Špijunski softver

Danas su zaista retki proizvodi savremene tehnologije kojim ne upravlja neki softver. Softver je prisutan svuda oko nas, od računara, mobilnih telefona, preko automobila, aviona, proizvodnih mašina, pa sve do dečijih igračaka.


Svi proizvodi kategorije: Špijunski softver

Špijunski softver za prisluškivanje, praćenje, pristup zaštićenim uređajima, vraćanje podataka...

Da li je Google spijunski sotver?

Dakle, okruženi smo raznim uređajima koje koristimo u svakodnevnom životu i u njihovom korišćenju nam pomaže ugrađeni softver, a da toga nismo ni svesni. Pored uređaja koji se ne mogu ni zamisliti bez softvera, savremene tehnologije sa softverom ugrađuju se i u uređaje za koje to i ne bi smo očekivali: Frižideri, klima uređaji, televizori, kopir-aparati. Po pravilu oni su povezani na internet, a u nazivima sada dobijaju prefiks "pametni". Od pametnog frižidera do cele pametne kuće...

Namena softvera je da upravlja uređajem, u određenim uslovima preduzima određene akcije, obavešava Vas i tako dalje. Korist od njih je ogromna. Ali postoje zlonamerni softveri tzv. malweri čiji je cilj usporavanje ili onemogućavanje funkcija uređaja, prikupljanje informacija u zlonamerne svrhe, neovlašćenog pristupa... Svi smo čuli za viruse, crve, trojance, rootkitovi, štetni dialeri, spyware, pojedini adware i slično.

Spijunski softver

Svaki od ovih uređaja, čim se poveže na internet postaje meta raznih špijunskih softvera. Hteli mi to ili ne, ti softveri prikupljaju podatke o našim navikama, potrebama, interesovanjima, kretanju i svim aktivnostima na internetu.

Sa stanovišta špijuniranja i špijunske opreme, špijunski softver može biti u elektronskom obliku koji se instalira u drugi uređaj (računar, mobilni telefon...) ili špijunski uređaj sa ugrađenim špijunskim softverom koji se samo povezuje sa drugim uređajima.

Spijunski softver

Tako na primer, špijunski softver za mobilni telefon ili špijunski softver za PC računar se instaliraju na mobilni telefon, odnosno PC računar, dok je špijunski softver ugrađen u špijunski USB Flash. Takođe kod forenzike mobilnih telefona, koriste se uređaji sa ugrađenim softverom.

Ovi softveri Vam omogućavaju da prisluškujete komunikaciju mobilnih telefona, odredite njihovu lokaciju, omogućuju čitanje SMS, Viber, WhatsApp poruka, pregled svega što neko ima na računaru ili mobilnom telefonu i tako dalje.

Za razliku od zlonamernih softvera, špijunski softver u našoj ponudi ne otežava, niti onemogućava rad uređaja, ali omogućava skoro sve drugo.

Upoznajte se sa našom ponudom špijunskog softvera

Za sve Vaše probleme imamo rešenje. Stručne savete dobijate besplatno u izboru najboljeg rešenja po najpovoljnijoj ceni. Ukoliko ipak želite da mi obavimo neki posao umeto Vas, i tu Vam stojimo na raspolaganju, te pogledajte ŠPIJUNSKE USLUGE u našoj ponudi.

Potpuna diskrecija (ne uzimamo nikakve Vaše podatke), kvalitet, garancija, prodaja uz fiskalni račun, pristupačne cene znači  ponudu koja nas izdvaja od konkurencije!

Špijunska oprema ove kategorije

Uređaje možete doneti u prostorije naše firme ili možemo dogovoriti naš dolazak kod Vas. Ukoliko niste u mogućnosti da donesete telefon, i Vi sami uz pomoć tekstualnog i slikovitog uputstva koje dobijete na mejl mozete samostalno instalirati špijunski softver. 

Instalaciju špijunskog softvera radimo potpuno legalno, sa garancijom. Za razliku od drugih, mi za ovu uslugu izdajemo fiskalni račun. POZOVITE RADI DOGOVORA!

forenzika mobilnog telefona, vraćanje izbrisanih podataka, spašavanje izbrisanih fajlova, oštećenje ili kvar mobilnog telefona

Forenzika mobilnog telefona

Forenzika mobilnih telefona - vraćanje izbrisanih podataka iz mobilnog telefona...

Forenzika mobilnog telefona
Forenzika mobilnog telefona
pracenje mobilnog telefona, prisluskivanje mobilnog, spijunski softver, spy softver, prisluskivanje mobilnih telefona

Praćenje i prisluškivanje mobilnih telefona

Prisluškivanje i praćenje mobilnog telefona - Špijunski softver (spy softver)...

Spijunski softver
Spijunski softver
špijunski software. SpyTech, nadgledanje zaposlenih špijuniranje PC računara

Spytech PC špijunski softver

Spytech PC špijunski softver za računar, špijunski softver za praćenje svih ...

Špijunski softver za praćenje i kontrolu PC računara
Špijunski softver za praćenje i kontrolu PC računara
USB flash, zaboravljena lozinka, pristup računaru zaštićenom lozinkom, zaobilaženje Windows šifre, Kako uci u kompjuter koji ima sifru? Zaboravio sam sifru za kompjuter. Zaboravljena Windows sifra.

Špijunski USB Flash

Špijunski uredjaj za pristup računaru koji je zaštićen lozinkom...

Zaobilaženje Windows šifre
Zaobilaženje Windows šifre