USB prisluškivač – minijaturni audio snimač

Svi naši proizvodi su originalni, apsolutno legalni i odmah dostupni, nema poručivanja i neizvesnog čekanja da uređaj stigne u vaše ruke. Takođe, svi uređaji u našem asortimanu namenjeni su svima, bez specijalnih uslova i dozvola. Imajući u vidu delikatnost uređaja i njihove namene, obezbedili smo adekvatan prostor koji garantuje potpunu diskreciju svakom našem klijentu. Za sve dodatne informacije i savete oko izbora odgovarajućeg uređaja kojim ćete rešiti svoj problem, naš stručni tim stoji vam na raspolaganju.

Cena: 49€ - 90€

Sofisticirani i potpuno diskretan mini USB prisluškivač

Koliko puta ste pomislili kako bi bilo sjajno da imate snimljen neki poslovni dogovor, komplikovano predavanje ili važan privatni razgovor? Prisluškivanje i snimanje razgovora učinilo vam se kao idealno rešenje mnogo puta, sigurni smo.

SpyTech i špijunska oprema savremene tehnologije vam sada to omogućavaju uz pomoć USB minijaturnog audio snimača.

USB prisluškivač je sofisticiran, neupadljiv i lak za upotrebu špijunski alat za prisluškivanje razgovora. Ova mini sprava pruža vam mogućnost da čak snimite šapat udaljen 5 metara i pokriva prostoriju do 50m2. USB audio snimač izgleda kao običan flash uređaj, koji svako od nas koristi, tako da niko neće posumnjati da prisluškujete i tajno snimate razgovor. Najnoviji modeli mogu se aktivirati veoma jednostavno – glasom (Voice Activation). Kao rezultat dobijate preko 35 sati kvalitetno snimljenog razgovora, koji posle možete na miru preslušavati i premotavati na svom računaru ili laptopu.

<

Kada otkrijete sve mogućnosti USB prisluškivača, postaće i vaš tajni saveznik u poslovanju, školi, tajnim operacijama i istraživanjima.

U kojim situacijama možete upotrebiti USB prisluškivač?

USB mini prisluškivač je savršena špijunska oprema za sve koji imaju potrebu za neprimetnim prisluškivanjem i snimanjem razgovora. Veoma je jednostavan za upotrebu i može ga koristiti baš svako.

Od posebne koristi može biti:

  • Poslovnim ljudima i rukovodiocima za snimanje poslovnih razgovora i sastanaka
  • Studentima i đacima kao efikasan tajni dikatafon za snimanje predavanja
  • Detektivima
  • Istražiteljima na tajnim operacijama

Dizajniran je u više boja i formi, tako da svako može pronaći odgovarajući model za sebe. USB prisluškivač je mali uređaj koji možete koristiti u svakoj prilici i neprimetno ga smestiti u džep ili sa ostalim pokretnim stvarima.

Zašto da i vi ODMAH nabavite naš USB audio snimač?

Svaki deo ove prefinjene špijunske opreme za prisluškivanje pažljivo je osmišljen i tehnički usavršen kako biste dobili maksimalne rezultate.

Dajemo vam nekoliko ubedljivih razloga da i vi nabavite ovaj koristan i efikasan špijunski alat.

U zavisnosti od modela i količine interne memorije (4 i 8 GB)  na USB prisluškivač možete snimiti od 35 -144 sati audio podataka. I to ne bilo kakvog kvaliteta. Svi USB audio snimači imaju ugrađene savremene megaosetljive mikrofone sa pojačivačima i SMD filterom za neutralisanje šuma. Možete snimiti čak i šapat na većoj udaljenosti, a na snimku ćete čuti jasan razgovor bez ometajućih zvukova u pozadini.

Ne morate brinuti da li će se uređaj isključiti onda kada vam je najpotrebniji. Punjiva litijumska baterija, kada je pravilno formirate uz pomoć punjača koji dobijate uz uređaj i naše uputstvo, omogućava vam i do 17h sati neprekidnog snimanja. Uz to nema nepotrebnog trošenja baterije, jer uređaj snima samo kada ima zvuka u okruženju

USB prisluškivač podržava sve operativne sisteme. Veoma jednostavno audio podatke prebacite na računar ili laptop, a svi snimci su sortirani prema vremenu i datumu snimanja. Možete ih premotavati, ubrzano preskočiti nevažne i usporeno reprodukovati i prostudirati bitne segmente snimljenog razgovora.

I to nije sve što možete dobiti od ovog uređaja.

Sofisticirani USB audio snimač možete koristiti i kao klasičnu flash memoriju koja se, kada vam zatreba, pretvara u čudesnu šijunsku opremu.

Na kraju, verovatno vas zanima i cena USB prisluškivača. Ono što vam možemo reći jeste da uopšte nije skup, a za cenu pojedinačnih modela i dodatne savete pozovite naš stručni tim.

Detaljnije uputstvo o korišćenju USB mini prisluškivača pogledajte na video klipu koji smo snimili za vas.

Niste dovoljno bogati da kupujete jeftine kopije

Na tržištu se može pronaći veliki broj sličnih uređaja i jeftinih kopija, ali mi vas pozivamo da kupujete mudro. Birajte originalne proizvode i uštedećete ne samo novac, već ćete sebe poštedeti nepotrebnog stresa.

U SpyTech ponudi nalaze se isključivo provereni i originalni proizvodi, iza kojih u potpunosti stojima i dajemo garanciju od 2 godine. Osim toga, naši klijenti nisu prepušteni sami sebi nakon što kupe proizvod. Stručni, a pre svega prijateljski saveti uz apsolutnu diskreciju  pomoći će vam da izaberete adekvatan proizvod kojim ćete efikasno rešiti svoje probleme i sumnje i pravilno ga upotrebiti.

 
Minijaturni audio snimač - USB Prisluškivač
USB prisluskivac: Velika autonomija rada
Minijaturni audio snimač - USB Prisluškivač
USB prisluskivac: Glasovna aktivacija
Minijaturni audio snimač - USB Prisluškivač
USB prisluskivac, snimac zvuka u prostoru
Nazad

3 Komentara

Cena spijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pisite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

Andrej

25.12.2017 u 17:06:36

Poštovani, imam sina koji ima 4 godine. Sumnjam da se u obdanistu neprimereno ponasaju prema njemu i da ne boravi u prostorijama gde bi trebalo da boravi, tj. sumnjam da ga vode van obdanista ali mi to ne prijavljuju. Kako to da proverim?

Odgovori

SpyTech

25.12.2017 u 17:11:33

Poštovani Andrej, Možete zašiti prisluškivač sa unutrašnje strane duksa koji vas sin nosi. Ovo leti nećete moći da uradite na majčici, ali ćete moći da koristite mali dečiji ručni GPS sat koji ima mogućnost lociranja i prisluškivanja u realnom vremenu, kao i snimanja razgovora. Više o ovom satu pogledajte ovde http://skr.rs/jcf

Nešo

15.12.2017 u 11:29:21

Kupio sam skoro usb koji je radio 2 dana i nakon toga nije davo znake života? Naručio sam ga na kupuje prodajem ali mi se niko ne javlja. Jel može pomoć?

Odgovori

SpyTech

15.12.2017 u 11:29:51

Poštovani Nešo, Nažalost, niste jedini. Stalno nam se javljaju ljudi koji su preko interneta naručili neki od uređaja za prisluškivanje, zbog jeftinije cene i na kraju dobili neispravan proizvod, a nisu mogli da ostvare svoje pravo na reklamaciju i povrate novac ili dobiju novi aparat. Kod nas svi klijenti obavezno dobijaju fiskalni račun i garanciju od 2 godine. Konkretno što se tog uređaja tiče, ne možemo tačno znati šta mu se desilo. Pokušajte da na neki način stupite u kontakt sa osobom koja Vam je prodala uređaj i pitate za detaljnije informacije.

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa

Špijunska oprema: Bubice i prisluškivači

Pogledajte ostale špijunske proizvode koji pripadaju kategoriji Špijun buba i kategoriji prisluškivači:

Bezicne bubice, Spijun bube, Bubice za ispit, Servis i iznajmljivanje bubica

Bežične bubice

Minijaturne bluetooth bežične bubice za ispit, špijun bube...

Spijunske bubice
Spijunske bubice za ispite

Prisluškivač u mišu

Prisluškivač u mišu sa SIM karticom neograničenog dometa...

Prisluskivac u kompjuterskom misu
Prisluskivac u misu za prisluskivanje kancelarije, prostorija, sala, kabineta...

Parabolički mikrofon - Prisluskivač

Prisluškivač - parabolični mikrofon
Parabolički mikrofon za prisluškivanje na otvorenom prostoru dometa i do 1000 metara

Minijaturni digitalni audio snimač

Digitalni audio snimač - prisluškivač
Sa solarnim napajanjem čime je obezbeđena veoma velika autonomija rada

Prisluškivač u produžnom kablu

Produžni kabl kao prisluškivač neograničenog dometa...

Prisluškivač u produžnom kablu
Prisluškivač neograničenog dometa u produžnom kablu sa ugrađenom SIM karticom
gsm prisluskivac, prisluskivanje prostorija, video, audio, nadzor

Špijun bubica - GSM Prisluškivač

Špijun bubica – vaš tajni saveznik za audio prisluškivanje neograničenog d...

Špijun bubica - GSM Prisluškivač
Špijun bubica - GSM Prisluškivač

GSM prisluskivac - spijun bubica sa senzorom pokreta

GSM prisluskivac - spijun bubica neogranicenog dometa sa senzorom pokreta, minij...

GSM prisluskivac - spijun bubica sa senzorom pokreta
GSM prisluskivac - spijun bubica sa senzorom pokreta

Mini GSM prisluškivač sa kamerom SMART-3000

Mini GSM prisluskivac neogranicenog dometa sa ugradjenom mikro kamerom i snimace...

Mini GSM prisluškivač sa kamerom SMART-3000
Mini GSM prisluškivač sa kamerom SMART-3000