GPS tracker - lokator

Lociranje pokretnih objekata i lica

GPS tracker - lokator

GPS tracker: gps lokator, špijunski uređaj za praćenje i lociranje pokretnih objekata, zaštitu imovine i lica, uredjaj za pracenje i lociranje vozila

* Znate li gde su Vasa vozila sada?

* Da li se Vasa sluzbena vozila koriste u privatne svrhe?7

* Da li se koriste maksimalno efikasno?

* Da li zelite da u slucaju kradje pronadjete Vase vozilo?

Sluzeci se najnovijim dostignucima u GSM i GPS tehnologiji dacemo Vam odgovore ili bolje receno omogucicemo Vam da sami odgovorite na ova i mnoga druga pitanja.

GPS traker za lociranje vozila, GPS uredjaj za pracenje vozila, GPS za pracenje i lociranjePredstavicemo Vam inteligentan sistem za satelitsko pracenje vozila koji ce sigurno direktno uticati na povecanje bezbednosti Vasih vozila, efikasnosti zaposlenih i smanjenju troskova. Svrha lociranja vozila je da Vam omoguci u svakom trenutku vidljivost Vasih vozila, pruzajuci Vam kontrolu, nadzor i bolju logistiku Vasih resursa.

Sta sve omogucava GPS tracker lokator?

Korisnik na svom PC racunaru, na kom ima instaliranu mapu moze videti:

  1. Trenutnu poziciju vozila, brzinu i smer kretanjaGPS traker za lociranje vozila, GPS uredjaj za pracenje vozila, GPS za pracenje i lociranje
  2. Pregled kretanja vozila u odredjenom (zadatom) vremenskom periodu sa detaljnim izvestajima o kretanju i stajanju
  3. Sva mesta kretanja i vremensko zadrzavanje vozila
  4. Ocitavanje predjenog puta (u km) i radnih sati u odredjenom vremenskom periodu
  5. Obavestenje o prekoracenju brzine i najvecoj brzini koju je vozilo postiglo u odredjenom vremenskom periodu
  6. Izvestaj i upozorenja kretanja van dozvoljenog (prepodesenog) radijusa - rute kretanja
  7. Korisnik moze biti upozoren putem e-mail-a ili SMS-om ukoliko vozilo izadje van odobrenog radijusa kretanja, krece se u zabranjenoj zoni itd.
  8. Korisnik takodje moze dobiti obavestenje o pocetku rada vozila, tj. cim se vozilo pomeri sa mesta parkiranja

GPS traker za lociranje vozila, GPS uredjaj za pracenje vozila, GPS za pracenje i lociranje

GPS tracker lokator - namena

GPS tracker - lokator je veoma efikasna zaštita od krađe automobila, kamiona, plovnih objekata i svih pokretnih objekata. Precizan špijunski uređaj za praćenje kretanja lica, životinja ili pokretnih objekata. U deliću sekunde će poslati tačnu poziciju praćenog objekta na Vaš mobilni telefon. Koristi se ne samo kao uređaj za špijuniranje, već i za zaštitu imovine i lica.

GPS traker lokator - princip rada

GPS tracker - lokator je uređaj za praćenje automobila, lociranje kamiona, dece, kućnih ljubimaca... Radi po principu mobilne telefonije, a sa satelitom se povezuje GPS signalom. U GPS traker se ubacuje SIM kartica (ista ona koja se koristi u mobilnim telefonima). GPS traker pozicionira objekat koji se prati koordinatama u obliku geografske širine i dužine koje šalje tekstualnom porukom na Vaš mobilni telefon. Te koordinate upišete u Google earth ili neku drugu mapu koja dozvoljava pretragu po koordinatama. Dobro je da na ovaj naćin zaštitite automobil, motor, kućnog ljubimca ukoliko se izgubi, dete...

GPS tracker lokator je špijunski uređaj koji poseduje SOS komandu, tako da osoba koja ga nosi prilikom pritiska na SOS taster automatski šalje poruku na broj koji je podešen da primi lokaciju. SMS-om možete da šaljete komande i da u različitim intervalima dobijate obaveštenje o kretanju. Možete i ograničiti prostor, recimo podesite Niš i ukoliko vozilo (ili drugi objekat koji se prati) napusti tu prepodešenu zonu istog trenutka dobijete obaveštenje SMS-om.

GPS traker lokator - mogucnosti

GPS traker je uredjaj za pracenje i lociranje koji poseduje visestruku namenu. Najnoviji modeli poseduju mogucnost visestruke daljinske kontrole vozila. Sa ugradjenim GPS trackerom u mogucnosti ste da vozilu u kojem je on ugrađen isključite dovod goriva, ulja, zatim upalite sirenu, stop svetla, migavce ili zaključate vrata a da vozač nije u mogućnosti da to spreči.

GPS praćenje vozila - Najjeftinija zaštita automobila od krađe

Satelitsko praćenje automobila nije novost. U skupe modele automobila satelitsko praćenje je fabrički ugrađeno. Za ta vozila mnoge osiguravajuće kuće daju znatne popuste na osiguranje od krađe.

Ali takva zaštita automobila dostupna je samo onima sa dubljim džepom.

Osim toga, profesionalni kradljivci automobila veoma dobro znaju koji modeli automobila imaju ugrađeno satelitsko praćenje, gde se uređaj nalazi i kako se isključuje.

Za razliku od fabrički ugrađenih sistema za satelitsko praćenje, ovaj model GPS lokatora za praćenje voziila možete prikriveno postaviti bilo gde u automobilu i kradljivci ne mogu ni da sanjaju da će njihova lokacija biti u momentu otkrivena.

Jednostavno sa svog mobilnog telefona uspostavite vezu sa GPS uređajem u automobilu i GPS za auto Vam u deliću sekunde šalje SMS sa koordinatama gde se trenutno nalazi, sa preciznošću od svega nekoliko metara.

Ukoliko je objekat u koji je ugrađen GPS tracker u pokretu, možete neprekidno pratiti njegovo kretanje na svom mobilnom telefonu. Pored uređaja za praćenje potrebno je samo da imate mobilni telefon sa internet konekcijom i pokrivenost signala mobilne telefonije.

gps tracker, gps lokator, zaštita od krađe, praćenje automobila, špijunski uređaj, pozicioniranje, uređaj za špijuniranje
GPS tracker - lokator
GPS tracker - lokator
GPS tracker - lokator
GPS tracker - lokator
GPS tracker - lokator
GPS tracker - lokator
Nazad

0 Komentara

Cena špijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pišite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa

Ostali GPS trackeri