Skener spijunske opreme - Countermeasures set CMS 15

Na ovoj stranici je prikazan jedan od najnovijih modela skenera špijunske opreme CMS. Budite slobodni da nas kontaktirate i posetite naše poslovne prostorije gde će Vam naš stručni tim uz apsolutnu diskreciju pomoći u odabiru i kupovini proizvoda koji će rešiti Vaš problem.
U širokom portfoliu koji nudimo naći ćete nekoliko modela od svakog uređaja različitih tehničkih karakteristika i funkcija.

Cena: 3.800€

Skener spijunske opreme - Countermeasures set CMS 15

Profesionalni skener - detektor spijunske opreme, uredjaja za prisluskivanje, snimanje i pracenje   

CMS-15 Countermeasures Set je najnoviji proizvod u vojno-bezbednosno tehnologiji. Jedan od, mozemo slobodno reci, najpouzdanih skenera Americke vojne tehnologije dizajniran za osobe koje zele da provere svoju licnu sigurnost i sigurnost svojih informacija. Ovaj poslednji model je slican prethodnom modelu CMS 11 ali sa doradjenim TT 46 naprednijim detektorom prisluskivaca i spijunskih kamera. Do sada smo bezbednost svojih informacija drzali na veoma visokom nivou uspesno se stiteci od svih komercijalnih uredjaja za prisluskivanje, pracenje i snimanje. Ali kako protiv profesionalne spijunske opreme? Odgovor na ovo pitanje nam daje upravo profesionalni skener Countermeasures set CMS 15 koji se sastoji od sledecih elemenata:

1. TD-53 Advanced Transmitter Detector: Ako sumnjate da su vase prostorije ozvucene proverite.  TD-53 se može koristiti da detektuje, potvrdi i locira sakrivene odasiljače u vašem poslovnom i stambenom prostoru ili automobilu.

2. P-02 INFRARED (IR) PROBE: Svetlosni zraci, posebno laserski, pružaju odličnu mogućnost za prenos zvuka i ne mogu ih detektovati klasični RF detektori. P-02 je posebna sonda koja omogućava traženje izvora infracrvenih prenosa. U slučaju amplituda ili modulisane frekvencije impulsa modulisanih izvora, vi u stvari možete slušati i utvrditi da li IR snop nosi zvuk ili neki drugi vid informacije.

3. P-03 LINE DRIVER: omogućava korišćenje TD-53 za proveru prisustva skrivenih mikrofona na parovima zica. Jedna od dve LED diode na  P-03 upozorava na prisustvo voltaže na paru žica. Druga LED dioda upozorava na protok struje u paru žica kada se Line Driver koristi. Prekidač Line Driver-a  primenjuje napon na žicu koja se testira da bi uključio mikrofone koji se aktiviraju naponom.  A/B prekidač obrće polaritet napona da bi detektovao  uredjaje osetljive na polaritet. Takodje možete pratiti par žica kroz TD-53 pojačivač i zvučnik da bi utvrdili da li je sobni audio snimac prisutan na žicama. Svaki od gore navedenih uslova moze ukazivati na mikrofon priključen na žicu koja se testira.

4. P-04 CARRIER CURRENT/VIDEO CAMERA PROBE:  P-04 se koristi zajedno sa TD-53 za detektovanje nosioca predajnika i skrivenih video kamera. Primeri nosioca predajnika su bežični interfoni i sobni monitori koji se mogu naci u mnogim katalozima i prodavnicama elektronske robe. Nosioci prislušnih uredjaja mogu biti povezani na strujne instalacije (u zidu, električnim uredjajima i sl.), telefonskim centralama ili na drugim instalacijama. Sonda pokriva od 10 KHz to 600 KHz u dva smera. Koristi usmereni "pickup loop" i nije povezan sa strujnim instalacijama ili drugim žicama. Svaki demodulirani audio se šalje preko TD-53 radi praćenja i verifikacije.

5. TT-46 ADVANCED WIRETAP DETECTOR: Iako neophodan, telefon je danas najozbiljnija pretnja vašoj privatnosti. Telefonska linija može biti prisluškivana, a sam telefonski aparat se brzo i lako može konvertovati u efikasan sobni nadzor.

Takodje komplet uključuje i:

  • Slušalice
  • Postavljenu prenosivu kutiju
  • Uputstvo za upotrebu
  • Razne kablove i adaptereSkener spijunske opreme
Uslužno SPYTECH stručnjaci će brzo proveriti da li Vas neko prisluškuje ili prati
Skener spijunske opreme
Brzo i efikasno pronalazi preislušne uređaje bez obzira na tip
Skener spijunske opreme
Ako sumnjate da Vas prisluškuju, pronađite prisluškivač
Nazad

0 Komentara

Cena špijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pišite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa

Ometači i detektori špijunske opreme

profesionalni jammer, ometači špijunske opreme, ometač, ometanje prisluškivanja, GSM ometači, zaštita prisluškivanja, zaštita praćenja, zaštita lociranja, prisluškivanje mobilnih telefona

Profesionalni Bomb jammer - ometač

Ometač mobilnih telefona, bubica i prisliškivača...

Jammer ometac spijunske opreme
Jammer ometac spijunske opreme
ometači špijunske opreme, ometač, ometanje prisluškivanja, GPS ometači, zaštita prisluškivanja, zaštita praćenja, zaštita lociranja, prisluškivanje mobilnih telefona

Portable jammer - ručni ometač signala

Portable jammer - ručni ometač signala
Portable jammer - ručni ometač signala
ometac signala mobilne telefonije, ometac GPS uredjaja, Jammer prodaja, blokator signala, cena ometaca, cena blokatora, ometac za auto, zaštita od prisluskivanja

Desktop jammer - stoni ometac signala

Ometac signala špijunske opreme...

GSM/3G jammer - ometač signala
GSM/3G jammer - ometač signala
detektor, detektori, otkrivanje prisliškivanja, otkrivanje špijunske opreme, da li Vas prisluškuju

Detektor špijunske opreme ST3000 plus

Šta je i kako se koristi detektor za otkrivanje špijunske opreme ST3000 Plus...

Detektor špijunske opreme ST3000 plus
Detektor špijunske opreme ST3000 plus
detektor spijunskih kamera, detektori spijunske opreme

Detektor špijunskih kamera

Detektor špijunskih kamera
Detektor špijunskih kamera
detektor bezicnih kamera, detektor spijunskih kamera

Detektor wireless bežičnih kamera

Wireless bežčne špijunske kamere i kako ih otkriti...

Detektor wireless bežičnih kamera
Detektor wireless bežičnih kamera