Špijun bubica - GSM Prisluškivač

Špijun bubice, kao i svi špijunski uređaji u SpyTech ponudi su originalni, atestirani za naše tržište i odmah dostupni. Svaki sadrži uputstvo na srpskom jeziku i garanciju od 2 godine. Za kupovinu i posedovanje špijunskih bubica, nisu vam potrebne specijalne dozvole i posebni uslovi. Dovoljno je da nas pozovete ili posetite naše poslovne prostorije, a mi vam garantujemo punu diskreciju i zaštitu privatnosti.

Cena: 49€-190€

Špijun bubica – vaš tajni saveznik za audio prisluškivanje neograničenog dometa

Špijun bubica - GSM Prisluškivač

Nema čoveka koji barem jednom nije pomislio kako bi bilo sjajno tajno snimiti neki važan razgovor u kancelariji, domu, automobilu. Sumnjate li u poslovne saradnike, svoje zaposlene ili članove porodice? Znajte da niste jedini. Sumnja zna da bude težak teret dok ne dođete do istine. Takođe, ako ste u pravu, a ne reagujete ne vreme, šteta može biti ogromna. Zato se u takvim situacijama treba držati mudrosti „Bolje sprečiti, nego lečiti“.

SpyTech u svom širokom asortimanu špijunskih uređaja ima pravo rešenje za Vas. Otklonite sumnje i mirno spavajte. Spijunska bubica – GSM prisluškivač najnovije generacije postaće vaš skriveni saveznik u poslovanju i privatnom životu, kome možete verovati. Ovaj minijaturni detektivski aparat za prisluškivanje jednostavno montirajte u prostoriju ili auto i slušajte sve što se u njoj govori, sa bilo koje tačke na svetu.

Sve što vam je potrebno jeste SIM kartica nekog od mobilnih operatora i GSM signal za tu mrežu. Spijunska bubica sa glasovnom aktivacijom pokreće se jednostavno, glasom ili pozivanjem kartice sa bilo koje udaljenosti. Nakon par sekundi, vi na svom telefonu uživo slušate sve što se priča u prostoriji koju prisluškujete.

 

Tehnička usavršenost svakog dela ove špijunske opreme daje čist zvuk, bez šumova i pozadinske buke, a možete prisluškivati prostorije i do 50m2.


Najvažnije od svega jeste da niko neće ni posumnjati da tajno prisluškujete i snimate. Špijunski prisluškivač neograničenog dometa uz pomoć duplo lepljive trake (koju gratis dobijate uz uređaj), lako se postavlja na najskrivenija mesta i pri aktivaciji je potpuno nečujan.


Zašto je špijun bubica savršen prislušni uređaj?


GSM prisluškivač ima veoma male dimenzije, mnogo manji je od kutije šibice, pa ćete ga bez teškoća montirati i tajno prisluškivati.
Ne morate strahovati da li će se uređaj ugasiti u nezgodnom momentu. Punjiva baterija u zavisnosti od režima rada može trajati i do nekoliko dana.
Kako u praksi izgleda prisluškivanje spijunskom bubicom?


Najpre je potrebno da u bubicu postavite SIM karticu čiji broj znate samo vi. Nakon što prislušni aparat stavite na skriveno mesto, potrebno je da taj broj pozovete sa svog mobilnog ili fiksnog telefona, skype-a ili čak halo govornice. Bez ikakvih šumova koji bi je odali, bubica se trenutno aktivira i vi u realnom vremenu znate sve što se dešava u toj prostoriji ili automobilu.


Bubice za prisluškivanje poslednje generacije imaju glasovnu aktivaciju gde prisluškivač, u momentu čim registruje glas, pa čak i šapat, poziva broj koji ste mu prethodno zadali. Sve što vi treba da uradite tada je da prihvatite poziv i uživo slušate razgovore u prostoriji u kojoj ste uređaj postavili. Ugrađeni pojačivač mikrofona i filter obezbeđuju jasan zvuk bez krčanja i ometajućih zvukova.


Jednostavnim slanjem SMS poruke glasovnu aktivaciju možete pokrenuti ili zaustaviti. Bez obzira da li je bubica u modu glasovne aktivacije ili ne, vi u svakom trenutku pozivanjem broja možete tajno slušati i najtiše razgovore sa udaljenih mesta u prostoriji.


Ukoliko prisluškujete najnovijim GSM bubicama praktično je nemoguće da bilo ko drugi upadne u vezu i tajno sluša razgovor, osim vas. Tajni broj SIM kartice u špijun aparatu znate samo vi.


Prisluškivanje GSM prisluškivačem je skoro BESPLATNO


Verovatno se sada pitate koliki će vam biti telefonski račun ako koristite špijunsku bubicu? Ne brinite, jer uvek možete iskoristiti pogodnosti koje nude mobilni operateri. NPR. MTS ima opciju omiljenog broja, gde naknada za 30 dana korišćenja ove opcije košta oko 250 dinara, a prisluškivanje vas ne košta ništa, koliko god da traje. Odaberite bilo koji broj iz mts mreže i razgovarajte sa najdražom osobom za 0 din/min i šaljite SMS za 0 dinara u tom periodu.


Cena spijunske bubice zavisi od modela i tehničkih karakteristika.


Samo originalna bubica je pouzdan prisluškivač


Na našem tržištu postoje brojni prodavci na internetu koje nude kopije špijun bubica, po neznatno nižoj ceni od originalnih i proverenih. Mi vam ipak savetujemo da dobro razmislite.
Prvo, ko zna koliko dugo ćete čekati da vam porudžbina stigne. A drugo, nikad ne znate šta ćete dobiti. Svakodnevno nam se javljaju prevareni kupci koji su dobili neispravan uređaj, a sada ne znaju kome da se obrate za reklamaciju i povraćaj novca.


Zato, uvek birajte originale. Uštedećete novac, vreme i najvažnije, nerve.


SpyTech za sve kupljene proizvode izdaje fiskalni račun i 2 godine garancije. Posetite nas ili nas kontaktirajte telefonom. U najkraćem roku i uz punu diskreciju ponudićemo vam adekvatan špijunski uređaj kojim ćete efikasno otkloniti sumnju i rešiti problem.


 

gsm prisluskivac, prisluskivanje prostorija, video, audio, nadzor
Špijun bubica - GSM Prisluškivač
Aktivacija na glas i pokret
Špijun bubica - GSM Prisluškivač
Precizno lociranje pokretnog objekta
Špijun bubica - GSM Prisluškivač
Prisluškivanje neograničenog dometa preko GSM mobilme telefonije
Nazad

6 Komentara

Cena spijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pisite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

Elena

23.12.2017 u 12:16:20

Kupila sam prisluskivac sa SIM karticom. Problem je u tome sto se javlja ogromna mikrofonija kada slusam. Rekli su mi da ga ne drzim u blizini radia ili zvucnika, ali mikrofonija se javlja gde god da ga stavim. U cemu moze biti problem?

Odgovori

SpyTech

23.12.2017 u 12:17:53

Poštovana Elena, Prisluskivač iz naše ponude ima ugrađen mikrofilter koji sprečava prepoznatljivo krčanje radija i zvučnika, čak i kada je prisluškivač u blizini istih. Upravo je u tome razlika između originalnih uređaja i kopija na internetu.

Bilja

19.12.2017 u 12:10:42

Kupila sam uredjaj na internetu i prodavac mi je rekao da može da radi par dana. Nakon pet sati nije dostupan. U tom periodu pozvala sam uredjaj samo po dva puta da proverim da li ima nekog u prostoru. Kada sam ga pozvala bio je neljubazan i rekao da nisam postupala ispravno sa uredjajem. Kako da znam da i vaš uredjaj identičnog izgleda nije isti.

Odgovori

SpyTech

19.12.2017 u 12:11:49

Poštovana Biljo, Svaki dan primamo pozive od ljudi koji su slične proizvode kupili na crnom tržištu pa zato i ne rade kako treba. Našu ponudu čine GSM prisluškivači sa integrisanom pojačanom li-jonskom baterijom sa kojom uređaj može raditi bez problema duži vremenski period. Kupovinom ovog uređaja od nas dobijate garanciju. Pored pojačane baterije naše uređaje karakteriše i glasovna aktivacija. Kada registruje zvuk u prostoru uređaj vas sam poziva kako ne biste morali non stop da proveravate šta se dešava.

Jovan

19.12.2017 u 12:09:25

Poštovani, da li ovakav uredjaj mogu postaviti u automobil na napajanje i da radi non stop?

Odgovori

SpyTech

19.12.2017 u 12:09:49

Poštovani Jovane, Kod ovog proizvoda postoji mogućnost povezivanja na struju tj. na napajanje u automobilu. Ovo je odlično rešenje obzirom da ne morate razmišljati o beteriji odnosno punjenju. Takođe, ovim se isključuje rizik da će se uređaj ugasiti u nezgodnom momentu.

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa

Špijunska oprema: Bubice i prisluškivači

Pogledajte ostale špijunske proizvode koji pripadaju kategoriji Špijun buba i kategoriji prisluškivači:

Bezicne bubice, Spijun bube, Bubice za ispit, Servis i iznajmljivanje bubica

Bežične bubice

Minijaturne bluetooth bežične bubice za ispit, špijun bube...

Spijunske bubice
Spijunske bubice za ispite

Prisluškivač u mišu

Prisluškivač u mišu sa SIM karticom neograničenog dometa...

Prisluskivac u kompjuterskom misu
Prisluskivac u misu za prisluskivanje kancelarije, prostorija, sala, kabineta...

Parabolički mikrofon - Prisluskivač

Prisluškivač - parabolični mikrofon
Parabolički mikrofon za prisluškivanje na otvorenom prostoru dometa i do 1000 metara

Minijaturni digitalni audio snimač

Digitalni audio snimač - prisluškivač
Sa solarnim napajanjem čime je obezbeđena veoma velika autonomija rada

Prisluškivač u produžnom kablu

Produžni kabl kao prisluškivač neograničenog dometa...

Prisluškivač u produžnom kablu
Prisluškivač neograničenog dometa u produžnom kablu sa ugrađenom SIM karticom

GSM prisluskivac - spijun bubica sa senzorom pokreta

GSM prisluskivac - spijun bubica neogranicenog dometa sa senzorom pokreta, minij...

GSM prisluskivac - spijun bubica sa senzorom pokreta
GSM prisluskivac - spijun bubica sa senzorom pokreta

Mini GSM prisluškivač sa kamerom SMART-3000

Mini GSM prisluskivac neogranicenog dometa sa ugradjenom mikro kamerom i snimace...

Mini GSM prisluškivač sa kamerom SMART-3000
Mini GSM prisluškivač sa kamerom SMART-3000