Elektrosoker aparat za samoodbranu

Svi Spytech proizvodi iz kategorije elektrošokera su originalni, atestirani za naše tržište i odmah dostupni. Kod nas ih možete nabaviti bez posebnih uslova i dozvola. Kontaktirajte nas, a mi ćemo vam pomoći da izaberete adekvatan model šokera u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima. Imajući u vidu specifičnost uređaja, svim našim klijentima privatnost je zaštićena, a naše prostorije garantuju vam apsolutnu diskreciju. Iz istih razloga na sajtu vam nećemo predstaviti sve modele iz ponude.

Cena: 20€ - 80€

Elektrošoker- budite 100% bezbedni u svakom trenutku

Elektrosoker aparat za samoodbranu

Elektrošoker je jedan od najpopularnijih uređaja za samoodbranu. Ovaj visokonaponski aparat može biti vaš kec iz rukava u ličnoj odbrani od napadača i razbojnika pri zaštiti imovine. Jednostavan je za upotrebu i nošenje, a najbolje od svega je što je njegovo dejstvo trenutno. Sa elektrošokerom imate mogućnost da za manje od minut potpuno onesposobite agresivnog napadača ili životinju.

Ako ste možda pomislili da vama ne treba aparat za samoodbranu i da se takve stvari dešavaju nekom drugom, brzo ćemo vas razuveriti. Dovoljno je da poslušate vesti ili bacite pogled na naslovne strane dnevne štampe. Ulična razbojništva, napadi, pljačke...nažalost to je naša svakodnevica. Napadači ne prezaju ni od čega, a veoma česta meta su žene.

Zato, nemojte pristajati da budete lak plen i žrtva agresivih napadača. Elektrošoker nije oružje, već isključivo uređaj za samoodbranu koji nikako ne može ubiti napadača, već mu nanosi bol i grčenje mišića i na taj način onesposobljava za napad. Nanjoviji modeli vam pružaju mogućnost da se uspešno odbranite sa čak 5m udaljenosti.

Odličan su izbor za vlasnike radnji, agencije i sve koji žele da zaštite sebe, svoje bližnje i imovinu.

Kako radi elektrošoker?

Elektrošoker je pouzdan aparat za samoodbranu koji funkcioniše tako što vrši periodično električno pražnjenje na telo napadača. Zamislite da vašeg protivnika u trenutku kada ste suočeni sa opasnošću, udari munja. Jak udar struje (1.000.000 - 3.000.000 V) izaziva trenutno stanje šoka, jake bolove i grčenje mišića.

Ponekad je i samo zvuk šokera dovoljan da prepadne i otera napadača.  Ipak, treba imati na umu da najjači efekat ima prvo pražnjenje, svako sledeće ima manju snagu. Za uspešno pražnjenje potrebno je više kratkih pritiskanja dugmeta koje služi za aktiviranje uređaja (ne duže od 5 sekundi).

Elektrošokeri deluju bez obzira na debljinu odeće napadača. Ipak, ako želite da budete sigurni da će aparat za samoodbranu biti delotvoran i preko kaputa i zimske perjane jakne, izaberite šoker sa većom voltažom. Najdeleotvornije dejstvo šoker ima na delove između vrata i ramena, stomak, donji deo leđa i unutrašnju stranu butine.

Profesionalni elektrošokeri najnovije generacije – vaš lični bodyguard

U Spytech ponudi uređaja za samoodbranu nalaze se originalni i atestirani elektrošokeri u skladu sa najvišim svetskim standardima. Šokeri koje vam nudimo su savremenog dizajna, izuzetnog kvaliteta, napravljeni od izdržljivih materijala po tehnologiji nemačke vojne policije. Veoma su jaki i pouzdani. Uz uređaj dobijate originalan punjač i uputstvo za upotrebu na srpskom jeziku. 

Cena elektrošokera zavisi od modela, tehničkih karakteristika i voltaže.

Kod aparata za samoodbranu posebno je važno da budete oprezni i ne uzimate neproverene i neatestirane kopije, jer u trenutku kada ste u opasnosti poslednje što želite je saznanje da je uređaj neispravan ili preslab. U Spytech-u rade iskusni stručnjaci koji su uvek tu da vam pomognu oko izbora odgovarajućeg proizvoda i prijateljski vas posavetuju i upute kako da ga ispravno upotrebite i održavate.

Mobilni telefon i lampa šoker

Elektrošokeri iz našeg asortimana su visokog kvaliteta, ali i modernog dizajna, pa se lako i neprimetno mogu nositi bilo gde. Tako, u zavisnosti od potreba možete izabrati sofisticirani šoker u obliku mobilnog telefona, baterijske lampe ili električnog pendreka, palice, boksera... Skoro svi naši elektrošok aparati imaju ugrađenu LED lampu izuzetne jačine.

Savet plus – uvek pazite na to da vaš šoker bude adekvatno napunjen i da intenzitet odbrane nikada ne bude veći od intenziteta napada.

Za sve dodatne savete i informacije pozovite naš stručni tim. Uz apsolutnu diskreciju i zaštitu privatnosti, pomoći ćemo vam da uvek i na svakom mestu budete sigurni i bezbedni.

elektrošoker, aparati za samoodbranu, sokeri, elektro šoker, elektro soker
Elektrosoker aparat za samoodbranu
Proizvodi slabu struju, ali veoma visokog napona
Elektrosoker aparat za samoodbranu
Izgledom, elektrošoker je maskiran kao neiki od predmeta u svakodnevnoj upotrebi
Elektrosoker aparat za samoodbranu
Ne može da ubije, ali sigurno onesposobljava napadača
Nazad

2 Komentara

Cena spijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pisite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

Gogo

15.12.2017 u 11:19:28

Postovani. Kako svi sokeri moraju da imaju neposredni kontakt, molim vas vas predlog sa sto duzim stapom... pr. pendrek ili pendrek na izvlacenje, ili nesto drugo? Koju duzinu ima isti. Hvala.

Odgovori

Nemanja

24.06.2018 u 21:58:57

Brate ono sta da kazem elektrosoker je mnogo bolji ima 3 razloga 1.brzije ljudi ce se vise prwpasti struje nego drvene/metalne palice 2.jak je naprimer palica radi po principu vase snage a tejzer je skroz druga stvar i 3.bolje je da udari 15 ili 17 volti sto ce kod napadaca uzrokovati samo bol a kod palice moze da bude fatalnih slucajeva plus tizer je totalno legalan za nasu okolinu

SpyTech

15.12.2017 u 11:23:09

Poštovani Gogo, U ponudi imamo elektrošoker u obliku palice, iz jednog dela dužine 30cm. Ako biste da izbegnete fizički kontakt sa napadačem, preporučujemo Vam elektrošoker Teaser. On je nalik pištolju, ima specijalne patrone tako da napadača onesposobljujete sa distance (domet mu je oko 5m). Nakon svakog korišćenja patronu zamenite novom i bićete bezbedni u svakom trenutku. Najbolje bi bilo da dođete u naše prodajne prostorije.

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa