Elektrosoker aparat za samoodbranu

Samoodbrana elektrošok aparatima

Elektrosoker aparat za samoodbranu

Elektrosoker - aparat za samoodbranu je visokonaponski aparat i uređaj za samoodbranu namenjen pre svega za Vašu zaštitu i zaštitu Vaše imovine od agresivnih ljudi i zivotinja. Štiti Vas u slučaju krađe, fizičkog napada, razbojništva i sl...

Predstavićemo Vam najnovije uredjaje za samoodbranu koji su rađeni po tehnologiji nemačke vojne policije. Skoro svi elektrošok aparati imaju ugrađjenu LED lampu, izuzetno su jaki, jašine oko 1.000.000 - 3.000.000 volti, atestirani su kod nas, rađeni po nemačkoj licenci, jednom rečju ne mogu da ubiju čoveka, ali će izazvati bolove i grčenje mišića što je sasvim dovoljno da onesposobi napadača, bilo da je reč o agresivnom čoveku ili životinji.

Dejstvo elektrošokera

Dejstvo elektrošok aparat zasniva se na principu periodičnog električnog pražnjenja na telo napadača, izazivajući stanje šoka, jake bolove i grčenje mišića, ne moze ubiti ali će jako zaboleti. Dolaze u pakovanju sa futrolom za nošenje, uputstvom i punjačem. U mnogim trenucima kad se najmanje nadate biće vam od velike koristi u samoodbrani, a istovremeno će Vam obezbediti sigurnu i pouzdanu zastitu.

Modeli elektrošok aparata

Imamo vise modela profesionalnih bodyguard aparata u obliku baterijske lampe, mobilnog telefona, boksera, električnog pendreka, palice... pogodnih za radnje, agencije i pojedince koji žele da zaštite sebe, svoje bližnje i svoju imovinu. Sokeri su lepo dizajnirani i izrađeni od kvalitenih materijala.

BUDITE BEZBEDNI SA NAMA!

elektrošoker, aparati za samoodbranu, sokeri, elektro šoker, elektro soker
Elektrosoker aparat za samoodbranu
Proizvodi slabu struju, ali veoma visokog napona
Elektrosoker aparat za samoodbranu
Izgledom, elektrošoker je maskiran kao neiki od predmeta u svakodnevnoj upotrebi
Elektrosoker aparat za samoodbranu
Ne može da ubije, ali sigurno onesposobljava napadača
Nazad

0 Komentara

Cena špijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pišite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa