Špijunski softver

Danas su zaista retki proizvodi savremene tehnologije kojim ne upravlja neki softver. Softver je prisutan svuda oko nas, od računara, mobilnih telefona, preko automobila, aviona, proizvodnih mašina, pa sve do dečijih igračaka.


Svi proizvodi kategorije: Špijunski softver

Softver je svuda oko nas

Da li je Google spijunski sotver?

Sigurno ste primetili da uveliko živimo u eri pametnih uređaja. Skoro svi sada koriste smart telefone. Pojam softvera većina vezuje za rad kompjutera. Ipak, ako na pomen softvera pomišljate samo na ono što je potrebno za rad računara, telefona i različitih programa, bićete u pravu samo delimično. Skoro da nema oblasti u životu i delatnosti koji danas funkcionišu bez neke vrste softvera.

Pored telefona pametni su odavno postali i frižideri, veš mašine, klime i kopir aparati... Softveri u uređajima čine naš svakodnevni život i poslovanje lakšim, bržim i efikasnijim, štede nam vreme i novac.

Savremena tehnologija unela je novine u poslovanje, ali i partnerske i prijateljske odnose, i naročito roditeljstvo. Upravo zahvaljujući softverima nikada nije bilo lakše saznati gde su, sa kim, šta rade i sa kim komuniciraju vaša deca, zaposleni ili partner.

 

Spijunski softver

Sigurno ste se barem jednom zapitali - Kako mogu prisluškivati mobilni telefon svog deteta? Odgovor vam je sada na dohvat ruke. Putem softvera za prisluškivanje mobilnih telefona sigurno ćete saznati više o svojoj deci nego što su ona spremna da vam sama kažu.

Zamislite vaš tinejdžer je otišao na žurku, a vi možete da čujete i vidite šta radi i sa kim je, u realnom vremenu. Takođe, imate potpuni pristup njegovim prepiskama na Viberu, WhatsApp-u i Facebook messenger-u, Instagramu. Sve što vaše dete radi na svom pametnom telefonu odmah vam je vidljivo i dostupno, pa čak i izbrisani podaci. U današnje vreme kada su vesti i novine pune crne hronike, ovo su zlata vredne informacije, složićete se.

Sumnjate da vas partner vara ili zaposleni ne obavljaju svoj posao kako treba? Sve ovo možete pouzdano i lako utvrditi uz pomoć špijunskog softvera.

 

Spijunski softver

Najnovije verzije špijunskih softvera za prisluškivanje

Bezbednost vaše dece, sigurnost porodice, zaštita imovine, lično i poslovno poverenje nemaju cenu, a špijunski softveri za prisluškivanje i praćenje vam obezbeđuju upravo to. Prave informacije u pravo vreme znače manje briga, više novca i preduzimanje mudrih poteza pre nego što bude kasno.

SpyTech vam nudi originalne i pouzdane špijunske softvere:

  • Špijunski softver za praćenje i prisluškivanje mobilnih telefona i PC računara
  • Špijunski USB flash sa instaliranim spy softverom
  • Forenzika mobilnog telefona (vraćanje svih podataka)

Špijunski softver može biti u obliku u kom se direktno instalira u mobilni uredjaj, ili gotov špijunski USB flash sa ugradjenim spy softverom koji povezujemo sa računarom.

Ovi spy programi vam omogućavaju da prisluškujete mobilne telefone i računare, u svakom trenutku znate njihovu lokaciju, imate trenutan pristup SMS, Viber, WhatsApp, Facebook porukama i svemu što neko ima na računaru ili mobilnom telefonu.

Uz pomoć ove napredne tehnologije za vas možemo vratiti sve izgubljene ili izbrisane podatke sa pametnog telefona, čak i ako ne znate njegovu šifru.

Nadzor dece, kontrola zaposlenih, sumnja u vernost partnera – samo originalan, legalan špijunski softver nudi rešenje za ove probleme.

Zašto da ne uzmete besplatan špijunski softver sa interneta?

Internet je preplavljen raznim špijunskim programima za praćenje i prisluškivanje koji se nude kao čarobni štapić za sve vaše probleme, za izvesnu sumu novca ili čak potpuno besplatno. Ukucajte u pretraživač spy softver i iskočiće brdo prezentacija, uputstava i demo tutorijala, koji zbunjuju čak i iskusne poznavaoce špijunske tehnologije.

Ipak, ako se odlučite za neku od ovih kopija, brzo ćete saznati zašto se kaže skuplja dara nego mera.

Osim što nećete dobiti ono što vam obećavaju, možete doživeti ozbiljne neprijatnosti i materijalnu štetu. Neprovereni špijunski softveri mogu ukrasti i zloupotrebiti vaše privatne podatke, trajno oštetiti vaš telefon ili nepovratno izbrisati važne podatke. Prodavci su sakriveni iza šifrovanih imena, ne daju svoje podatke i komuniciraju isključivo putem poruka. Tražiće vam da platite putem interneta, najčešće unapred. Naravno, kada shvatite da ste prevareni ili su vam samo potrebne dodatne informacije oko instalacije, nećete imati kome da se obratite.

Kako da budete sigurni da je spy softver siguran i originalan?

Originalan i legalan špijunski softver za praćenje mobilnog telefona ili PC računara moguće je kupiti kao bilo koji proizvod, lično, u prodajnim prostorijama i naravno, dobiti fiskalni račun i garanciju. Takodje spy softver, uz fiskalni račun i garanciju, možemo poslati elektronski (Email, Viber, WhatsApp, Messenger)

Da ste odabrali dobar spy program znaćete ako sadrži pravu licencu poznatog brenda i uključene sve opcije u kontrolnom panelu. Podaci koje softver prikuplja se ne šalju preko e-maila ili porukama, već su vam uvek dostupni na vašem kontrol panelu, kome samo vi imate pristup u bilo koje vreme na bilo kom mestu. Uslov je da imate internet konekciju. Kada kupite licencu softvera, niste prepušteni sami sebi i traganju za instrukcijama po internetu.

Stručno osoblje će vam objasniti i dati sva neophodna uputstva i tehničku podršku oko instalacije i korišćenja svih opcija softvera.

 

Pored instalacije softvera koju vršimo u našim poslovnim prostorijama ili daljinskim putem, istu radimo i na terenu. Cene u tabeli se odnose na instalaciju na terenu.

 

SOFTVER

09:00 do 21:00

21:00 do 09:00

Cena paketa

90 € - 270 €

90 € – 270 €

izlazak na teren – vreme provedeno u putu i na terenu  po započetom satu

50 €

120 €

Špijunska oprema ove kategorije

Uređaje možete doneti u prostorije naše firme ili možemo dogovoriti naš dolazak kod Vas. Ukoliko niste u mogućnosti da donesete telefon, i Vi sami uz pomoć tekstualnog i slikovitog uputstva koje dobijete na mejl mozete samostalno instalirati špijunski softver. 

Instalaciju špijunskog softvera radimo potpuno legalno, sa garancijom. Za razliku od drugih, mi za ovu uslugu izdajemo fiskalni račun. POZOVITE RADI DOGOVORA!

forenzika mobilnog telefona, vraćanje izbrisanih podataka, spašavanje izbrisanih fajlova, oštećenje ili kvar mobilnog telefona

Forenzika mobilnog telefona

Forenzika mobilnih telefona - vraćanje izbrisanih podataka iz mobilnog telefona...

Forenzika mobilnog telefona
Forenzika mobilnog telefona
pracenje mobilnog telefona, prisluskivanje mobilnog, spijunski softver, spy softver, prisluskivanje mobilnih telefona

Praćenje i prisluškivanje mobilnih telefona

Špijunski softver za praćenje telefona – imate pravo da znate istinu ...

Spijunski softver
Spijunski softver
špijunski software. SpyTech, nadgledanje zaposlenih špijuniranje PC računara

Spytech PC špijunski softver

Spytech PC špijunski softver za računar, špijunski softver za praćenje svih ...

Špijunski softver za praćenje i kontrolu PC računara
Špijunski softver za praćenje i kontrolu PC računara
USB flash, zaboravljena lozinka, pristup računaru zaštićenom lozinkom, zaobilaženje Windows šifre, Kako uci u kompjuter koji ima sifru? Zaboravio sam sifru za kompjuter. Zaboravljena Windows sifra.

Špijunski USB Flash

Špijunski uredjaj za pristup računaru koji je zaštićen lozinkom...

Zaobilaženje Windows šifre
Zaobilaženje Windows šifre