Skrivena kamera za lov

Poštujući diskreciju potencijalnih klijenata, ovde nisu prikazani svi modeli skrivenih kamera za lov. Budite slobodni da nas kontaktirate i posetite naše poslovne prostorije gde će Vam naš stručni tim uz apsolutnu diskreciju pomoći u odabiru i kupovini proizvoda koji će rešiti Vaš problem.
U širokom portfoliu koji nudimo naći ćete nekoliko modela od svakog uređaja različitih tehničkih karakteristika i funkcija.
Cena: 154€ - 220€

 

Infra crvena digitalna kamera za lov je visoko kvalitetna kamera namenjena za slikanje i snimanje na otvorenom prostoru. Naziv kamera za lov dobila je zbog njene najčešće primene u lovu. Lovci je koriste za praćenje ponašanja životinja, njihovih navika i pronalaženja mesta gde se najčešće okupljaju.

Kamera za lov

Kamera za lov

Često se primenjuje u lovištima radi praćenja brojnosti životinjskih vrsta, praćenja stanja u lovištu, uočavanje bolesti ili povreda životinja, potrebi njihove prehrane, ali služi i kao zaštita lovišta od krivolova i neplanskog odstrela. Takođe može služiti za obezbeđenje stanova, zgrada, dvorišta, podruma, garaža, voćnjaka, njiva i druge imovine,

Koliko košta skrivena kamera za lov?

Kamera za lov i zastitu imovine

Neki bi rekli da je ovo skupa zanimacija. Ali... Kada dođe sezona ubiranja plodova sa njiva i voćnjaka vrlo često u medijima možemo čuti da su lopovi u toku noći obrali celokupan rod, a šteta se procenjuje na hiljade evra. Šta tu može naš seljak? Da sa prangijom dežura u voćnjaku 24 sata dnevno? Prijavi slučaj policiji i da se nada da će policija nekada nekog i uhvatiti? Državni organi preporučuju osiguranje. Pa naravno, i osiguravajuće kuće moraju od nečega da žive, posebno ako znamo da u upravnim odborima tih istih osiguravajućih društava sede partijski nameštenici. Pa i oni jadni od nečega moraju da žive.

Šta ćemo sa milionskim štetama od krađe poklopca šahti, bakarnih kablova, bronzanih bista iz parkova i svega što se može prodati za cenu makar i paklice cigareta? Skoro je u vestima bilo kako je ukradeno crkveno zvono od 128 kilogrma sa zvonika visokog preko 20 metara, a plaćenog 4000 evra. Sada nude nagradu od 400 evra za pronalaženje zvona. Mislim da im ni Bog ovde neće pomoći.

Pa pošto Bog ne nudi pomoć, ova kamera za snimanje na otvorenom prostoru bi i te kako pomogla. Postavljena na pogodno mesto, kamera za lov pretvorila bi se u kameru za lov na lopove. Snimila bi svaki pokret, kako danju, tako i noću. Potom bi bilo samo pitanje sata kada bi se lopovi naši iza rešetaka, a ukradena imovina vraćena.

Pre nego što postavite pitanje koliko košta kamera za lov, pokušajte prvo da odgovorite na pitanje koliko može da košta to što je nemate?

Osnovne karakteristike i upotreba kamere za lov

  • Digitalna kamera za lov je potpuno vodootporna i može neograničeno dugo da bude na otvorenom prostoru u svim vremenskim uslovima. Kamuflažne je, odnosno maskirne je boje, tako da se potpuno uklapa u prirodno okruženje.
  • Ima mogućnost fotografisanja, snimanja (audio/video), snimanja sa aktivacijom na pokret, snimanja u dnevnim i noćnim uslovima visoke rezolucije.
  • Ima ugrađen senzor pokreta, senzor toplote, IR LED diode, blic, slotove za SD i TF kartice, podržana WiFi SD kartica, rasterivač životinja, digitalni zoom do 4x, alarmni sistem, punjive baterije, mogućnost dodavanja solarnog panela...
  • Umesto automatske aktivacije slikanja ili snimanja, kamera se može podesiti da fotografiše ciklično u određenim vremenskim intervalima.
  • Ugrađen zvučnik može proizvoditi zvuke kojima privlači životinje.
  • Može se koristiti kao zamka za životinje, za posmatranje divljih životinja, ekološki nadzor i istraživanje, za kampovanje i boravak u prirodi.
  • Može služiti kao web kamera

Na foto i video materijalima beleže se svi važni podaci kao što su datum i vreme snimanja, temperatura, vazdušni pritisak, pa čak i mesečeve mene, a ukoliko želimo mogu se uneti GPS koordinate, koje se takođe prikazuju na snimljenom materijalu.

Kamera za lov snimanje danjuKamera za lov snimanje noću

Uređaj je opremljen kvalitetnom kamerom od 12 Mega piksela kao i 850nm IR LED i 940nm nevidljivi infracrveni LED za opciono korišćenje, pravi jasne crno-bele slike ili videa čak i u mraku, dok je za slike ili video snimke u boji potrebno dovoljno dnevne svetlosti. Kamera za lov pravi veoma kvalitetne snimke udaljenosti do 25 metara.

Kamera za lov može se povezati sa PC računarom, TV prijemnikom, kao i mobilnim telefonom. Takođe, ima ugrađen LCD ekran u boji od 2 inča. Velika autonomija rada, omogućava da se mesecima može ostaviti da snima na jednom mestu.

Pristup opcijama i snimljenom materijalu kamere može se zaštiti šifrom.

KAMERA ZA LOV sa WiFi ruterom

Neki modeli kamera za lov u sebi imaju ugrađenu WiFi karticu, pa se ponašaju kao WiFi ruter i mogu se bežično povezati sa mobilnim telefonom, tabletom ili laptop kompjuterom, odnosno sa svim uređajima koji imaju u sebi WiFi karticu. Za ovo bežično povezivanje nije potrebna SIM kartica niti internet konekcija.

Osim što na mobilnom telefonu možemo videti sve što vidi i kamera za lov, povezivanjem mobilnog telefona sa kamerom za lov omogućava da pomoću samog mobilnog telefona upravljamo kamerom za lov: pokrećemo ili zaustavljamo snimanje video zapisa, slikamo, zumiramo i da uključujemo ili isključujemo ostale funkcije kamere za lov.

Domet WiFi rutera je 20-30 metara, a dobrim izborom mesta za lovnu kameru možemo postići domet i veći od 50 metara.

Uz kameru za lov, ni lov nije ono što je nekada bio: Zamislite lovca koji čuči u "čeki" i umesto da neprekidno bulji u mrak u nadi da će na vreme opaziti pojavu divlje životinje, on sedi udobno zavaljen u zaklonu, pijucka (šumadijski) čaj, a na svom mobilnom telefonu vidi sve što se događa ispred kamere za lov, pa i u mraku i uslovima slabe vidljivosti.

Kamera za lov sa WiFi ruterom Kamera za lov sa WiFi ruterom Kamera za lov sa WiFi ruterom

Obratite pažnju na sliku koja se vidi na mobilnom telefonu: to je slika koja dolazi sa kamere za lov koja je postavljena na drvo ispred ovog momka i bežično se prenosi u realnom vremenu na ekran mobilnog telefona.
Kamera za lov
Skrivena špijunska kamera za lov i snimanje životinja i događaja u prirodi
Kamera za lov
Skrivena špijunska kamera za lov i snimanje životinja i događaja u prirodi
Kamera za lov
Skrivena špijunska kamera za lov i snimanje životinja i događaja u prirodi
Nazad

8 Komentara

Cena spijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pisite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

Zdravko

29.12.2017 u 13:32:23

Kupio sam kameru za osmatranje koja mi preko telefona javlja šta se dešava ispred nje. Postavio sam je u šumu i koristim je da gledam životinje pre lova. Prestala je da radi. Nema je na mestu na kom je postavljena. Pretražio sam sve. Pretpostavka da je skinuta. Kako je to moguće?

Odgovori

SpyTech

29.12.2017 u 13:35:16

Poštovani Zdravko, Ukoliko vaša kamera koristi GSM signal možete je jednostavno locirati i pronaći u prostoru. Naime, kada kamera šalje sliku na telefon, ona time odašilje signal na osnovu koga se i pronalazi. Za Vas preporučujemo maskirne kamere za lov iz naše ponude koje je nemoguće primetiti, obzirom da ne odašilju nikakve signale već samo snimaju pa tako ne mogu biti pronađene pomoću detektora špijunske opreme.

Vaso

25.12.2017 u 17:12:30

Postovani, imam problem sa paranoicnim komsijama i da ne komentarisem dalje. U poslednje vreme u kucici na placu gde mi je zivela majka imamo cudna desavanja. Kako u okruzenju nemamo prvih komsija, osim njih oni to koriste za izvodjenje pripremnih radnji da bi nam napravili problem. Trenutno nam provociraju psa, da pas trga trsku koju sam postavio uz zicanu ogradu, da bi imali privatnost. Posto su vec poznati policiji a i opstinskim organima, trebam naci potvrdu za njihove radnje u vreme kada na placu nema nikog. U nameri da prikazemo MUP-u, kada nas lazno prijavljuju. Interesuje me da li radite privatne objekte i koja cena bi bila za 7 ari placa? Unapred zahvalan!

Odgovori

SpyTech

25.12.2017 u 17:14:44

Poštovani Vaso, Lično ne vršimo obezbeđenje privatnih objekata, već samo prodaju uređaja kojima biste mogli snimiti komšije i netipična dešavanja na placu. U ponudi imamo kameru za lov, Špijunsku bezbednosnu solarnu kameru za spoljnu montažu ili GSM 3G kameru Best koja je idealno rešenje ako želite imati pristup uživo, a nemate mogućnost korišćenja WiFi kamera. Za više informacija najbolje je da nas pozovete ili dođete u naš prodajni prostor.

Miodrag

15.12.2017 u 12:11:02

Koliko vremenski moze da snimi kamera, kooliko dugo moze snimak da traje? Imam vikendicu na planini, redovno je lopovi provajulju iako u njoj nema nesto mnogo vredno? Ja idem tamo jednom nedeljno i uvek zateknem, nered, lom, premetacinu.

Odgovori

SpyTech

15.12.2017 u 12:11:34

Poštovani Miodraže, Kamera za lov je idealno rešenje za snimanje u uslovima gde nemate stalan izvor napajanja. Kamera ne samo da omogućava gledanje i snimanje u potpunom mraku, već poseduje moćnu optiku odnosno optički i digitalni zoom. Snimljeni materijal smešta se u mikro SD karticu u samoj kameri. Pregled snimaka vrši se na ekranu koji kamera poseduje. Pored mogućnosti rada na struju, kamera za lov može raditi i na baterije do 20 dana.

Bojana

15.03.2017 u 20:10:49

Postovani, hocu da obezbedim vikendicu koja se nalazi stalno na meti lopova. Izvan grada je i stizem do tamo za 20min. Nema struje ni interneta. Da li bi lovacka kamera bila vas izbor? Da li postoji mogucnost gledanja preko telefona?

Odgovori

SpyTech

24.03.2017 u 15:16:54

Poštovana, kamera za lov bi bila naša preporuka za zaštitu vikendice koja se nalazi na meti lopova prvenstveno zbog toga što u istoj nemate struju i internet. Ona može snimati na memoriju ili ukoliko u uredjaj postavite WiFi karticu možete gledati na telefonu.

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa

Slicna spijunska oprema

endoskop, vodootporna kamera, spijunska mikro kamera-endoskop

Endoskop

Endoskop - kamera za snimanje na nepristupačnim mestima...

endoskop
endoskop

Ultra tanka špijunska kamera - Snake

Ultra tanka špijunska kamera za praćenje i snimanje - Snake...

Ultra tanka spijunska kamera - Snake
Ultra tanka spijunska kamera - Snake
spijunska kamera u naocarima, spijunske naocare, kamera u naocarima

Mikro kamera u naočarima - Spyglasses

Špijunska mikro kamera u naočarima, fotoaparat - sve u jednim naočarima...

Špijunska kamera u naočarima
Špijunska kamera u naočarima
špijunska kamera, mikro kamera, senzor za dim, špijuniranje u realnom vremenu, wifi kamera

WiFi špijunska kamera u senzoru za dim

Znati ili ne znati, pitanje je sad......

WiFi špijunska kamera u senzoru za dim
WiFi špijunska kamera u senzoru za dim
špijunska GSM mikro kamera, GSM mikro kamera, GSM špijunska kamera, prenos slike, snimanje video zapisa, špijuniranje prostora, MMS špijuniranje

Špijunska GSM 3G kamera za MMS špijuniranje

Špijunska GSM 3G kamera – nadgledajte imovinu preko mobilnog telefona...

Špijunska GSM 3G kamera
Špijunska GSM 3G kamera
Špijunski rucni sat, špijunska mikro kamera u satu, ručni sat kao špijunska kamera, skrivena mikro kamera u ručnom satu

Špijunski ručni sat skrivena kamera

Špijunske mikro kamere u ručnom satu - špijunska kamera u ručnom satu, spy k...

Špijunski rucni sat
Špijunski rucni sat
spijunski alarmni sat, skrivena mikro kamera u satu, spijunski uredjaj

Špijunski alarmni sat skrivena mikro kamera

Špijunski alarmni sat - najdiskretniji špijunski uređaj za tajno snimanje i ...

Spijunski alarmni sat skrivena kamera
Spijunski alarmni sat skrivena kamera
Spytech, špijunska oprema, obezbeđenje automobila, špijunska mikro kamera

Mikro kamera za snimanje okruženja automobila

Zaštitite svog ljubimca na 4 točka mikro kamerom najnovije generacije...

Spijunske mikro kamere za auto
Spijunske mikro kamere za auto
špijunska mikro kamera, špijunska olovka, mikro kamera, kamera u olovci, mikro kamera, skrivena kamera, špijunske mikro kamere

Špijunska olovka - skrivena mikro kamera u olovci

Špijunske mikro kamere: Špijunska mikro kamera u olovci - špijunska olovka...

spijunska kamera u olovci
spijunska kamera u olovci

Špijunska mikro kamera u osveživaču vazduha

Špijunska mikro kamera u osveživaču vazduha, mikro kamera osveživač vazduha...

Spijunska mikro kamera u osvezivacu vazduha
Spijunska mikro kamera u osvezivacu vazduha
špijunska mikro kamera, mikro kamera u dugmetu, mikro kamera, skrivena mikro kamera, bežična mikro kamera, dugme kao špijunska kamera

Špijunska mikro kamera u dugmetu

Špijunska mikro kamera u dugmetu
Špijunska kamera u dugmetu

Špijunska mikro kamera u alarmnom senzoru

Špijunska mikro kamera u alarmnom senzoru, mini spy kamera u senzoru na pokret...

Spijunska mikro kamera u alarmnom senzoru
Spijunska mikro kamera u alarmnom senzoru
špijunska mikro kamera, špijunske mikro kamere, skrivena mikro kamera, privezak za ključeve

Špijunska mikro kamera privezak za ključeve

Špijunske kamere: Privezak za ključeve ili špijunska kamera...

Špijunska mikro kamera privezak za ključeve
Špijunska mikro kamera privezak za ključeve
spijunska kamera, mikro spijunska kamera, DV spijunska kamera

Špijunska Mikro DV Kamera

Najmanja mini kamera na svetu za tajno snimanje u boji...

Špijunska Mikro DV Kamera
Špijunska Mikro DV Kamera
mikro kamera, najmanja spijunska mikro kamera, mikro DV kamera

Najmanja špijunska mikro kamera

Najmanja špijunska mikro DV kamera - Prestigio 2000...

Najmanja špijunska mikro DV kamera
Najmanja špijunska mikro DV kamera
špijunska kamera, senzor, noćna kamera, zaštita imovine, kamera za dnevno i noćno snimanje, bezbednosna kamera

Špijunska kamera sa senzorom za pokret

Špijunska kamera sa senzorom za potpunu bezbednost imovine i miran san...

Špijunska kamera sa senzorom na pokret
Špijunska kamera sa senzorom na pokret
špijuniranje noću, gledanje u mraku, osmatranje noću, gledanje u noćnim uslovima, noćna kamera, durbin, lov i ribolov, Night Vision, špijunska kamera za noćno snimanje, kamera za osmatranje noću

Night Vision: Špijunska kamera za noćno osmatranje i snimanje

Aktivna špijunska kamera za osmatranje noću...

Night Vision Špijunska kamera za noćno snimanje i osmatranje
Night Vision Špijunska kamera za noćno snimanje i osmatranje