Praćenje i prisluškivanje mobilnih telefona

Svi špijunski softveri za praćenje mobilnih telefona u SpyTech ponudi su originalni i 100% pouzdani. Za svaki kupljeni spy softver u našoj agenciji dobijate besplatan probni period od 48h, fiskalni račun, garanciju i tehničku pomoć oko korišćenja. Nisu vam potrebne posebne dozvole i specijalni uslovi da biste posedovali špijunske programe. Zbog specifične namene, na sajtu nisu predstavljene najnovije verzije softvera za praćenje Android telefona. Pozovite nas ili posetite naše prodajne prostorije, pomoći ćemo vam oko izbora pravog softvera za praćenje telefona, uz puno poštovanje privatnosti.

Cena: 90€ - 270€Špijunski softver za praćenje telefona – imate pravo da znate istinu

Spijunski softver

Bezbednost vaše dece, sigurnost porodice, lično i poslovno poverenje nemaju cenu, a pouzdan način da sve to sačuvate jeste špijunski softver za praćenje mobilnog telefona.

Špijunski programi za telefon poslednje generacije su najlakši i najsigurniji način da na vreme saznate gde se nalazi i šta na telefonu radi vaše dete, partner ili zaposleni. Daljinskim praćenjem i kontrolisanjem svega što se na telefonu radi i dešava, otklonićete sumnje i brigu, preventivno sprečiti neželjene posledice i uštedeti novac.

I što je najvažnije, ostati neotkriveni.

 

Pracenje mobilnog telefona, lociranje mobilnog telefona, spijunski softver

 

Špijuniranje i praćenje Vibera, WhatsApp - a, Facebook messenger - a, Instagram - a, SMS - a, poziva nikada nije bilo tako lako i dostupno baš svima. Dovoljno je samo na nekoliko minuta da imate telefon koji želite da pratite (target telefon). Najnoviji originalni špijunski softveri ne troše kredit, ne usporavaju rad i omogućavaju praćenje svih modela Android telefona.

Kažu da istina boli na početku, ali da laž boli zauvek. Uzmite stvari u svoje ruke i saznajte kako stvari zaista stoje.

Potrebni su vam samo kvalitetan i originalan špijunski softver za mobilni telefon i internet konekcija.

Evo kako spy programi za praćenje i lociranje telefona mogu rešiti neke od vaših najvećih problema.

 

 

U svakom trenutku saznajte šta rade vaša deca, partner ili zaposleni

Softver za kompletno praćenje telefona deteta

Gde današnja deca provode najviše vremena? Definitivno na svojim pametnim telefonima, surfujući internetom, četujući i sklapajući nova poznanstva na društvenim mrežama. Istovremeno deca su sve zatvorenija i često je prava muka izvući neku informaciju od njih, naročito u tinejdžerskom dobu. Govore li uvek istinu, gde se kreću, sa kim se zaista dopisuju i druže, koje web stranice posećuju, da li ih neko ugrožava, vređa, ucenjuje, da li piju, puše, koriste droge...

Ovo su pitanja koja muče većinu roditelja.

Sada zamislite da kada vam dete kaže da je kod drugara, a vi to istog trenutka možete proveriti. Naravno, bez njegovog znanja, kao da ste pored njega, pa čak i bolje. Prava informacija u pravo vreme može sprečiti većinu stvari o kojima nažalost svakodnevno slušamo u vestima i crnoj hronici.

Instaliranjem špijunskog softvera za praćenje Android telefona, putem aplikacije i uz šifru koju samo vi znate, u svakom momentu imate potpunu kontrolu nad Viberom, Facebook-om, Instagramom, odlaznim i dolaznim pozivima, SMS porukama, slikama vašeg deteta. Štaviše, uključivanjem prednje i zadnje kamere možete uživo gledati gde je i sa kim vaše dete.

 

Spijunski softver, pracenje SMS i MMS poruka, prisluskivanje telefonskih razgovora

 Programi za praćenje mobilnog telefona partnera

Znate li pouzdano gde je i sa kim vaš parner sada? Da li ste primetili neke znake neverstva? Kasni dolasci, previše vremena pred ogledalom, skrivanje telefona, oblak parfema kada izlazi iz kuće...

Niste jedini. I nažalost, u najvećem broju slučajeva sumnje u neverstvo partnera se pokažu kao istinite. Dobra vest je da ako se stvari otkriju na vreme nije prekasno da popravite odnos i da stvari budu kao što su bile, možda i bolje.

 spy softver, pracenje mobilnih telefona, prisluskivanje mobilnih telefona, lociranje mobilnih telefona

Spasite svoj brak ili vezu. Instalirajte špijunski softver za praćenje mobilnog telefona partnera i tajno pratite Viber, Facebook, pozive, poruke, razmenu slika...Kompletan nadzor telefona partnera potvrdiće ili odagnati sumnje, a vi ćete imati neoborive dokaze i što je najvažnije, sačuvati dostojanstvo.

 


Kontrola telefona zaposlenih


Uložili ste dosta novca i vremena da pokrenete svoj posao i konačno budete svoj gazda. Čini se da sve radite kako treba, ali ipak zarada ne raste očekivanim tempom. Imate određene sumnje, ali ne i dokaze.

U praksi se pokazalo da poslovni uspeh najviše zavisi od produktivnosti i stručnosti zaposlenih.

Znate li pouzdano šta vaši zaposleni tačno rade za vreme radnog vremena. Da li četuju i surfuju internetom o vašem trošku, odaju li poverljive informacije i pružaju li kvalitetnu uslugu klijentima?

Špijunski softver za praćenje telefona zaposlenih pružiće vam odgovore i neoborive dokaze. Preduzmite prave poslovne poteze na vreme, kaznite krivce i poštedite sebe bespotrebnih troškova i neprospavanih noći.

 

Spijunski softver, pracenje mobilnog telefona, prisluskivanje mobilnog telefona, lociranje telefona

 Kako prisluškivati tuđi telefon uz pomoć špijunskog softvera?


Uz pomoć video uputstva, spy softver brzo i jednostavno možete i sami instalirati na mobilni telefon koji želite da pratite. Spy program nestaje iz menija kada se instalira. Korisnik ga ne vidi, uopšte ne utiče na rad mobilnog telefona i ne zavisi od toga koja se SIM kartica nalazi u njemu. 

Nakon instalacije programa, dobijate pristup kontrolnom Web panelu sa raznim opcijama. Sve informacije koje špijunski softver beleži dostupne su samo vama u svakom momentu, na web portalu, kome samo vi možete pristupiti pomoću jedinstvene šifre. Jedini uslov je da imate internet.

Ovo praktično znači da uvek i odakle god poželite na svom računaru, tabletu ili mobilnom telefonu možete videti gde je, šta radi, šta priča, s kim se i šta se dopisuje, šta se dešava u neposrednom okruženju vašeg deteta, zaposlenog, partnera...

Ništa nećete propustiti ni ako se osoba nalazi na mestu bez interneta i WiFi signala. Sve što se dešavalo na telefonu automatski se snima i šalje na vaš web panel čim se telefon poveže na internet konekciju ili WiFi.

 

Šta sve možete pratiti pomoću softvera za mobilni telefon?


Instaliranjem savremenog spy programa za praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona vi imate potpunu kontrolu i pun nadzor nad svim što se tim telefonom radi.

 • Automatsko snimanje razgovora i listing svih odlaznih i dolaznih poziva
 • Praćenje E-mail, Viber, WhatsApp, Facebook messenger, Instagram, Skype, Snapchat, Hike messenger, Hangout
 • Keylogger – praćenje svega što se otkuca na telefonu, uključujući i sve šifre
 • Snimanje SMS i MMS poruka
 • GPS lociranje target telefona sa istorijom kretanja
 • Fotografije napravljenje target telefonom
 • Uključivanje i isključivanje svih aplikacija target telefona
 • Istorija pretraživača
 • Uključivanje prednje i zadnje kamere target telefona i gledanje uživo
 • Slušanje i snimanje okruženja target telefona
 • Pomoć kada dođe do krađe ili gubitka telefona

 

Jeftine kopije softvera mogu uništiti telefon, evo kako da ih prepoznate


Internet je preplavljen jeftinim i besplatnim kopijama softvera za praćenje telefona. Prepoznaćete ih lako.

 • Tražiće vam da platite unapred i isključivo preko sajta, nema fiskalnog računa, ni garancije 
 • Na web stranici nema podataka o prodavcu i ne možete lično doći po program
 • Instalaciju softvera vam šalju poštom na cd-u ili dobijate adresu za preuzimanje
 • Nema tehničke podrške i pomoći oko instalacije i korišćenja
 • Nisu aktivne sve opcije na web panelu
 • Licenca je vezana samo za jedan telefon i ne možete je besplatno prebaciti na drugi ako promenite aparat

I ovo nije sve. Osim što nećete dobiti ono što ste platili, ovakvi programi mogu ukrasti, zloupotrebiti i izbrisati vaše privatne podatke ili potpuno uništiti vaš telefon.

SpyTech programi za praćenje mobilnog sadrže originalnu licencu poznatih brendova i trajni nalog, pa ako promenite telefon besplatno nastavljate ugovor sa drugim telefonom, sa svim sačuvanim podacima. Softver se konstantno unapređuje, dodaju se nove aplikacije i update-ovi, naravno bez doplate. Za svaku kupljenu licencu kod nas dobijate fiskalni račun i garanciju.

 

Potpuno BESPLATNO i bez obaveza probajte špijunski softver za telefon na 48h


Špijunski softver za praćenje mobilnog telefona radi po principu vremenske licence koju možete produžavati neograničen broj puta. Produženje licence se vrši daljinskim putem bez ponovne instalacije programa i fizičkog kontakta sa target telefonom. Nema mesečnih troškova i održavanja, jednom kupljen program koristite trajno u datom vremenskom okviru.  

Uverite se i sami u njegove mogućnosti. Kako bi se uverili u sve mogućnosti koje špijunski softver pruža, nudimo vam probnu verziju u trajanju od 48 h i to potpuno GRATIS.

Bez obaveza i ikakvih troškova testirajte program za praćenje telefona sa svim opcijama.

 

Instalirajte spy program za telefon sami ili nam se javite


Ukoliko vam se i pored detaljnog uputstva instaliranje špijunskog softvera čini komplikovanim ili se prosto ne snalazite najbolje sa smart telefonima, pozovite nas ili dođite u naše prodajne prostorije. 

Za vas možemo uraditi instalaciju i sva podešavanja kod nas ali i na daljinu, ako ste van grada ili zemlje. Telefon na kome se ugrađuje program na daljinu morate imati kod vas. Ostalo je naše, uz puno poštovanje privatnosti, podršku i pre svega, prijateljski odnos prema svim našim klijentima.

 

Spy softver

Premium paket 1

Premium paket 3

Premium paket 6

Premium paket 12

Probni period 48 h

Praćenje svih aktivnosti koje softver nudi

Trajanje licence

1 mesec

3 meseca

6 meseci

12 meseci

Tehnička podrška oko softvera, njegovog korišćenja ili instalacije

Mogućnost prebacivanja softvera iz telefona u telefon u toku trajanja licence

Update softvera

Cena

90€

130€

190€

270€

* kupovinom Premium paketa 12 dobijate na poklon Špijunski USB Flash.

pracenje mobilnog telefona, prisluskivanje mobilnog, spijunski softver, spy softver, prisluskivanje mobilnih telefona


 • pdf - Preuzmite listu mobilnih telefona za praćenje


 • Spijunski softver
  Spijunski softver za prisluskivanje i pracenje mobilnih telefona
  Spijunski softver
  Spijunski softver za prisluskivanje i pracenje mobilnih telefona
  Spijunski softver
  Spijunski softver za prisluskivanje i pracenje mobilnih telefona
  Nazad

  24 Komentara

  Cena spijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pisite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

  Zvezdana

  29.12.2017 u 13:38:40

  Imam problem sa mužem. U zadnje vreme se ponaša čudno. Često ostaje duže na poslu. Sumnjam na koleginici da sa njom ima nešto. Nemam pristup pogonu u kom rade da bih postavila kameru ili prisluškivač.

  Odgovori

  Micha

  29.10.2018 u 20:12:23

  Zivim u CH tacnije u Luzernu. Mislim da me zena vara,hocu da prisluskujem njezin Telefon. Najveci problem kod SVIH tih softwer je taj da MORAS imat na kratko u ruci tel koji zelis da prisluskujes. To je bas suludo i velika prepreka. Jos nisam naso neki softwer koji to recimo ne zahtjeva nego jednostavno upises broj i to je to. Ako ima nesto javite mi !!!

  Anita Ćurić

  19.07.2018 u 22:05:00

  Ja bih taj softver da instaliram sinu u mob da vidim sta se sve dešava oko njega

  SpyTech

  29.12.2017 u 13:42:05

  Poštovana Zvezdana, Rešenje za Vaš problem je program za praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona. Ovaj Spy softver možete instalirati u mobilni telefon svog muža i slušati uživo šta se sve priča u okruženju telefona kada je povezan na internet. Takođe možete i snimati razgovore u okruženju pa na kraju dana sve preslušati. Kada se program instalira, nije vidljiv na displeju telefona medju ostalim aplikacijama. Pozovite nas za više informacija i detaljnija uputstva.

  Zabrinuta majka

  28.12.2017 u 09:58:46

  Razvela sam se od muža. Kako je dete povremeno kod njega, a alergično je na kikiriki plašim se da njegova nova žena ne vodi računa o tome. Potrebno mi je nešto da dete nosi sa sobom. Dete ima 6 godina. Ništa osim odeće koje je na njemu neće da uzmu. Nemam mogućnost ništa da postavim u ranac jel odbijaju da ga uzmu. Nemam pristup stanu u kome žive...

  Odgovori

  Pelka

  16.01.2018 u 12:21:11

  Želim da prisluškujem mužev mobilni telefon

  SpyTech

  28.12.2017 u 10:03:14

  Poštovana, Ukoliko dete koristi mobilni telefon možete instalirati Spy softver u njega kako bi videli šta se sve događa u prostoru gde se nalazi. Možete koristiti kameru telefona uz zvučnik i ujedno i gledati i slušati šta se dešava. Na ovaj način imaćete kompletan uvid u sve aktivnosti vašeg deteta. Vodite računa da nabavite licencirani program od proverenog proizvođača jer u suprotnom možete trajno oštetiti telefon. Pozovite nas radi dodatnih informacija i saveta.

  neprofesionalno

  27.12.2017 u 12:44:10

  Poslao sam vam mail jutros. Kada mogu očekivati odgovor ili bar kontakt na telefon koji sam ostavio!

  Odgovori

  SpyTech

  27.12.2017 u 12:48:59

  Poštovani, Izvinjavamo se na propustu koji se desio. Nakon sajma bezbednosti na kom smo učestvovali zatrpani smo prevelikim brojem poziva koji je stigao od jutros pa nismo bili u mogućnosti ranije da odgovorimo. Izvinjavamo se još jednom. U međuvremenu smo odgovorili na sve mailove koji su pristigli, verovatno i na vaš. Predlažemo da nas kontaktirate telefonom ukoliko su Vam hitno potrebne naše usluge ili proizvodi.

  Sloba

  26.12.2017 u 11:07:54

  Postovani, Sumnjam na neverstvo svoje zene. Kada izadje sa ‘’drugaricom’’ ne javlja se kada je prvi put pozovem, vec drugi a nekad i treci put. Sumnjivo mi je jer uvek kaze da je u kaficu i da je prevelika buka pa zato ne moze da prica. Kako to da resim. Hvala

  Odgovori

  SpyTech

  26.12.2017 u 11:12:35

  Poštovani Slobo, Najbolje rešenje je da ženi ugradite Spy softver u telefon i na nekoliko pouzdanih načina proverite sa kim zaista sedi. Prvi način je da ukljucite uživo slušanje u okruženju telefona, a ako usled „buke’’ ne možete da čujete ili prepoznate glas, možete uključiti prednju ili zadnju kameru na njenom telefonu i tako videti sa kim sedi. Pre toga ćete je naterati da podigne telefon tako što ćete joj poslati neku nerazumljivu ili provokativnu poruku, kako bi telefon malo duže zadržala u rukama.

  Iva

  26.12.2017 u 10:09:38

  Zelim suprugu da instaliram spy softver u mobilni telefon ali problem je sto on ima sifru. Da li mozete nekom ‘metodom’ da otkrijete sifru?

  Odgovori

  SpyTech

  26.12.2017 u 10:12:53

  Poštovana Iva, Ako ste u prilici telefon možete doneti kod nas, a mi ćemo pokusati da očitamo šifru našim Izraelskim uređajem za forenziku. Kod šifri sa 4 cifre imamo veliku uspešnost. Drugi način je kamera u olovci koju možete staviti u rokovnik položen na obližnjoj komodi i sl. Kroz mini otvor na rokovniku kamera će snimiti ceo display na telefonu. Olovku mozete smestiti i na stalak gde stoje ostale olovke, gde Vam više odgovara. Na ovaj način je jedan naš klijent rešio problem sličan Vašem. Zatim morate uzeti telefon na kratko i instalirati Team viewer. Naš kolega će onda lako daljinski pristupiti telefonu i instalirati špijunski softver.

  Sany

  25.12.2017 u 17:01:10

  Poštovanje, da li ima neki softwer za praćenje android mob, znaci da nije samo whats up vec i sve ostale društvene mreze...instagram,,, jer fb klinci vise toliko i ne koriste....a da je u free verziji barem za probu? naravno i gps lociranje i sve ostalo.hvala

  Odgovori

  SpyTech

  25.12.2017 u 17:05:47

  Poštovana, U ponudi imamo Spy softver za telefone sa Android OS koji pored WhatsApp-a može pratiti i Viber, FB messinger, Instagram DM, E-mail... Pored praćenja navedenih društvenih mreža u fazi testiranja je i praćenje Snapchat - a. Očekujemo vrlo brzo da i ta aplikacija bude dostupna našim klijentima. Naravno postoji i mogućnost GPS lociranja telefona. Možemo Vam ponuditi potpuno besplatan probni period softvera sa svim opcijama u trajanju od 48h kako bi se uverili u njegove mogućnosti.

  Zeljko

  23.12.2017 u 08:09:08

  Pozdrav kajo ja mogu dobiti softver na probu dva dan onda bi uzeo da vidim kako funkcijonise hvala

  Odgovori

  SpyTech

  23.12.2017 u 12:13:52

  Poštovani, da biste dobili softver na probu potrebno je da nam kažete u koji mobilni telefon želite da instalirate isti kako bi vam poslali adekvatno uputstvo.

  Ivana

  15.12.2017 u 12:03:41

  Zainteresovana sam za spay softver. Ali posto ne živim u Bg kako je moguće da kupim program?

  Odgovori

  SpyTech

  15.12.2017 u 12:04:26

  Poštovana Ivana, Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše poslovne prostorije, kupovinu Spy softvera možete izvršiti plaćanjem na žiro račun firme prema prethodno dobijenom predračunu. Odaberite koji proizvod želite da kupite a mi ćemo vam poslati predračun u najkraćem roku. Od nas ćete dobiti i precizna uputstva kako da softver instalirate i koristite. Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas pozovite.

  Srdjan

  15.12.2017 u 12:00:14

  Dobar dan..Hteo sam dam da vas pitam...kako je moguće da instaliram svojoj devojci vas softer za praćenje telefona..hteo bi da znam sta se tice sms..MMS..Facebook...what's app...viber...snapchatu i instagramu...U JEDNOM REČI TOTALNO DA IMAM KOMPLETAN PREGLED PROFILA TELEFONA I SVE ŠTO SE RADI NA NJEGA.... jel imam neku garanciju da to radi... Hvala vam unapred na odgovoru...

  Odgovori

  SpyTech

  15.12.2017 u 12:01:24

  Poštovani Srđane, Pomoću programa za praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona imaćete kompletan uvid u sve aktivnosti target telefona. Možete ga doneti u naše prostorije ili uraditi samostalnu instalaciju a mi ćemo vam na mail poslati tekstualno i slikovito uputstvo. Postoji i opcija da nam date daljinski pristup telefonu da bi instalirali ovaj program. Više o tome na ovom linku: https://goo.gl/xiRjqs. Što se tiče garancije, do sada nismo imali ni jednu pritužbu na rad ovog programa. U svakom slučaju pri kupovini dobijate fiskalni račun pa možete uložiti reklamaciju.

  Goran

  15.12.2017 u 11:59:58

  Koliko košta jedan takav telefon već instaliran? Došao bih kod vas.

  Odgovori

  SpyTech

  15.12.2017 u 12:02:01

  Poštovani Gorane, Ne vršimo prodaju mobilnih telefona, već se softver za praćenje i prisluškivanje mobilnih telefona instalira u postojeći telefon. Dakle, dođite u naše poslovne prostorije i donesite telefon u koji želite da instaliramo ovaj program.To može biti korišćen ili nov telefon a sam postupak ne traje dugo.

  Vedran

  15.12.2017 u 11:57:39

  Interesira me dali se može postaviti nova verzija Spyteck programa slanjem putem poruke na mobitel jer je klincu mobitel vječno u rukama. Hvala

  Odgovori

  SpyTech

  15.12.2017 u 11:58:59

  Poštovani Vedrane, Slanjem SMS poruke može se poslati instalacija na telefon vašeg deteta. Međutim, instalacija se završava na samom telefonu pa to morate lično uraditi kako sam telefon ne bi obavestio korisnika da je u njemu program za praćenje i prisluškivanje. Postupak je jednostavan i traje nekoliko minuta. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

  Mika

  15.12.2017 u 11:57:07

  Zanima me da li postoji softver za provaljivanje sifre na drugom telefonu? Ja bih kupila softver za spijuniranje telefona sinu, ali je telefon pod sifrom? I jos nesto, u slucaju instaliranja tog softvera da li mogu da se vrate izbrisane poruke na viberu i whatsapp?

  Odgovori

  SpyTech

  15.12.2017 u 11:58:27

  Poštovana Miko, Trenutno u slobodnoj prodaji ne postoji softver kojim možete otkriti šifru drugog mobilnog telefona. Ono što možete da uradite je da donesete mobilni telefon kod nas, kako bi mi očitali njegovu šifru i povratili obrisane podatke na Viberu i WhatsAppu. Takođe, možemo vam instalirati softver u target telefona kojim možete pratiti njegov rad od tog momenta pa nadalje. Ovim bi vaš problem bio rešen. Više o tome pogledajte na sledećem linku: https://goo.gl/xiRjqs

  Postavite pitanje ili komentar

  Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

  aa

Špijunski sotver - slični proizvodi

Pogledajte ostale špijunske softvere i odaberite koji rešava Vaše probleme. Besplatno možete dobiti sve savete u vezi špijunskog softvera

forenzika mobilnog telefona, vraćanje izbrisanih podataka, spašavanje izbrisanih fajlova, oštećenje ili kvar mobilnog telefona

Forenzika mobilnog telefona

Forenzika mobilnih telefona - vraćanje izbrisanih podataka iz mobilnog telefona...

Forenzika mobilnog telefona
Forenzika mobilnog telefona
špijunski software. SpyTech, nadgledanje zaposlenih špijuniranje PC računara

Spytech PC špijunski softver

Spytech PC špijunski softver za računar, špijunski softver za praćenje svih ...

Špijunski softver za praćenje i kontrolu PC računara
Špijunski softver za praćenje i kontrolu PC računara
USB flash, zaboravljena lozinka, pristup računaru zaštićenom lozinkom, zaobilaženje Windows šifre, Kako uci u kompjuter koji ima sifru? Zaboravio sam sifru za kompjuter. Zaboravljena Windows sifra.

Špijunski USB Flash

Špijunski uredjaj za pristup računaru koji je zaštićen lozinkom...

Zaobilaženje Windows šifre
Zaobilaženje Windows šifre