. Imajući u vidu namenu GPS lokatora, na sajtu neće biti prikazani najnoviji modeli. Za sve dodatne savete i pomoć oko izbora  uređaja za praćenje pozovite nas ili posetite naše prodajne prostorije. Svakom klijentu garantujemo diskreciju i potpuno poštovanje privatnosti.

Cena: 63€ - 190€

Najjeftinija i najpouzdanija zaštita vozila od krađe

GPS tracker - lokator

Statistika kaže da se u proseku samo u Beogradu ukrade 3 vozila dnevno, a prošle godine u Srbiji je ukradeno oko 1300 automobila. Automobile kradu profesionalci sa ozbiljnim alatom, koji ne prezaju ni od čega.
U praksi, rasvetljavanje krivičnih dela u vezi sa krađom vozila prate mnogobrojne teškoće, a građani su uglavnom prepušteni sami sebi.
Jedini način da i sami ne postanete deo ove crne statistike je da uzmete stvar u svoje ruke i preventivno zaštitite svoj automobil. Uz pomoć špijunske opreme najnovije tehnologije, nadmudrite lopove i obezbedite svoje vozilo 100%.
SpyTech vam nudi GPS lokator poslednje generacije sa kojim ćete u svakom trenutku znati gde je vaš automobil. Ovaj inteligentni sistem za satelitsko praćenje vozila trenutno locira vaš automobil i pruža vam potpunu kontrolu nad njegovim kretanjem.
Osim toga, GPS tracker može biti i vaš najbolji prijatelj u poslovanju. On omogućava nadzor, vidljivost i bolju logistiku vaših poslovnih vozila u svakom momentu i na taj način povećava njihovu bezbednost, efikasnost zaposlenih i smanjenje troškova.  
Na kraju, ovaj precizni špijunski uređaj možete iskoristiti za praćenje kretanja ljudi, kućnih ljubimaca ili bilo kog drugog pokretnog objekta. U deliću sekunde na svoj mobilni telefon dobićete tačnu poziciju gde se nalazi npr vaše dete. U današnje vreme, kada smo svedoci različitih nemilih događaja, ovakva informacija može biti od izuzetnog značaja.


Šta sve možete sa GPS lokatorom za praćenje kretanja?


Višenamenski uređaj za satelitsko praćenje kretanja pruža vam:
•    Izuzetno preciznu trenutnu poziciju vozila, brzinu i smer kretanja
•    Potpuni i detaljan uvid u kretanje vozila u određenom vremenskom periodu sa izveštajima o kretanju i stajanju
•    Sva mesta kretanja i vreme zadržavanja vozila
•    Očitavanje pređenog puta (u km) i radnih sati u željenom vremenskom periodu, što je veoma korisno za poslodavce
•    Obaveštenje o prekoračenju brzine i najvećoj postignutoj brzini u određenom vremenskom periodu
•    Izveštaj i upozorenje ako se vozilo kreće van dozvoljenog radijusa - rute kretanja, koju prethodno podesite
•    E-mail ili SMS upozorenje ukoliko vozilo izađe van odobrene zone kretanja
•    Trenutno obaveštenje čim se vozilo upali ili pomeri sa mesta parkiranja


Kako GPS traker štiti vaš automobil?


GPS lokator je špijunski uređaj za praćenje izuzetne preciznosti. Veoma je lak za instalaciju a magnet dovoljno jak da se dobro pričvrsti na sve metalne površine. Pored uređaja za praćenje potrebno je samo da imate mobilni telefon sa internet konekcijom i signal mobilne telefonije.
Ovaj špijunski uređaj radi po principu mobilne telefonije, a sa satelitom se povezuje GPS signalom. U GPS traker se ubacuje SIM kartica (koja se koristi i u mobilnim telefonima). GPS traker pozicionira objekat koji se prati koordinatama u obliku geografske širine i dužine koje šalje tekstualnom porukom na vaš mobilni telefon u vidu linka za Google Maps. Klikom na link iz poruke ili jednostavno te koordinate upišete u Google earth ili neku drugu mapu koja podržava pretragu po koordinatama vidite lokaciju vozila.
GPS tracker lokator je špijunski uređaj koji poseduje SOS komandu, tako da osoba koja ga nosi prilikom pritiska na SOS taster automatski šalje poruku na broj koji je podešen da primi lokaciju. SMS-om možete da šaljete komande i da u različitim intervalima dobijate obaveštenje o kretanju.
Uređajem za praćenje možete i ograničiti prostor kretanja. U podešavanja unesete npr Niš i ukoliko vozilo (ili drugi objekat koji se prati) napusti tu zadatu zonu, vi istog trenutka dobijete obaveštenje SMS-om.
Uz naše stručne savete i detaljne instrukcije na srpskom jeziku, veoma lako ćete instalirati i obaviti sva podešavanja na GPS lokatoru.


Zašto bi trebalo ODMAH da nabavite GPS lokator?


GPS traker je višenamenski uređaj za praćenje i lociranje. Sa najnovijim modelima imate mogućnost potpune daljinske kontrole vozila.
Ugradite GPS lokator u svoje vozilo i možete u svakom trenutku, sa bilo koje lokacije isključiti dovod goriva, ulja, upaliti sirenu, stop svetla, migavce ili zaključati vrata, a vozač je potpuno nemoćan i ne može to da spreči.
Isto tako, u svakom trenutku bićete upozoreni istog trenutka i pouzdano ćete znati da li vaši zaposleni poštuju ograničenje brzine ili je neko od vaših poslovnih vozila učestvovalo u sudaru. Ovakve informacije mogu vas poštedeti nepotrebnih izdataka i povećati efikasnost zaposlenih u vašoj firmi.
Uređaj za satelitsko praćenje može vam biti od izuzetne koristi u zaštiti bezbednosti dece, drugih lica, kućnih ljubimaca, čamaca, kamiona i svih objekata koji se kreću.
Uz to, GPS tracker možete koristiti i kao običan prisluškivač.


Ovo je provereno najjeftiniji način da zaštitite svoj automobil


Satelitsko praćenje automobila postoji odavno, a u skuplje modele automobila GPS lokator je fabrički ugrađen. Za takvu zaštitu vozila morate izdvojiti značajnu sumu novca, a ona ipak nije 100% pouzdana. Profesionalni kradljivci veoma brzo i lako saznaju koji modeli i gde tačno imaju ugrađeno satelitsko praćenje i naravno kako da ga isključe.
Za razliku od fabrički ugrađenih sistema za satelitsko praćenje, ovaj model GPS lokatora za praćenje vozila možete diskretno postaviti bilo gde u automobilu pa lopovi ne mogu ni da pretpostave da će biti u momentu otkriveni i zaustavljeni u krađi.
Jednostavno, sa svog mobilnog telefona uspostavite vezu sa GPS uređajem u automobilu i GPS za auto u deliću sekunde šalje SMS sa koordinatama gde se trenutno nalazi, sa preciznošću od svega nekoliko metara.
Samo originalni lokator pruža pouzdanu zaštitu
Na tržištu mogu se naći brojne kopije uređaja za satelitsko praćenje, koje ljude uglavnom privlače nešto nižom cenom. Ipak, bezbednost vašeg automobila nije nešto na čemu treba štedeti. Neretko dešava se da dobijeni proizvod ili baterija ne budu ispravni, a vi jednostavno nemate kome da uložite reklamaciju i tražite povraćaj novca. Zato uvek dobro proverite od koga kupujete i obavezno tražite fiskalni račun, to je vaše pravo.
SpyTech garantuje da su svi GPS lokatori u našoj ponudi originalni i atestirani. Pozovite nas ili dođite u naše prodajne prostorije. Uz punu diskreciju i poštovanje privatnosti pomoći ćemo vam da izaberete adekvatan uređaj i efikasno rešite svoj problem ili sumnju.


gps tracker, gps lokator, zaštita od krađe, praćenje automobila, špijunski uređaj, pozicioniranje, uređaj za špijuniranje
GPS tracker - lokator
GPS tracker - lokator
GPS tracker - lokator
GPS tracker - lokator
GPS tracker - lokator
GPS tracker - lokator
Nazad

0 Komentara

Cena špijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pišite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa