Praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona

Spy Tech

Praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona

Spy Tech

Uverite se u sve mogućnosti koje SpyTech spijunski softver pruža. Nudimo Vam bez ikakvih obaveza besplatnu probnu verziju u trajanju od 48h.

SpyTech špijunski softveri za telefon poslednje generacije su najsigurniji i najdiskretniji način da saznate šta na telefonu radi vaše dete, partner ili zaposleni.

Instaliranjem špijunskog softvera za praćenje Android telefona, putem aplikacije i uz šifru koju samo vi znate, u svakom momentu imate potpunu kontrolu nad telefonom. SpyTech program za prisluškivanje mobilnog telefona omogućava: automatsko snimanje razgovora koji se obavljaju preko telefona i listing svih odlaznih i dolaznih poziva, praćenje E-mail, Viber-a, WhatsApp-a, Facebook messenger-a, Instagram-a, Skype, Snapchat-a, Hangout-a, Keylogger – praćenje svega što se otkuca na telefonu uključujući sve šifre, snimanje SMS i MMS poruka, GPS lociranje sa istorijom kretanja, fotografije napravljenje target telefonom, uključivanje i isključivanje svih aplikacija, istorija pretraživača, uključivanje prednje i zadnje kamere i gledanje uživo, slušanje i snimanje okruženja, pomoć u slučaju krađe ili gubitka telefona.

SpyTech programi za daljinsko praćenje telefona ne troše kredit, ne usporavaju rad i omogućavaju praćenje svih modela Android telefona. Uz detaljno uputstvo instaliranje špijunskog softvera i sva podešavanja možete obaviti samostalno, a to možemo uraditi u i našim prostorijama ili na daljinu. Target telefon na kome se ugrađuje program u svakom slučaju morate imati kod sebe na 10-ak minuta.

SpyTech softveri rade po principu vremenske licence koju možete produžavati neograničen broj puta. Produženje se vrši daljinskim putem bez ponovne instalacije programa i fizičkog kontakta sa target telefonom. Nema mesečnih troškova i održavanja, jednom kupljen program koristite trajno u datom vremenskom periodu.

Cena: 90 - 270

Naruči

Specifikacija:

 • Automatsko snimanje razgovora i listing svih odlaznih i dolaznih poziva
 • Praćenje E-mail, Viber, WhatsApp, Facebook messenger, Instagram, Skype, Snapchat, Hike messenger, Hangout
 • Keylogger – praćenje svega što se otkuca na telefonu, uključujući i sve šifre
 • Snimanje SMS i MMS poruka
 • GPS lociranje target telefona sa istorijom kretanja
 • Fotografije napravljenje target telefonom
 • Uključivanje i isključivanje svih aplikacija target telefona
 • Istorija pretraživača
 • Uključivanje prednje i zadnje kamere target telefona i gledanje uživo
 • Slušanje i snimanje okruženja target telefona
 • Pomoć kada dođe do krađe ili gubitka telefona

Svi naši proizvodi su originalni, apsolutno legalni i odmah dostupni, nema poručivanja i neizvesnog čekanja da uređaj stigne u vaše ruke. Takođe, svi uređaji u našem asortimanu namenjeni su svima, bez specijalnih uslova i dozvola. Imajući u vidu delikatnost uređaja i njihove namene, obezbedili smo adekvatan prostor koji garantuje potpunu diskreciju svakom našem klijentu.

Saznajte više o proizvodu

Praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona

Uverite se u sve mogućnosti koje SpyTech spijunski softver pruža. Nudimo Vam bez ikakvih obaveza besplatnu probnu verziju u trajanju od 48h. SpyTech špijunski programi za praćenje i prisluškivanje telefona...

Razotkrivanje preljube

Preljuba je postala masovna pojava, gotovo pošast savremenog bračnog i ljubavnog života. Svaki treći partner doživi prevaru ili posumnja u vernost voljene osobe. Neverstvo partnera može trajati godinama i razoriti...

Оставите одговор