Detektor špijunske opreme ST3000 plus

Uređaji iz asortimana detektivske opreme za otkrivanje špijunskih uređaja su apsolutno legalni i mogu se kupiti i koristiti bez ikakvih posebnih dozvola i uslova. Odaberite proizvod iz naše ponude koji odgovara vašim potrebama a za sve dodatne informacije i savete oko izbora uređaja i njegovim karakteristikama stojimo vam na raspolaganju. Pozovite nas ili dođite do nas. Naš prodajni prostor prilagođen je uslovima privatnosti naših klijenata i garantuje vam apsolutnu diskreciju.

Cena: 1.250€

Šta je i kako se koristi detektor za otkrivanje špijunske opreme ST3000 Plus

Detektor špijunske opreme ST3000 plus

Profesionalni špijunski detektor ST3000 Plus je jedan od najsavremenijih uređaja za otkrivanje špijunske opreme na tržištu. Reč je o proizvodu visoke tehnologije čije tehničke karakteristike i principi rada omogućavaju precizno detektovanje svih vrsta špijunskih aparata u prostoru u kome se koristi.

 

Praktičan je za upotrebu, funkcije se jednostavno podešavaju a zahvaljujući svojim dimenzijama može se prenositi i upotrebljavati kad god vam zatreba. U pitanju je instrument velike osetljivosti koji brzo i precizno otkriva gde su postavljeni prislušni i drugi špijunski uređaji u vašem stambenom ili poslovnom prostoru, automobilu, telefonu, hotelskoj sobi...

 

Detektor spijunske opreme

Šta sve možete otkriti pomoću detektora ST3000 Plus

 

Špijunski uređaji su malih dimenzija i mogu se sakriti na najrazličitijim mestima. To su najčešće prislušne bubice, špijunske mikro kamere, GPS trakeri i lokatori koji emituju bežični signal. Ukoliko postoji neki od ovih špijunskih uređaja na određenoj daljini od detektora on ih otkriva i oglašava se vibriranjem, svetlosnom ili zvučnom signalizacijom.

 

Za prisluškivanje se najčešće koriste špijunske bubice koje omogućavaju direktno slušanje. Minimalnih su dimenzija, nečujne i mogu se lako sakriti bilo gde. Zbog toga ih je teško otkriti bez profesionalne opreme. Špijunski detektor ST3000 Plus nepogrešivo otkriva i skrivene mikro kamere koje emituju sliku u realnom vremenu. Bez greške pronalazi i sve vrste GPS trakera kao i špijunskih softvera za prisluškivanje i nadzor mobilnih telefona.

 

Detektor spijunske opreme

Kako da znate da vas špijuniraju

 

Ako ste primetili da neko raspolaže informacijama koje predstavljaju vašu poslovnu tajnu, taktiku ili strategiju, ako drugi imaju informacije gde ste bili i šta radili a da im to sami niste rekli, već je kasno. Vi ste žrtva špijunaže. Ono što treba da uradite je da odmah upotrebite profesionalni detektor za otkrivanje špijunske opreme i otklonite dalje opasnosti.

 

Dakle, ne postoji pouzdan način da otkrijete da vas špijuniraju osim da upotrebite profesionalni detektor. Zbog toga, čim se pojavi sumnja da vas neko prisluškuje, reagujete brzo i zaštite svoj lični i poslovni integritet. Špijuniranje vam može naneti nenadoknadivu štetu i na vama je da preuzmete sve neophodne mere da se zaštitite.

 

Kako radi špijunski detektor ST3000 Plus

 

Kada otkrije špijunski uređaj u prostoru, detektor počinje da se oglašava zvučnom, svetlosnom ili vibrirajućom signalizacijom. Kada se krećete prema skrivenom uređaju on pišti i svetli jače a kada se udaljavate signalizacija slabi. Pomeranjem detektora ulevo ili udesno signal se pojačava ili smanjuje i tako sa apsolutnom sigurnošću možete otkriti gde se prislušni uređaj nalazi.

 

Dakle, detektor otkriva emitovanje elektromagnetnih talasa špijunske opreme i prati njihov intenzitet a potom pojačanom signalizacijom upozorava gde je prislušni uređaj tačno sakriven.  Radijus dejstva zavisi od više faktora i situacije na terenu i kreće se u rasponu do 10m. Osetljivost aparata se može podešavati, kao i način signalizacije.

 

Aparat ima punjivu litijumsku bateriju koja traje dva sata ukoliko je skroz puna. Radi održavanja, čim se baterija isprazni potrebno ju je ponovo napuniti a vreme punjena iznosi tri sata.

 

Najefikasnija zaštita od špijuniranja

 

Ukoliko želite da se efikasno i potpuno zaštitite od špijuniranja ST3000 Plus je pravi izbor. Ovaj profesionalni ručni uređaj precizno otkriva sve bežične, digitalne i analogne signale širokog spektra, kao što su mobilni telefoni, GSM i RF prisluškivači, GPS trakeri za praćenje lica, vozila i pokretnih objekata, bežični i daljinski upravljači, WiFi uredjaji, radio, bežične špijunske kamere, bežični mikrofoni I snimači razgovora, sve uredjaje koji emituju ili primaju signal.

 

Tehničke karakteristike:

 

- LCD ekran za ispis frekfencije i jačine signala

- Merenje u zavisnosti od moda do 10 Ghz

- Multifunkciono dugme

- 20-o segnementni indikator jačine signala

- Litijumska baterija

- Podešavanje skeniranja

- Kućište od aluminijuma sa avio završnom obradom.

 

Uređaj dolazi u specijalno napravljenom Pelikan koferu sa maksimalnom zaštitom od vlage, prašine, vibracija i drugih oštećenja. Pozovite nas za sve dodatne informacije i objašnjenja i zaštitite se od svih špijunskih uređaja na najkvalitetniji i najpovoljniji način.

 

Pored toga što vršimo prodaju uredjaja, vršimo i usluge detekcije automobila, poslovnog i stambenog prostora.

 

DETEKCIJA AUTOMOBILA

09:00 do 21:00

21:00 do 09:00

profesionalnom opremom

90 €

180 €

izlazak na teren – vreme provedeno u putu i na terenu po započetom satu

50 €

120 €

 

 

DETEKCIJA POSLOVNOG I STAMBENOG PROSTORA

09:00 do 21:00

21:00 do 09:00

profesionalnom opremom po započetom satu detekcije

80 €

160 €

izlazak na teren – vreme provedeno u putu i na terenu po započetom satu

50 €

120 €

 

*Cene se odnose na detekciju, ali ne i na uklanjanje ili deaktivaciju postavljenih uredjaja ukoliko ih ima.

detektor, detektori, otkrivanje prisliškivanja, otkrivanje špijunske opreme, da li Vas prisluškuju
Detektor špijunske opreme ST3000 plus
Minijaturni detektor špijunske opreme
Detektor špijunske opreme ST3000 plus
Nepogrešivo pronalazi i otkriva tip špijunskog prisluškivača
Detektor špijunske opreme ST3000 plus
Pronalazi i identifikuje sve bežične signale u Vašem okruženju
Nazad

2 Komentara

Cena spijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pisite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

vilenjak

19.12.2017 u 12:06:38

Zdravo, Video sam kod prijatelja po tehničkim karakteristikama potpuno isti uredjaj. Rekao mi je da ga je kupio u Holandiji i da mu je cena 3000 eura. Koja je razlika izmedju uredjaja koji vi prodajete i tog od 3000 eura?

Odgovori

SpyTech

19.12.2017 u 12:07:52

Poštovani, Razlike u ceni u odnosu na inostranstvo postoje ali ne i razlike u kvalitetu i originalnosti. Na to utiče standard i kupovna moć naših građana a mi uvek nastojimo da kroz manje marže cene prilagodimo svojim kupcima. Skoro je u naše poslovne prostorije donet uređaj koji je kupljen takodje u Holandiji. Kupac je upravo hteo da napravi razliku između tog koji koristi i uređaja koji mi imamo u ponudi. Testiranjem smo utvrdili da je u pitanju potpuno isti uređaj a jedina razlika je značajno niža cena kod nas.

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa

Ometači i detektori špijunske opreme

profesionalni jammer, ometači špijunske opreme, ometač, ometanje prisluškivanja, GSM ometači, zaštita prisluškivanja, zaštita praćenja, zaštita lociranja, prisluškivanje mobilnih telefona

Profesionalni Bomb jammer - ometač

Ometač mobilnih telefona, bubica i prisliškivača...

Jammer ometac spijunske opreme
Jammer ometac spijunske opreme
ometači špijunske opreme, ometač, ometanje prisluškivanja, GPS ometači, zaštita prisluškivanja, zaštita praćenja, zaštita lociranja, prisluškivanje mobilnih telefona

Portable jammer - ručni ometač signala

Pouzdana lična zaštita od špijuniranja u svakom trenutku...

Portable jammer - ručni ometač signala
Portable jammer - ručni ometač signala
ometac signala mobilne telefonije, ometac GPS uredjaja, Jammer prodaja, blokator signala, cena ometaca, cena blokatora, ometac za auto, zaštita od prisluskivanja

Desktop jammer - stoni ometac signala

Ometac signala špijunske opreme...

GSM/3G jammer - ometač signala
GSM/3G jammer - ometač signala

Skener spijunske opreme - Countermeasures set CMS 15

CMS - 15 Najpouzdaniji skener za zaštitu bezbednosti na našem tržištu...

Skener spijunske opreme - Countermeasures set CMS 15
Skener spijunske opreme - Countermeasures set CMS 15
detektor spijunskih kamera, detektori spijunske opreme

Detektor špijunskih kamera

Detektor špijunskih kamera
Detektor špijunskih kamera
detektor bezicnih kamera, detektor spijunskih kamera

Detektor wireless bežičnih kamera

Wireless bežčne špijunske kamere i kako ih otkriti...

Detektor wireless bežičnih kamera
Detektor wireless bežičnih kamera