Forenzika mobilnog telefona

Na ovoj stranici nije izloženo sve o forenzici mobilnog telefona. Budite slobodni da nas kontaktirate i posetite naše poslovne prostorije gde će Vam naš stručni tim uz apsolutnu diskreciju pomoći u odabiru i kupovini proizvoda koji će rešiti Vaš problem.
U širokom portfoliu koji nudimo naći ćete nekoliko modela od svakog uređaja različitih tehničkih karakteristika i funkcija.
Cena:
100€ - 150€Na spominjanje reči forenzika, prva asocijacija su američke krimi-serije i sofisticirane laboratorije, gde stave dlaku u mikroskop i odmah vide kako je Đoković ispao u trećem kolu Vimbldona... Forenzika mobilnih telefona

Forenzika mobilnih telefona - vraćanje izbrisanih podataka iz mobilnog telefona

Forenzika mobilnog telefona

Donesete mobilni telefon - mi vraćamo izbrisane podatke

Nudimo uslugu forenzike mobilnog telefona koja, naravno, nema nikakve veze sa bilo kakvim kriminalnim radnjama, ali zovemo je forenzika jer izvlačimo podatke iz mobilnog telefona koji se normalnim pregledom ne mogu videti, bilo da se radi o podacima koji su slučajno obrisani ili o podacima koje je neko brisanjem želeo da sakrije.

Većina nas u mobilnom telefonu čuva ogromnu količinu podataka i raznih fajlova. Mobilni telefon je postao važna alatka i u poslovnom svetu. Pored telefonskog imenika, gde su često veoma bitni poslovni kontakti, čuvamo lozinke za razne sajtove i aplikacije, PIN kodove za mnoštvo kartica koje imamo, kalendar važnih aktivnosti, podatke o novčanim transakcijama, drage nam SMS i MMS poruke, fotografije, audio ili video zapise. Mi smo velike segmente našeg života smestili u mobilni telefon. A zašto i ne bi, kada nam je sve tu na dohvat ruke u jednoj jedinoj spravici koja staje na dlan?

Forenzika mobilnog telefona

Ali problem nastaje kada ti podaci iz nekog razloga postanu nedostupni (slučajno ili namerno brisanje, kvar ili fizičko oštećenje telefona...). Tu nastupamo mi sa našom forenzikom mobilnih telefona, da povratimo podatke za koje ste mislili da su nepovratno izgubljeni.

U početku ekspanzije mobilnih komunikacija, vremena crno-belih ekrana i čuvene Nokie 3210, po netu se prepričavala jedna anegdota. Na jednom forumu, neko je postavio pitanje: "Da li je moguće nekako povratiti brojeve telefona iz imenika koji su greškom obrisani?". Dobio je odgovor: "Naravno da je moguće, samo kažeš tim ljudima čije si brojeve obrisao da te pozovu ponovo...".

Danas je situacija sasvim drugačija. Ne samo da je moguće povratiti izbrisane brojeve telefona, već je moguće povratiti gotovo sve podatke o korišćenju mobilnog telefona, od momenta njegovog prvog uključivanja, bez vremenskog ograničenja.

Forenzika vraća izbrisane podatke iz memorije telefona: 

Forenzika mobilnog telefona

  • SMS poruke primljene i poslate (sa datumom i vremenom)
  • MMS poruke primljene i poslate (sa datumom i vremenom)
  • Listing dolaznih i odlaznih poziva (sa datumom i vremenom) 
  • Telefonski imenik 
  • Fotografije, audio i video fajlove
  • Prepiske sa društvenih aplikacija (Viber, WhatsApp, Facebook messenger, Skype)
  • Lokaciju mobilnog telefona u određenom vremenu
  • Zapise iz kalendara, notesa, planera...

Zašto je potrebna forenzika mobilnog telefona

Osim potrebe da povratite bitne podatke iz sopstvenog mobilnog telefona, drugi veoma važan razlog je poverenje u svog ljubavnog ili poslovnog partnera. Mi sve navedene podatke možemo pročitati iz njegovog mobilnog telefona, bez obzira što su brisani ili skriveni. Rezultat dobijate u elektronskom formatu kao PDF dokument, na CD-u, na Vašoj fleš memoriji, odnosno u obliku koji Vam najviše odgovara. Ukoliko Vaš partner menja mobilni telefon, idealna je prilika da nam donesete stari telefon i vrlo brzo ćete imati informacije sa kim je Vaš partner bio u kontaktu, kome je i kada telefonirao, gde je bio određenog dana, slao ili primao SMS i MMS poruke, dopisivao se preko društvenih mreža, koje slike je snimao, audio ili video zapise...

Zašto da sumnjate? Jednostavno proverite i mirno spavajte.

Forenzika mobilnog telefona

Količina povraćenih podataka zavisi od samog telefona, njegove memorije, načina na koji telefon vrši zapis, vremenskog korišćenja telefona, da li je možda prethodno vršen neki vid fabričkog reseta i da li je prethodno pokušano vadjenje podataka drugim programima, softverima ili aplikacijama.

Cena forenzike mobilnog telefona zavisi od utrošenog vremena za povraćanje izbrisanih podataka.

Forenzika mobilnog telefona

Oprema koju koristimo za forenziku mobilnih telefona je vrhunska oprema izraelske kompanije Cellebrite. Nakon jedne terorističke akcije u Kaliforniji, FBI je angažovao Cellebrite da otključa iPhone ubijenog teroriste. Inače, za otključavanje ovog iPhone uređaja i sam Apple je tvrdio da je nemoguće. Kompanija Cellebrite je sa svojom opremom i softverom uspela da otključa telefon za svega nekoliko sati.

No bez obzira na vrhunsku opremu, morate imati na umu da u slučaju fizičkog oštećenja unutrašnje memorije mobilnog telefona i u nekim drugim retkim slučajevima ipak ne uspemo da pristupimo memoriji telefona, što znači da je povraćaj bilo kakvih informacija praktično nemoguć.

 

Pored forenzike koju vršimo u našim poslovnim prostorijama, istu radimo i na terenu. Cene u tabeli se odnose na forenziku na terenu.

FORENZIKA

09:00 do 21:00

21:00 do 09:00

Cena forenzike po započetom satu

100 €

150 €

izlazak na teren – vreme provedeno u putu i na terenu po započetom satu

50 €

120 €

 

forenzika mobilnog telefona, vraćanje izbrisanih podataka, spašavanje izbrisanih fajlova, oštećenje ili kvar mobilnog telefona
Forenzika mobilnog telefona
Forenzika mobilnih telefona - vraćanje izbrisanih podataka iz mobilnog telefona
Forenzika mobilnog telefona
Forenzika mobilnih telefona - vraćanje izbrisanih podataka iz mobilnog telefona
Forenzika mobilnog telefona
Forenzika mobilnih telefona - vraćanje izbrisanih podataka iz mobilnog telefona
Nazad

4 Komentara

Cena spijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pisite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

Amir

19.12.2017 u 10:28:43

postovanje zanima me dalije moguce dase vrate izbrisane whatsapp poruke i viber poruke koje su izbrisane prije vise od godinu dana ali taj telefon je vracan dva puta na tvornicke postavke,a rijec je o telefonu samsung s6?Hvala unapred

Odgovori

SpyTech

19.12.2017 u 10:29:03

Poštovani Amire, Vraćanjem na fabričko podešavanje smanjuju se šanse za povraćaj kompletnih informacija sa telefona. Ipak, u zavisnosti od modela, nekada vraćanje na fabričko podešavanje obriše sve podatke iz memorije telefona, a nekada svi podaci ostaju. To nikad nemožemo znati unapred, pa je najbolje da nam donesete telefon.

Darko

19.12.2017 u 10:27:41

Znaci, mogu doneti jedan zakljucan telefon, rec je o iphone 6 ili 6s...nije ukraden, mogu i racun doneti ako je potrebno, i Vi mi vratite sve SMS, Viber, facebook, wac up poruke, razgovore i listinge telefona? Kontaktirao sam firmu koja se bavi spasavanjem podataka i to nisu mogli da urade...

Odgovori

SpyTech

19.12.2017 u 10:28:09

Poštovani Darko, možete nam doneti telefon kako bi mogli da povratimo obrisane podatke iz njega tj. da izvršimo forenziku mobilnog telefona. Kako taj telefon ima šifru, a pretpostavka je da je Vi nemate, postoji mogućnost da je mi očitamo. Vraćamo SMS poruke, Viber, Facebook, WhatssApp prepiske, sve fotografije i listinge telefona.

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa

Špijunski sotver - slični proizvodi

Pogledajte ostale špijunske softvere i odaberite koji rešava Vaše probleme. Besplatno možete dobiti sve savete u vezi špijunskog softvera

pracenje mobilnog telefona, prisluskivanje mobilnog, spijunski softver, spy softver, prisluskivanje mobilnih telefona

Praćenje i prisluškivanje mobilnih telefona

Špijunski softver za praćenje telefona – imate pravo da znate istinu ...

Spijunski softver
Spijunski softver
špijunski software. SpyTech, nadgledanje zaposlenih špijuniranje PC računara

Spytech PC špijunski softver

Spytech PC špijunski softver za računar, špijunski softver za praćenje svih ...

Špijunski softver za praćenje i kontrolu PC računara
Špijunski softver za praćenje i kontrolu PC računara
USB flash, zaboravljena lozinka, pristup računaru zaštićenom lozinkom, zaobilaženje Windows šifre, Kako uci u kompjuter koji ima sifru? Zaboravio sam sifru za kompjuter. Zaboravljena Windows sifra.

Špijunski USB Flash

Špijunski uredjaj za pristup računaru koji je zaštićen lozinkom...

Zaobilaženje Windows šifre
Zaobilaženje Windows šifre