Prisluskivaci, bubice za prisluškivanje i ispite

Bežične i žične mikro bubice. Bubice za ispite, bubice za prisluškivanje... Najnovija nano tehnologija špijunske opreme

Bežične i žične špijunske bubice za prisluškivanje, bubice za ispite, špijun bube, pristupačna cena. Srbija i Beograd preplavljeni su sličnim špijunskim proizvodima, ali naši prisluskivaci i bežične bubice su ispred svih buba i bubica kako po kvalitetu, tako i po ceni.


Svi proizvodi kategorije: Prisluskivaci, bubice za prisluškivanje i ispite

Uređaji za prisluskivanje - prisluskivaci

Špijun bube i prisluskivaci: Špijunske bubice, bubice za prisluškivanje, špijunske bube i bubice

Prisluškivanje osobe, prostorije, kancelarije... Ništa lakše sa uređajima za prisliskivanje, špijunskom opremom najnovije generacije: GSM prisluskivaci, snimači razgovora, parabolicki mikrofon... Uređaji za prisluskivanje ugrađeni u predmete za svakodnevnu upotrebu. Prisluskivaci ograničenog i prisluskivaci neograničenog dometa. Saznajte sta drugi misle o Vama!

Digitalizacija uređaja za prisluskivanje - prisluskivaca i snimaca razgovora

Uređaji za prisluskivanje - tzv. prisluskivaci i snimaci razgovora su nezamenljiv arsenal spijunske opreme koji mozemo slobodno svrstati na vrhu kada je rec o popularnosti spijunskih uređaja. Mnogi ce spijunske kamere svrstati u sam vrh, ali oni, kojima je izgovorena rec najvaznija, bez dileme, bi akcenat stavili na ove spijunske gedzete.

Uređaji za prisluskivanje i snimaci razgovora se godinama uspesno koriste u razlicitim oblicima, kako u svetu, tako i kod nas. Nekada su bili vrlo glomazni, zahtevali kasete sa trakama i time bili vrlo teski za koriscenje i naknadno preslusavanje za koje Vam je trebalo dosta vremena. Dolaskom digitalne revolucije zabelezena je pojava manjih, mocnijih i digitallnih resenja.

Gde je sve potrebno tajno snimanje i spijuniranje?

Digitalni snimaci razgovora, prisluskivaci i ostali uređaji za prisluskivanje mogu biti vesto ugrađeni i zamaskirani u veliki broj svakodnevnih predmeta, cime postaju sve "pametniji". Prikriveno ili tzv. spijunsko snimanje su poznati i cesto potrebni u razlicitim situacijama. Postoji velika zabluda da se tajno snimanje i prisluskivanje uvek koristi na neposten nacin i protiv zakona. Ali istina ima i drugu stranu medalje.

Prikriveno snimanje se vrlo cesto koristi npr. u obuci gde ce se ucesnici obeshrabriti da snimaci u tom slucaju nisu prikriveni. Pogledajte npr slucaj Velikog brata gde su ucesnici bili svesni da se danima snimaju i prisluskuju, ali posle nekog vremena svi zaborave na "spijunske kamere" i ponasaju se prirodno.

Tajni snimaci razgovora se koriste i u toku treninga profesionalaca sa ciljem da se skrati put i pomogne pocetnicima. Digitalne snimace razgovora vrlo uspesno koriste studenti na predavanjima, novinari u toku verbalnih konverzacija za prikupljanje beleski, zatim tajni agenti i detektivi u razlicitim istragama kao i poslovni ljudi na satancima kada zele da zabeleze vazan poslovni dogovor.

Krađe i prevare, koje su u stalnom porastu, mogu biti snimljene samo skrivenim snimacima razgovora ili vesto zamaskiranim prisluskivacima. Ovo je jedini nacin za prikupljanje dokaza kako bi se resenjima ovih problema potpuno posvetili. Ne treba zanemarivati razloge kao sto su zlostavljanja na poslu, uzimanja mita, ucene, pretnje i slicne situacije koje je neophodno zabeleziti. U slucaju da sumnjate u vernost bracnog partnera snimaci razgovora i prisluskivaci su jedini nacin da saznate sta Vam se prica iza leđa kada ste daleko od kuce.

Spytech Vam sa ponosom moze ponuditi vrhunski arsenal uređaja za prisluskivanje, razne modele ugrađenih i vesto zamaskiranih prisluskivaca i digitalnih snimaca razgovora za prostorije i fiksne telefone. Saznajte vise, bidite u toku...!!!

Špijunska oprema ove kategorije

Prisluškivači ograničenog i neograničenog dometa ugrađeni u predmete koji su u svakodnevnoj upotrebi. Minijaturne špijunske bubice za prisluškivanje, audio snimanje ili polaganje ispita.

Bezicne bubice, Spijun bube, Bubice za ispit, Servis i iznajmljivanje bubica

Bežične bubice

Minijaturne bluetooth bežične bubice za ispit, špijun bube...

Spijunske bubice
Spijunske bubice za ispite

Prisluškivač u mišu

Prisluškivač u mišu sa SIM karticom neograničenog dometa...

Prisluskivac u kompjuterskom misu
Prisluskivac u misu za prisluskivanje kancelarije, prostorija, sala, kabineta...

Parabolički mikrofon - Prisluskivač

Prisluškivač - parabolični mikrofon
Parabolički mikrofon za prisluškivanje na otvorenom prostoru dometa i do 1000 metara

Minijaturni digitalni audio snimač

Digitalni audio snimač - prisluškivač
Sa solarnim napajanjem čime je obezbeđena veoma velika autonomija rada

Prisluškivač u produžnom kablu

Produžni kabl kao prisluškivač neograničenog dometa...

Prisluškivač u produžnom kablu
Prisluškivač neograničenog dometa u produžnom kablu sa ugrađenom SIM karticom
gsm prisluskivac, prisluskivanje prostorija, video, audio, nadzor

Špijun bubica - GSM Prisluškivač

Špijun bubica – vaš tajni saveznik za audio prisluškivanje neograničenog d...

Špijun bubica - GSM Prisluškivač
Špijun bubica - GSM Prisluškivač

GSM prisluskivac - spijun bubica sa senzorom pokreta

GSM prisluskivac - spijun bubica neogranicenog dometa sa senzorom pokreta, minij...

GSM prisluskivac - spijun bubica sa senzorom pokreta
GSM prisluskivac - spijun bubica sa senzorom pokreta

Mini GSM prisluškivač sa kamerom SMART-3000

Mini GSM prisluskivac neogranicenog dometa sa ugradjenom mikro kamerom i snimace...

Mini GSM prisluškivač sa kamerom SMART-3000
Mini GSM prisluškivač sa kamerom SMART-3000