Špijunska mikro kamera u osveživaču vazduha

Spy Tech

Špijunska mikro kamera u osveživaču vazduha

Spy Tech

Špijunska kamera maskirana u osveživaču vazduha pruža opcije tajnog pravljenja fotografija i diskretnog audio-video snimanja. Ova mikro kamera aktivira se na pokret (motion detection) koji detektuje do 5m udaljenosti. Ugao snimanja je širok, 120°, tzv riblje oko.

Snimak je u boji Full HD rezolucije i skladišti se na sopstvenoj memoriji kamere.

U paketu pored uređaja, nalazi se Micro SD kartica od 4 GB, mada špijunska mikro kamera u osveživaču vazduha može podržati i karticu od 32 GB. To u praksi znači 7 dana kontinuiranog tajnog snimanja u režimu aktivacije na pokret.

USB kablom koji se takođe dobija u pakovanju, ova špijunska kamera veoma jednostavno povezuje se na svaki računar ili laptop. Snimljeni materijal se lako i brzo prebacuje, pa ga na miru možete pregledati i premotavati na svom računaru.

Pojačana punjiva litijumska baterija povećava samostalan rad kamere 2 do 3 puta, tj na nedelju dana.

Daljinskim upravljačem koji je deo kompleta, mikro kameru možete lako aktivirati i njome upravljati i sa veće udaljenosti. Špijunsku mikro kameru isporučujemo već instaliranu u osveživač vazduha. Takođe, imate opciju da donesete osveživač vazduha koji standardno koristite i mi ćemo u njega neprimetno postaviti mikro kameru za špijuniranje.

Cena: 110

Naruči

Specifikacija:

 • Video / Audio / Fotografija
 • Detekcija pokreta (motion detection)
 • Rezolucija video snimka: Full HD 1920 x 1080 P, HD 1280 x 720 P, 640 x 480 P – opciono
 • Foto rezolucija: 1600 x 1200 P
 • Ugao snimanja: 120°
 • Senzor pokreta: do 5 m
 • Slot za Micro SD karticu do 32 GB

Paket uključuje:

 • Uređaj
 • Punjiva baterija
 • Daljinski upravljač
 • Uputstvo za korišćenje

Svi naši proizvodi su originalni, apsolutno legalni i odmah dostupni, nema poručivanja i neizvesnog čekanja da uređaj stigne u vaše ruke. Takođe, svi uređaji u našem asortimanu namenjeni su svima, bez specijalnih uslova i dozvola. Imajući u vidu delikatnost uređaja i njihove namene, obezbedili smo adekvatan prostor koji garantuje potpunu diskreciju svakom našem klijentu.

Saznajte više o proizvodu

Špijunska mikro kamera u osveživaču vazduha

Špijunska mikro kamera smeštena u osveživač prostora je veoma tražen i popularan spy mobilni alat za diskretno fotografisanje i prisluškivanje. Ukoliko imate potrebu da hitno i diskretno snimate dešavanja u...

Razotkrivanje preljube

Preljuba je postala masovna pojava, gotovo pošast savremenog bračnog i ljubavnog života. Svaki treći partner doživi prevaru ili posumnja u vernost voljene osobe. Neverstvo partnera može trajati godinama i razoriti...

Špijunske kamere – oči i na potiljku

Živimo u nebezbednom okruženju. To je utisak koji stičemo čitajući dnevnu štampu i gledajući aktuelne vesti. Pljačke, razbojništva, krađe, provale…Ne prođe dan a da nas neka ovakva vest ne dočeka...

Оставите одговор