Kamera za lov

Spy Tech

Kamera za lov

Spy Tech

Infracrvena digitalna kamera za lov je visoko kvalitetna kamera namenjena za slikanje i snimanje na otvorenom prostoru. Naziv je dobila zbog najčešće primene u lovu.

Digitalna kamera za lov je potpuno vodootporna i može se neograničeno koristiti na otvorenom prostoru po svim vremenskim uslovima. Maskirna boja pomaže da se kamera uklopi u prirodno okruženje.

Kamera za lov ima mogućnosti fotografisanja i snimanja audio/video zapisa. Takođe, ova špijunska kamera ima opcije aktivacije na pokret (motion detection) i snimanja u dnevnim i noćnim uslovima (night vision) visoke rezolucije. Umesto automatske aktivacije slikanja ili snimanja, kamera se može podesiti da fotografiše periodično u određenim vremenskim intervalima. Može služiti i kao obična web kamera.

Ova višenamenska špijunska kamera ima ugrađene senzore pokreta (motion detection) i toplote, IR LED diode, blic, slotove za SD i TF kartice, WiFi SD karticu, digitalni zoom do 4x, alarmni sistem i zvučnik koji može rasterivati ili privlačiti životinje

WiFi kartica omogućava bežično povezivanje sa mobilnim telefonom, tabletom ili laptopom. Tako na mobilnom telefonu možemo videti sve što vidi kamera za lov, ali i upravljati njome. Domet WiFi rutera je 20-30m, a dobrim izborom mesta za lovnu kameru možemo postići domet i veći od 50 m.

Na snimljenom materijalu beleže se važni podaci kao što su datum i vreme snimanja, temperatura, vazdušni pritisak, pa čak i mesečeve mene, a mogu se uneti i GPS koordinate.

Napajanje se vrši pomoću punjivih baterija uz mogućnost dodavanja solarnog panela. Velika autonomija rada omogućava da se mesecima može ostaviti da snima na jednom mestu.

Cena: 154-220

Naruči

Specifikacija:

 • Video / Audio / Fotografija
 • Detekcija pokreta (motion detection), domet senzora do 25 m
 • IR Night Vision – snimanje u noćnim uslovima nevidljivim IC diodama
 • Rezolucija video snimka: Full HD:1920 x 1080 P, HD 1080 x 720 P 24 fps – opciono
 • Foto rezulucija: JPG 12MP 4000 x 3000 / 8MP 3840 x 2160 / 5MP 2944 x 1656 / 2MP 1920 x 1080 – opciono
 • Ugao snimanja: 120°
 • Ekran u boji 2 „
 • Digitalni zoom: do 4x
 • Slot za Micro SD karticu do 64GB i WiFi karticu
 • Kućište vodootprono IP66 standard

Paket uključuje:

 • Uređaj
 • Kaiš za pričvršćivanje kamere
 • Uputstvo za korišćenje

Svi naši proizvodi su originalni, apsolutno legalni i odmah dostupni, nema poručivanja i neizvesnog čekanja da uređaj stigne u vaše ruke. Takođe, svi uređaji u našem asortimanu namenjeni su svima, bez specijalnih uslova i dozvola. Imajući u vidu delikatnost uređaja i njihove namene, obezbedili smo adekvatan prostor koji garantuje potpunu diskreciju svakom našem klijentu.

Saznajte više o proizvodu

Skrivena kamera za lov

Digitalna infracrvena kamera za lov je idealna špijunska kamera za snimanje i špijuniranje na otvorenom prostoru. Maskirne je boje pa se veoma lako kamuflira u prirodno okruženje, a ime je...

Zaštita imovine

Kako da zaštitite svoj dom, automobil i uređaje od krađe? Postoji nekoliko uslova koji definišu kvalitet života svakog čoveka, a jedan od najbitnijih uslova je bezbednost. Pod tim se podrazumeva...

Špijunske kamere – oči i na potiljku

Živimo u nebezbednom okruženju. To je utisak koji stičemo čitajući dnevnu štampu i gledajući aktuelne vesti. Pljačke, razbojništva, krađe, provale…Ne prođe dan a da nas neka ovakva vest ne dočeka...

Оставите одговор