Skener spijunske opreme - Countermeasures set CMS 15

Skener špijunske opreme - Countermeasures set CMS 15 u SpyTech ponudi je originalan, atestiran za naše i evropsko tržište i odmah dostupan. Možete ga kupiti bez specijalnih dozvola i uslova, uz puno poštovanje privatnosti, što garantujemo svim našim klijentima. Za svaki proizvod dobijate fiskalni račun, garanciju i detaljno uputstvo i savete o korišćenju aparata. Pozovite nas ili posetite naš prodajni prostor i naš stručni tim pomoći će vam oko izbora adekvatnog uređaja, obzirom da na sajtu ne stoje uvek najnoviji modeli opreme za detektovanje.

Cena: 3.500€


CMS - 15 Najpouzdaniji skener za zaštitu bezbednosti na našem tržištu

Skener spijunske opreme - Countermeasures set CMS 15

Špijuniranje i prisluškivanje je naša svakodnevica. Špijunska oprema i alati lako su dostupni svima, a meta špijuniranja može biti baš svako. Poslovni i uticajni ljudi, poznate ličnosti, ali i bračni i ljubavni partneri. Prisluškivanje mobilnih telefona, tajno snimanje i praćenje osoba,  automobila, poslovnog i kućnog prostora nikada nije bilo lakše. Špijunska oprema i softveri najnovije tehnologije mogu biti maskirani u najskrovitijim mestima – sat, lampa, dugme, olovka, osveživači vazduha…

Prikupljeni podaci i informacije mogu se lako zloupotrebiti, što je posebno opasno u poslovnom svetu. Ukradena ideja ili nova poslovna strategija mogu vas koštati karijere. Takođe, one mogu biti povod za krivična dela ucene, iznude, pa čak i otmice.

U ova nebezbedna vremena nikad nije bilo važnije zaštititi svoju privatnost i bezbednost.

Na sreću, uporedo sa razvojem opreme za špijuniranje, usavršavali su se i uređaji za skeniranje i detektovanje špijunskih aparata.

SpyTech vam nudi jedan od najpouzdanijih skenera špijunske opreme, najnoviji profesionalni uređaj Američke vojno - bezbednosne tehnologije CMS - 15 Countermeasures Set. On pruža sigurnu zaštitu i od profesionalne špijunske opreme poslednje generacije.

Koje špijunske uređaje možete otkriti sa CMS - 15 setom

Countermeasures set CMS - 15 je najnapredniji uređaj za detektovanje špijunske opreme trenutno dostupan na tržištu. U odnosu na prethodne modele skenera i detektora, ovaj set izrađen na osnovu američke vojno - bezbednosne tehnologije ima znatno poboljšan detektor prisluškivača i špijunskih kamera.

Ukoliko sumnjate da vas tajno prate, prisluškuju ili snimaju, praktično ne postoji špijunski alat koji ovaj set neće otkriti i locirati. Veoma je pouzdan i uspešan pri detektovanju i najsavremenijih profesionalnih špijunskih uređaja za prisluškivanje.

CMS-15 set sadrži:

  • TD - 53 Advanced Transmitter Detector: ukoliko sumnjate da ste ozvučeni, ovaj nepogrešivi detektor predajnika će to otkriti, bez obzira da li su predajnici skriveni u vašem domu, kancelariji, autu, mobilnom telefonu.
  • P - 02 INFRARED (IR) PROBE – infracrvena sonda omogućava traženje prenosa podataka i uz to utvrđuje o kakvim podacima je reč, da li je to zvuk ili neka druga vrsta informacija. Svetlosni zraci, posebno laserski, su odlični prenosnici zvuka i klasični RF detektori ih ne mogu detektovati. Uz pomoć ove sonde tačno ćete znati šta špijuni pokušavaju da saznaju o vama i lako ćete sprovesti kontramere.
  • P - 03 LINE DRIVER: omogućava korišćenje TT - 46 za otkrivanje skrivenih mikrofona (audio snimača) na parovima žica. Ovaj uređaj ima dve LED diode. Jedna LED dioda upozorava na prisustvo voltaže na paru žica, a druga ukazuje na protok struje u paru žica kada se Line Driver koristi. Prekidač Line Driver - a  primenjuje napon na žicu koja se testira da bi uključio mikrofone koji se aktiviraju naponom. A/B prekidač obrće polaritet napona da bi detektovao uređaje osetljive na polaritet. Par žica možete pratiti i kroz TT - 46 pojačivač i zvučnik i otkriti skrivene mikrofone na njima.
  • P - 04 CARRIER CURRENT/VIDEO CAMERA PROBE: ovaj uređaj takođe radi sa TD - 53. Koristi se za detekciju skrivenih video kamera i nosioca predajnika. Nosioci predajnika mogu biti bežični interfoni i sobni monitori. Nosioci prislušnih uređaja često su povezani na strujne instalacije (u zidu, električnim uređajima..), telefonskim centralama ili na drugim instalacijama. Velika prednost ovog aprata je što ne morate praviti fizičku vezu sa testiranim instalacijama i drugim žicama.
  • TT - 46 ADVANCED WIRETAP DETECTOR: ovaj aparat je pouzdana zaštita od prisluškivanja telefona. Omogućava vam da brzo i jednostavno proverite da li vas prisluškuju i tajno prate putem telefona.

U CMS - 15 setu dobićete još i slušalice, kvalitetnu, postavljenu prenosivu kutiju, uputstvo za korišćenje, dodatne kablove i adaptere.

 

Pozovite nas i zaštitite se od prisluškivanja

Ako ste primetili neke znake da vas prisluškuju ili špijuniraju, nemojte čekati. Odlaganje problema čini da njegovo rešenje bude teže, sporije i naravno skuplje. Pozovite nas ili posetite naše prodajne prostorije. Uz puno poštovanje privatnosti, pomoći ćemo vam da izaberete odgovarajući uređaj za otkrivanje špijunaže. Profesionalni i pre svega prijateljski saveti pomoći će vam da uređaj uspešno instalirate i upotrebite maksimalno efikasno.
Skener spijunske opreme
Uslužno SPYTECH stručnjaci će brzo proveriti da li Vas neko prisluškuje ili prati
Skener spijunske opreme
Brzo i efikasno pronalazi preislušne uređaje bez obzira na tip
Skener spijunske opreme
Ako sumnjate da Vas prisluškuju, pronađite prisluškivač
Nazad

0 Komentara

Cena spijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pisite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa

Ometači i detektori špijunske opreme

profesionalni jammer, ometači špijunske opreme, ometač, ometanje prisluškivanja, GSM ometači, zaštita prisluškivanja, zaštita praćenja, zaštita lociranja, prisluškivanje mobilnih telefona

Profesionalni Bomb jammer - ometač

Ometač mobilnih telefona, bubica i prisliškivača...

Jammer ometac spijunske opreme
Jammer ometac spijunske opreme
ometači špijunske opreme, ometač, ometanje prisluškivanja, GPS ometači, zaštita prisluškivanja, zaštita praćenja, zaštita lociranja, prisluškivanje mobilnih telefona

Portable jammer - ručni ometač signala

Pouzdana lična zaštita od špijuniranja u svakom trenutku...

Portable jammer - ručni ometač signala
Portable jammer - ručni ometač signala
ometac signala mobilne telefonije, ometac GPS uredjaja, Jammer prodaja, blokator signala, cena ometaca, cena blokatora, ometac za auto, zaštita od prisluskivanja

Desktop jammer - stoni ometac signala

Ometac signala špijunske opreme...

GSM/3G jammer - ometač signala
GSM/3G jammer - ometač signala
detektor, detektori, otkrivanje prisliškivanja, otkrivanje špijunske opreme, da li Vas prisluškuju

Detektor špijunske opreme ST3000 plus

Šta je i kako se koristi detektor za otkrivanje špijunske opreme ST3000 Plus...

Detektor špijunske opreme ST3000 plus
Detektor špijunske opreme ST3000 plus
detektor spijunskih kamera, detektori spijunske opreme

Detektor špijunskih kamera

Detektor špijunskih kamera
Detektor špijunskih kamera
detektor bezicnih kamera, detektor spijunskih kamera

Detektor wireless bežičnih kamera

Wireless bežčne špijunske kamere i kako ih otkriti...

Detektor wireless bežičnih kamera
Detektor wireless bežičnih kamera