GPS tracker u svetlu za bicikle i motocikle

Poštujući diskreciju potencijalnih klijenata, ovde nisu prikazani svi modeli GPS trackera u svetlu za bicikle i motocikle. Budite slobodni da nas kontaktirate i posetite naše poslovne prostorije gde će Vam naš stručni tim uz apsolutnu diskreciju pomoći u odabiru i kupovini proizvoda koji će rešiti Vaš problem.
U širokom portfoliu koji nudimo naći ćete nekoliko modela od svakog uređaja različitih tehničkih karakteristika i funkcija.
Cena: 49€ - 90€

GPS tracker za bezbednost dece

GPS tracker u svetlu za bicikle

Vožnju biciklom sva deca vole i treba ih podsticati da to što češće rade jer je sigurno korisnije od sedenja pred računarom i igranja igrica ili "blejanja" na društvenim mrežama.

Poželjno je da vožnja biciklom bude u prirodi i na uređenim biciklističkim stazama, ali to nije uvek moguće, pa su deca na biciklu često učesnici u saobraćaju, čime su izložena velikim opasnostima.

Smanjenje rizika od opasnosti učešća dece u saobraćaju je pre svega edukacija i obavezno dobro obeležavanje bicikla svetlosnim uređajima kako bi ih drugi učesnici u saobraćaju blagovremeno uočili.

GPS tracker koji Vam predstavljamo, napravljen je po svim propisima o bezbednosti u saobraćaju. Prednje svetlo emituje jaku belu svetlost i osvetljava prostor ispred, dok zadnje svetli jarkom crvenom bojom. Ali tu prestaje sličnost sa običnim svetlima.

U ova svetla za bicikle ugrađen je GPS tracker sa slotom za SIM karticu u koji se stavlja GSM kartica sa Vama poznatim brojem. Da bi se iskoristile sve mogućnosti GPS trackera u svetlu za bicikle, mobilni broj treba da se poveže na internet.

Primena GPS lokatora

Primena GPS trackera nije ograničena samo na dvotočkaša Vašeg mališana. Možete ga montirati na školski ranac, putnu torbu, biciklističku ili skijašku kacigu... Tako da praktično možete pouzdano znati kompletno kretanje Vašeg deteta bez obzira na trenutnu udaljenost (ekskurzije, izleti, škola u prirodi...).

GPS tracker kao zaštita od krađe

Kod nas se na žalost krade bukvalno sve. Bicikle se vrlo često kradu, a policija uglavnom i ne pokušava da ih nađe. Postvljanje GPS trackera na bicikl znaćete uvek gde se on nalazi, a da lopov nije ni svestan toga. Ako GPS tracker montirate kao svetlo na zadnjem ili prednjem delu rama bicikla imaćete efikasnu, a jeftinu zaštitu od krađe.

GPS tracker u svetlu za bicikle radi na principu komunikacije broja na SIM kartici unutar uređaja sa master brojem telefona. To u praksi znači da podatke koje GPS tracker prikuplja, preko interneta ili SMS porukama šalje na Vaš broj mobilnog telefona. 

Neke od funkcija GPS trackera

GPS tracker u svetlu za bicikle

 • Ugrađen senzor vibracija: Ako uređaj zbog pokreta ili dodirivanja detektuje vibraciju on Vas poziva (ili šalje SMS poruku - zavisno od podešavanja).
 • Ima slot za SIM karticu i time je neograničenog dometa.
 • Na Vaš zahtev, u svakom trenutku možete dobiti tačnu lokaciju uređaja SMS porukom u vidu geografske širine i dužine ili u vidu adrese.
 • Praćenje kretanja u realnom vremenu preko web portala, gde u trenutku dobijamo i vidimo sve podatke vezane za kretanje.
 • SOS ili "panic" dugme: Koristi se ukoliko dete dođe u neku nepredviđenu situaciju ili neposrednu opasnost. Omogućava da pritiskom na jedno dugme odmah bude poslata SMS poruka na Vaš telefon i na dodatna 3 broja telefona po potrebi.

Tehnička specifikacija:

 • Mogućnost GPS lociranja
 • Pozicionira objekat koji se prati koordinatama u obliku geografske širine i dužine koje šalje tekstualnom porukom na Vaš mobilni telefon
 • Praćenje u realnom vremenu
 • Snimanje lokacije
 • Geo fence
 • Mogućnost dobijanja obaveštenja kada se objekat pokrene iz stanja mirovanja
 • Interna GPS antena
 • GSM/GPRS/GPS mreže
 • Frekfencije 850/900/1800/1900 MHz
 • GPS modul U-BLOX G7020-ST, 50 kanala
 • GPS osteljivost -159 dBm
 • Ultra jake LED diode
 • Radna temperatura -10 do + 55 C
 • Punjiva baterija 2200mAh
 • Dimenzije 110 mm x 40 mm x 50 mm
 • Težina 180 g

Paket uključuje:
USB kabl, držač za fiksiranje, uputstvo na srpskom jeziku.

lociranje, bicikla, praćenje dece, mačije oko, prednje svetlo za bicikl, zadnje svetlo za bicikl, štop svetlo
GPS tracker u svetlu za bicikle
GPS tracker u svetlu za bicikle
GPS tracker u svetlu za bicikle
GPS tracker u svetlu za bicikle, mopede, skutere, motore
GPS tracker u svetlu za bicikle
GPS tracker u svetlu za bicikle
Nazad

2 Komentara

Cena spijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pisite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

Stevan

19.12.2017 u 12:00:45

Potreban mi je uredjaj da zaštitim bicikl od lopova. Komšiji koji je parkirao na spratu zgrade nestao i pored toga što je bio vezan lancem.

Odgovori

SpyTech

19.12.2017 u 12:01:22

Poštovani Stevane, U ponudi imamo posebne GPS trakere za bicikle u obliku prednjeg ili zadnjeg svetla. U ova svetla za bicikle ugrađen je GPS traker sa slotom za SIM karticu u koji se stavlja kartica sa Vama poznatim brojem. Sve što Vam još treba je mobilni telefon sa internet konekcijom i signal mobilne telefonije. Baterija ovog uređaja može trajati i do 120 dana u StandBy režimu.

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa

Ostali GPS trackeri

gps tracker, gps lokator, zaštita od krađe, praćenje automobila, špijunski uređaj, pozicioniranje, uređaj za špijuniranje

GPS tracker - lokator

Najjeftinija i najpouzdanija zaštita vozila od krađe...

GPS tracker - lokator
GPS tracker - lokator