Bežične bubice

Poštujući diskreciju potencijalnih klijenata, ovde nisu prikazani najnoviji modeli bežičnih bubica. Budite slobodni da nas kontaktirate i posetite naše poslovne prostorije gde će Vam naš stručni tim uz apsolutnu diskreciju pomoći u odabiru i kupovini proizvoda koji će rešiti Vaš problem.

U širokom portfoliu koji nudimo naći ćete nekoliko modela od svakog uređaja različitih tehničkih karakteristika i funkcija.

Cena: 52€ - 120€


Minijaturne bluetooth bežične bubice za ispit, špijun bube

Spijunske bubice za ispite

Bežične bubice: Bežične bubice za ispit i prikrivenu komunikaciju

Bežične bubice kao deo špijunske opreme omogućavaju prikrivenu komunikaciju sa sagovornikom bez obzira na njegovu udaljenost.

Bežične bubice najnovije generacije: Prikrivena komunikacija sa sagovornikom koju bežična bubica omogućava, svrstava je u red nezamenljive špijunske opreme kada su Vam u pravom trenutku potrebne pouzdane informacije za pomoć studentima, za sklapanje poslova, za razne pregovore ili dogovore... za sve situacije gde Vam je potrebna prava informacija u pravo vreme.

Opis bežicne bubice

Bežična bubica - slušalica (bubica za pomoć studentima) - sa prečnikom od samo 2 mm na vrhu i 3 mm na bazi ulazi u ušni kanal tako da je neprimetna sa strane čak i kad se direktno iz neposredne blizine gleda u ušni kanal. Vadi se jedino pincetom! Bežicne bubice u sebi imaju prijemnik signala i zvučnik. Kristalno čistog zvuka, nema prekida u komunikaciji kao kod ostalih slušalica! Anatomski oblik bežične bubice onemogućava izlazak zvuka iz uveta tako da ima usmeren zvuk i ne čuje se sa strane! Uspešno se koristi i na ekstremno glasnim mestima i na mestima gde vlada potpuna tisina!

Imalac mini prijemnika komunicira sa sagovornikom nezavisno od udaljenosti, ako se sama konverzacija vrši putem GSM mreže (preko mobilnog telefona). Medjutim bubice mogu raditi i preko Toki Voki uređaja tzv. motorola. Taj sistem bubice toki voki se koristi u slučajevima kada na ispitima postoje uređaji za ometanje signala mobilnih telefona - GSM/3G ili GSM/4G ometači. Posedujemo najnovije modele Bežičnih buba.

Bežične bubice za pomoć studentima opremljene su specijalnim mikrofilterom koji onemogucava ulazak cerumena (ušne masti) u slušalicu, a garantuje siguran rad bez kvarova i potrebe za čestim servisima!

Kako rade bezicne bubice?

Bubica bežičnim putem prima signal od Handsfree uređaja (plocice, oglice ili štapića u zavisnosti od modela) koji se nalazi oko vrata i spojen je na mobilni telefon, toki voki ili neki drugi uređaj u zavisnosti od Vaše želje. Primopredajnik koji odašilje signale bežicnoj bubici može biti spojen na prethodno pomenute uređaje bežičnim putem ili kablićem koji je neprimetno sakriven ispod majice. U uhu čujemo sagovornika, a odgovaramo mu putem hands-free izuzetno osetljivog mikrofona koji se nalazi oko vrata. Na taj način omogućena je potpuno prikrivena komunikacija, bez mogućnosti ometanja i detektovanja.

Dolazi u kompletu sa ultra osetljivim mikrofonom (sa ugrađenim pojačivačem osetljivosti) koji se skriva ispod majice. Izuzetna osetljivost bežične mikro bubice i visoke performanse pločaste antene predajnika, pružaju punu slobodu pokreta glave, bez opadanja jačine signala. Jos jedna prednost naše pločaste induktivne antene u odnosu na loop set okovratnike ili ogrlice (upadljiv kabl oko vrata) je u lakšem prikrivanju, naročito u letnjim mesecima.

Bežična bubica sa baterijom

Na čemu sve rade bežične bubice?

Opciono bubice se mogu koristiti i na mnogim drugim uređajima:

  • mp3 plejeri,
  • toki-voki (popularno Motorole - sistem protiv ometanja),
  • mobilni telefon
  • ...tako da ostavlja konkurentske proizvode daleko iza sebe.

Bežične bubice i Nokia LPS4 - Nokia LPS4 je najkvalitetnija ogrlica koja se žičanim putem - kablićem povezuje na mobilni telefon (naravno, taj kabl je izuzetno tanak i ne vidi se preko majice a bežična komunikacija u smislu da nema žice po vratu se podrazumeva). Mikrofon je izuzetne osetljivosti tako da sagovornik može kristalno jasno čuti i najmanji šapat u krugu od 5m.

Bežične bubice i Nokia LPS 5 wireless loopset - Nokia LPS5 je trenutno bez konkurencije najkvalitetnija i najpouzdanija ogrlica. Zadržala je kvalitet prethodnika - LPS4 ogrlice uz poboljšanje osetljivosti mikrofona kao i pojačanja indukcije. Nekoliko prednosti bežične bubice sa Nokia LPS 5 ogrlicom su:

  • Bežično povezivanje sa mobilnim tako da je kompatibilna sa svim mobilnim telefonima koji imaju bluetooth.
  • LPS 5 induktivna ogrlica može biti udaljena od telefona na koji je povezana čak 10 m, što je velika pogodnost u slučaju da prostorija ima ometače. U tom slučaju LPS 5 induktivna ogrlica se može staviti u neki ranac koji će biti kod kolege ispred amfiteatra. Ometač neće ometati prostor van amfiteatra pa samim tim ni mobilni telefon preko kojeg radi bubica. Vi ćete u tom slucaju imati, i pored prisustva ometača, neometan rad bežične bubice.

Trajnost baterije u bluetooth-u je oko 3,5 h (kod modela koje mi posedujemo).

Bežična bubica - slušalica je provereno, najpouzdanije sredstvo koje će Vam pomoći u ostvarivanju ciljeva. Garancija kvaliteta i funkcionalnosti bežične bubice su mnogobrojni zadovoljni klijenti i sluzbe.

Bezicne bubice, Spijun bube, Bubice za ispit, Servis i iznajmljivanje bubica
Motorola toki voki
Upotreba Motorila toki-vokija u uslovima ometanja GSM signala
Bubica da bluetooth primopredajnikom
Bežična bubica koja ostvaruje vezu sa mobilnim telefonom bluetooth tehnologijom
Bežične bubice u raznim varijantama
Koju bežičnu bubicu ćete koristiti zavisi od konkretnih uslova
Nazad

6 Komentara

Cena spijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pisite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

Marijan

28.12.2017 u 10:04:15

kupio sam bubicu za ispit i posle par korišćenja ništa ne mogu da čujem.

Odgovori

Ancy

10.12.2018 u 00:31:29

Ima li buba garanciju posto se covijeku nesto poremetilo?Znaci,moras imati ogrlicu i bubicu da bi ti cuo tog sto ti govori i on tebe?

SpyTech

28.12.2017 u 10:37:51

Poštovani Marijane, Prilikom nabavke ovakvih uređaja morate biti sigurni da proizvod kupujete od proverenih i registrovanih prodavaca jer u suprotnom rizikujete da "bacite pare". Od nas kupovinom uređaja dobijete uputstvo kako da ga na ispravan način koristite. Pravilnom upotrebom produžavate radni vek i održavate kvalitet istog. Dakle, od nas dobijate detaljna uputstva i savete za korišćenje a pored toga stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna objašnjenja i informacije.

Filip

20.12.2017 u 11:10:56

Ćao, imam kratko pitanje na koje nisam našao odgovor na Vašem sajtu pa rekoh da rešim nedoumicu. Koliko daleko sagovornik može da bude od mene kako bi bubica nesmetano radila? Konkretno, za nekoliko meseci imam zakazan razgovor u ambasadi gde se traži usmeni razgovor na njihovom jeziku koji ne znam, pa sam mislio da na ovaj način prođem test. Nadam se da mi možete pomoći.

Odgovori

SpyTech

20.12.2017 u 11:11:54

Poštovani Filipe, ukoliko sagovornik priča razgovetno, bez problema može sedeti preko puta Vas a osoba koja treba da vam daje odgovore će čuti postavljeno pitanje.

Iva

14.03.2017 u 08:38:51

zanima me skrivena kamera za neposlušne susjede da ih mogu snimiti kako bacaju smeće na naš ulaz i u kanal do nas.

Odgovori

SpyTech

03.04.2017 u 17:21:09

Poštovana,
ukoliko želite da snimite neposlušne susede kako bacaju smeće na mesta gde ne bi trebalo možemo Vam predložiti neki od sledećih modela kamera: Za snimanje i kasnije pregledanje možete pogledati
1. pir špijunsku kameru https://www.spytech.rs/spijunska-oprema/spijunske-kamere/224-spijunska-kamera-sa-senzorom-na-pokret.html,
2. Kameru za Lov https://www.spytech.rs/spijunska-oprema/spijunske-kamere/226-skrivena-kamera-za-lov.html.
3. Solarnu kameru https://www.spytech.rs/spijunska-oprema/spijunske-kamere/208-spijunska-bezbednosna-solarna-kamera-za-spoljnu-montazu.html.
Pored kamera koje snimaju na memorisku karticu u ponudi imamo i WiFi model kamere u senzoru za dim koju možete preko aplikacije kontrolisati na svom mobilnom telefonu, tabletu, lap topu, računaru...
Imate mogućnost uživo gledanja prostora gde je kamera postavljena, mogućnost da Vas kamera obavesti kada ima nekog u istom, mogućnost snimanja ili slikanja direktno na telefonu, ili mogućnost snimanja na memoriskoj kartici koju ubacite u uredjaj...
https://www.youtube.com/watch?v=5HSFiWAhudI

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa

Špijunska oprema: Bubice i prisluškivači

Pogledajte ostale špijunske proizvode koji pripadaju kategoriji Špijun buba i kategoriji prisluškivači:

Prisluškivač u mišu

Prisluškivač u mišu sa SIM karticom neograničenog dometa...

Prisluskivac u kompjuterskom misu
Prisluskivac u misu za prisluskivanje kancelarije, prostorija, sala, kabineta...

Parabolički mikrofon - Prisluskivač

Prisluškivač - parabolični mikrofon
Parabolički mikrofon za prisluškivanje na otvorenom prostoru dometa i do 1000 metara

Minijaturni digitalni audio snimač

Digitalni audio snimač - prisluškivač
Sa solarnim napajanjem čime je obezbeđena veoma velika autonomija rada

Prisluškivač u produžnom kablu

Produžni kabl kao prisluškivač neograničenog dometa...

Prisluškivač u produžnom kablu
Prisluškivač neograničenog dometa u produžnom kablu sa ugrađenom SIM karticom
gsm prisluskivac, prisluskivanje prostorija, video, audio, nadzor

Špijun bubica - GSM Prisluškivač

Špijun bubica – vaš tajni saveznik za audio prisluškivanje neograničenog d...

Špijun bubica - GSM Prisluškivač
Špijun bubica - GSM Prisluškivač

GSM prisluskivac - spijun bubica sa senzorom pokreta

GSM prisluskivac - spijun bubica neogranicenog dometa sa senzorom pokreta, minij...

GSM prisluskivac - spijun bubica sa senzorom pokreta
GSM prisluskivac - spijun bubica sa senzorom pokreta

Mini GSM prisluškivač sa kamerom SMART-3000

Mini GSM prisluskivac neogranicenog dometa sa ugradjenom mikro kamerom i snimace...

Mini GSM prisluškivač sa kamerom SMART-3000
Mini GSM prisluškivač sa kamerom SMART-3000