Praćenje i prisluškivanje mobilnih telefona

Na ovoj stranici nije izloženo sve o praćenju i prisluškivanju mobilnih telefona. Budite slobodni da nas kontaktirate i posetite naše poslovne prostorije gde će Vam naš stručni tim uz apsolutnu diskreciju pomoći u odabiru i kupovini proizvoda koji će rešiti Vaš problem.
U širokom portfoliu koji nudimo naći ćete nekoliko modela od svakog uređaja različitih tehničkih karakteristika i funkcija.
Cena: 90€ - 390€

Prisluškivanje mobilnog telefona, praćenje mobilnih telefona, lociranje mobilnih telefona

Špijunski softver za mobilne telefone - Spy softver omogućava daljinsko praćenje i kontrolisanje svih aktivnosti na telefonu na koji je instaliran (tzv. target telefonu) kao i lociranje mobilnog telefona. Jednostavno i brzo se instalira i totalno je neprimetan. Najnoviji SpyTech špijunski softver poslednje generacije je nemoguće otkriti u telefonu tako da su Vam diskrecija i pouzdanost 100 % zagarantovani.

Prisluškivanje i praćenje mobilnog telefona - Špijunski softver (spy softver)

Spijunski softver

U poslednje vreme primećujemo da je tržište preplavljeno špijunskim programima za praćenje mobilnih telefona. Cene znatno variraju a naravno i njihov kvalitet. U principu postoje 2 originalne verzije spy softvera za prisluškivanje i lociranje mobilnih telefona - starija i novija verzija, mada Vam uprkos tome što su obe originalne ne bi obe preporučili, a objasnićemo Vam i zašto. Kod jedne verzije sve aktivnosti telefona koji pratite dobijate putem SMS-a na Vas mobilni telefon. Kod novije verzije, koju bi smo Vam toplo preporučili u većini slučajeva, sve aktivnosti telefona koji pratite dobijate na Vas e-mail.

Šta Vam sve omogućava špijunski softver za mobilne telefone?

Prisluškivanje ili snimanje mobilnih telefona (telefonskih razgovora)

Pracenje mobilnog telefona, lociranje mobilnog telefona, spijunski softver

Kod starije verzije špijunskog softvera možete uživo slušati telefonske razgovore jednostavnim pozivanjem telefona u koji je softver instaliran - tzv. target telefon (pri tom se telefon automatski javlja i Vi jednostavno uživo slušate sve razgovore u okolini tog telefona). Kod ove verzije sve aktivnosti target telefona (SMS i MMS poruke, GPS lokacija i ostala obaveštenja) stižu na Vaš mobilni telefon. Medjutim ova starija verzija ima par krupnih nedostataka:

 1. nedostatak je velika potrošnja računa, jer logično je da će sve kopije SMS i MMS poruka kao i sve druge informacije o aktivnostima target telefona, koje dobijate putem SMS-a na Vaš telefon, ići upravo na račun onoga koga pratite (target telefona). Potrošnja računa će dovesti do sumnje, a šta bi ste Vi uradili da sumnajte na potrošnju računa? Da, uzeli bi ste listing koji se kod svakog provajdera dobija besplatno! A tada nastupa tragi-komedija.
 2. nedostatak je vrlo indiskretan beep ton koji ćete čuti prilikom upadanja u vezu kada želite da prisluškujete razgovor. Praksa je pokazala da ovaj ton čuje sigurno 90 % ljudi (10 % ne obraća pažnju jer misli da potiče ko zna od čega). Veliki broj reklamacija od strane korisnika nas je nateralo da ovu verziju izbacimo jos pre 4 godine (mada je ona i danas prisutna na tržištu, svi je prodaju, nazivaju sebe "profesionalcima" koji su "godinama u poslu i sa iskustvom" a i dalje prećutkuju o velikim nedostacima ove starije verzije špijunskog programa na koji Vam moramo skrenuti pažnju jer Vam može napraviti ogromne probleme).

Kod novije verzije Spy Tech špijunskog softvera sve aktivnosti target telefona (snimljeni telefonski razgovori, snimljeni razgovori okruženja telefona, SMS i MMS poruke, GPS lokacija, imenik, listing poziva, slike napravljene telefonom) stižu na Vaš mejl koji samo Vi znate i koji se samo za ovu svrhu i otvara. Ovaj špijunski softver je naša preporuka jer je mnogo praktičniji. Zašto? Njegova praktičnost se ogleda u tome da se svi telefonski razgovori snimaju i čuvaju na Vaš mejl (koji možete vrlo jednostavno otvarati preko Vašeg mobilnog telefona ili bilo kog računara, Vašeg ili tudjeg), pa ćete u svakom trenutku, po potrebi moći da ih preslušate.

Kod starije verzije ako u datom trenutku ne pozovete target telefon, jer ste trenutno nečim zauzeti, propustili ste možda neki veoma važan razgovor. Kod druge verzije taj telefonski razgovor, kao i sve ostale aktivnosti se snimaju i čuvaju na Vaš mejl kao, eventualno, dokazni materijal.

Spijunski softver, pracenje SMS i MMS poruka, prisluskivanje telefonskih razgovora

Najvažnije je da se svi snimljeni telefonski razgovori kristalno jasno čuju i da za razliku od starije verzije nema potrošnje računa na telefonu koji pratite jer se sve informacije šalju na e-mail. Potrebna je samo internet konekcija target telefona (telefona koji pratite) koju, ako je nemate besplatno uz paket, možete lako aktivirati SMS porukom za samo 200-300 din mesečno - što je, složićete se, zanemarljivo. Zapitaćete se a šta ako telefon nije konektovan na internet?! U tom slučaju sve aktivnosti se neometano pamte na serveru i pošalju na Vaš e-mail čim se telefon nakači ponovo na internet (makar i posle 3 dana).

Čućete sigurno različite izmišljotine da se ovaj softver vidi na listingu, što je velika laž. Na listingu, kao što svi znamo, nemoguće je videti koje su informacije išle putem web-a (SMS ili MMS poruke, razgovori, GPS lociranje i sl.), vidi se samo konekcija telefona na internet, a svi noviji telefoni se ne mogu zamisliti bez interneta. Na kraju mi Vama možemo postaviti jedno pitanje: Šta je sad ovde sumnjivo? Pozovite nas i odgovor pronadjite sami!

Prisluškivanje ili snimanje okruženja telefona (prostorije u kojoj se telefon nalazi)

Kod Nokia telefona sa Symbian operativnim sistemom moguće je uživo slušanje okruženja jednostavnim pozivom target telefona sa privilegovanog broja (a to je u stvari Vaš telefon koji smo Vam prethodno podesili za prisluškivanje i praćenje). U tom slučaju telefon se bešumno aktivira, ozvuči prostoriju i Vi nesmetano slušate sve razgovore u njoj.

Kod Samsung, HTC i ostalih telefona sa Android operativnim sistemom ne možete uživo prisluškivati okruženje telefona već slanjem odredjene SMS poruke startujete i stopirate snimanje pa se tako snimljen audio zapis šalje na Vaš mejl.

 • Presretanje (primanje kopija) dolaznih i odlaznih SMS i MMS poruka
 • Lociranje mobilnog telefona, GPS lokacija target (ciljanog) telefona (telefona u koji je instaliran špijunski softver), sa vrlo velikom preciznošću (do 2 m)
 • Listing dolaznih i odlaznih poziva
 • Sve promene u imeniku telefona
 • Sve fotografije napravljene target telefonom
 • Uključivanje i isključivanje aplikacija u target telefonu (kod telefona sa IOS operativnim sistemom iPhone 4, 4S i 5)
 • Viber, WhatsApp, Facebook, E-mail (kod telefona sa IOS operativnim sistemom - iPhone 4, 4S i 5)
 • Obaveštava Vas kada je promenjena SIM kartica i koji je njen broj
 • Obaveštava Vas o stanju baterije i o jačini GSM signala target telefona

spy softver, pracenje mobilnih telefona, prisluskivanje mobilnih telefona, lociranje mobilnih telefona

Spy softver (špijunski softver) se instalira u mobilni telefon osobe koju želite da kontrolišete i pratite, i imate mogućnost da pozivom sa svog telefona (privilegovanog broja) u svakom momentu čujete šta se desava u okruženju te osobe, primate kopije svih poslatih i primljenih SMS i MMS poruka kao i da presrećete odlazne i dolazne pozive na target (ciljanom) telefonu. Konstantno Vas obaveštava o tome kada se telefon u koji je ugradjen špijunski softver ugasi ili upali, da li je promenjena SIM kartica (čak i inostrana) i koja je stavljena, a moguće je i lociranje mobilnog telefona - vrlo precizna GPS lokacija telefona. Spy softver može da se instalira u većini modela Nokia (Symbian operativni sistem), zatim Samsung, HTC, Huawei i slični (Android operativni sistem), kao i telefona koji imaju Windows i Blackberry operativni sistem. Od skoro su u ponudi i špijunski softver za IOS (iPhone 4, 4S i 5)

POGLEDAJTE LISTU PODRZANIH MODELA MOBILNIH TELEFONA kod kojih je moguće instalirati špijunski softver, odnosno, koji mobilni telefoni mogu biti praćeni i prisluškivani.

Nekoliko reči o zloupotrebi špijunskog softvera

Što se tiče špijunskih programa, o ovoj temi vlada veoma velika neinformisanost, pa se putem raznih oglasa, novina i sajtova nude razni uredjaji i programi za prisluškivanje i praćenje mobilnih telefona, zatim programi za lociranje telefona i za vadjenje izbrisanog sadržaja iz mobilnih aparata (uredjaj za kloniranje SIM kartica, skener, prisluskivač veličine zrna bibera koji se ubacuje u mobilni telefon koji želite da prisluškujete), a što nema nikakve logike a kamoli istine. Nude se takodje i programi koje Vi navodno instalirate u Vaš telefon a prisluškujete osobu koju hoćete - potpuno nemoguće. Ili programi uz pomoć kojih Vi jednostavno možete izvaditi sve izbrisane slike i poruke iz Vašeg mobilnog telefona - apsolutno netačno. Ukratko - nemoguće je prisluškivati nečiji mobilni telefon a da samo znate broj telefona te osobe. Da je to moguće svi operateri u svetu i kod nas bi delovali kao amateri kada bi dozvolili prisluškivanje njihovih klijenata za samo 200 €. Takodje nemoguće je izvaditi izbrisane poruke i slike instalacijom softvera u mobilni telefon ili ubacivanjem SIM kartice u nekakav čitač ili kloner. Vadjenje izbrisanih poruka i slika je komplikovan proces koji nekada može potrajati i do sat i po vremena, a pouzdan je jedino ako Vam tu uslugu pružaju programeri i inženjeri informatike koji su obučeni za to.

Spijunski softver, pracenje mobilnog telefona, prisluskivanje mobilnog telefona, lociranje telefona

Jedini način za prisluškivanje je da u telefon te osobe prethodno instalirate špijunski softver koji je namenjen za to, a ne uredjaj veličine zrna bibera ili koje kakve gluposti. Instalacija inače traje veoma kratko, oko 5 min, tako da, osim varijante donošenja telefona kod nas u kancelariju na instalaciju, gde ćete imati apsolutnu diskreciju i Vi možete vrlo lako instalirati spy softver povezivanjem telefona na računar. Naravno, od nas dobijate kompletno tekstualno i slikovito uputstvo na srpskom jeziku za instalaciju i upotrebu i eventualno tehničku podršku telefonom u slučaju kakvih nejasnoća.

Zato Vam toplo preporučujemo da ne verujete u različite gluposti koje se nude putem interneta već tražite profesionalce bilo da Vam treba instalacija špijunskog softvera za praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona ili vadjenje izbrisnog sadržaja.

Saveti za kupovinu špijunskog softvera

Pre kupovine špijunskog softvera za praćenje i prisluškivanje mobilnog telefona morate znati sledeće:

 • Kvalitetan softver se ne može otkriti u samom telefonu u koji je instaliran i ne utiče na rad samog telefona
 • Kvalitetan softver ne usporava rad telefona u koji je instaliran
 • Pouzdani softveri su licencirani na 2 godine i uz njih obavezno dobijate fiskalni račun

Osim za internu upotrebu tj. za svoje potrebe, naš dobronameran savet je kupovina špijunskog softvera uz fiskalni račun sa kojim po zakonu imate 2 godine garanciju na svaki kupljeni proizvod pa i na špijunski softver. Pošto je trajanje softvera ograničeno na period od 2 god, na taj način, ne samo da se štitite od kupovine softvera čija je licenca eventualno istekla ili će isteći kroz nekoliko dana (a što Vam naravno niko neće reći), već se štitite i ako ga upotrebite u maliciozne svrhe, Vi ili eventualno neko treće lice. Fiskalni račun koji dobijate štite i Vas i našu firmu pred zakonom, koji je u slučaju tužbe od strane trećeg lica kojem špijunirate mobilni telefon vrlo rigorozan.

Kod kupovine špijunskog softvera za prisluškivanje i praćenje mobilnog telefona, kao i lociranje telefona zagarantovana Vam je diskrecija. Kancelarija naše firme se ne nalazi na mestu gde je prisutna velika frekvencija ljudi, nemamo izlog, pa je samim tim moguće zakazivanje dolaska u terminima kada ćete biti samo Vi, a sve sa ciljem da nasim uvaženim klijentima obezbedimo maksimalno moguću diskreciju.

Najnovija softverska tehnologija Izraelske kompanije Cellebrite u funkciji praćenja mobilnog telefona i prisluškivanja mobilnog telefona - vraćanje izbrisanih podataka i isčitavanje kompletne izbrisane istorije dešavanja iz mobilnih telefona.

Kompletno rešenje za logičko i fizičko isčitavanje memorije telefona i izbrisanog sadržaja

Najnovije softversko rešenje za isčitavanje ('provaljivanje') passworda (lozinke) zaključanog telefona

Bitno je naglasiti da je najnovija metoda isčitavanja lozinke za otključavanje telefona nedestruktivna (ne dolazi do gubitka podataka tj. svi podaci izvorno ostaju na telefonu)

Dobar softver za vadjenje izbrisanog sadržaja iz mobilnog telefona poseduje sledeće:

 • Vraćanje i isčitavanje izbrisanih SMS i MMS poruka i imenika iz GSM-SIM kartice mobilnog telefona,
 • Vraćanje i isčitavanje izbrisanih poruka tj. kompletne prepiske sa društvenih aplikacija: Viber, WhatsApp, Hik, Kik, Facebook, zatim Facebook messenger, BlackBarry messenger, VK messenger, Yandex, Email, Vechat, Badoo...
 • Vraćanje i isčitavanje izbrisanih audio i video materijala, fotografija, imenika, kompletan listing poziva (listing dolaznih, odlaznih i propustenih poziva)
 • Vraćanje i isčitavanje listinga korišćenih SIM kartica u telefonu, GPS lokacija, Notes i Calendar zapisa
 • Vraćanje i isčitavanje korišćenih passworda (lozinki) u aplikacijama (Email, Facebook, Dropbox) pa čak i lozinki korišćenih aplikacija koje su izbrisane iz telefona, zatim listinga svih instaliranih aplikacija od samog početka korišćenja mobilnog telefona
 • Vraćanje i isčitavanje kompletne izbrisane istorije na internet pretraživaču (bookmarks, favorites, cookies...)
 • Vraćanje i isčitavanje kompletne istorije IP adresa (Wi-Fi adrese, Wi-Fi mreza, Wi-Fi lozinki) koje Vam omogućavaju lociranje samog telefona,
 • Vraćanje i isčitavanje kompletne izbrisane istorije pretraga i lokacija na Google maps, Hire mapama, Navfree, Navitel navigator, Tom Tom, iGo ...
 • Hronoloski prikaz kompletnog korišćenja telefona (npr. informacije o tome da li je telefon bio ugašen nakon poslate poruke ili obavljenog telefonskog poziva, lokacija gde je obavljen telefonski poziv, poslat SMS, uslikana fotografija, lokacija propuštenog poziva i sl. ) od početka korišćenja samog telefona bez vremenskog limita

Ako je neko pokušao da sakrije tragove komunikacije brisanjem kompromitujućih slika, audio i video fajlova, SMS poruka, liste poziva i telefonskog imenika, za pravi špijunski softver to nije nikakav problem. Mi ćemo uspeti visoko sofisticiranom tehnogijom da vratimo sve izbrisane fajlove sa SIM kartice, memorije telefona i memorijske kartice samog telefona, odštampati ili kopirati podatke na CD tako da ćete sve to dobiti u gotovoj formi.

Špijuniranje Vibera - Kako pratiti nečiji Viber

Danas gotovo da nema mobilnog telefona koji nema instaliran Viber. Ljudi često poverljive informacije šalju preko ove aplikacije, računajući da će tako imati veći nivo privatnosti. Međutim, špijuniranje Vibera je itekako moguće uz naš program za špijuniranje Vibera. Kako ući u tuđi Viber? Naš program vam omogućava da potpuno neprimetno dobijete pristup tuđem Viberu. To znači da ćete imati uvid u sve prepiske i razgovore. Možete pratiti sve odlazne i sve dolazne poruke i pozive na tuđem Viberu. Praćenje Viber poruka je nešto što često koriste roditelji kako bi kontrolisali svoju decu i sprečili ih da upadnu u probleme.

A da li ste sigurni da u Vaš mobilni telefon nije ugrađen špijunski softver?

Da bi ste bili sigurni da u Vaš mobilni telefon nije ugrađen softver za praćenje i špijuniranje mobilnog telefona, donesite ga kod nas na proveru. Ukoliko utvrdimo da je u Vaš mobilni uređaj ugrađen softver za praćenje, vrlo brzo i efikasno ćemo ga ukloniti bez opasnosti po Vaš mobilni telefon i podatke u njemu ili na SIM kartici.

pracenje mobilnog telefona, prisluskivanje mobilnog, spijunski softver, spy softver, prisluskivanje mobilnih telefona


 • pdf - Preuzmite listu mobilnih telefona za praćenje


 • Spijunski softver
  Spijunski softver za prisluskivanje i pracenje mobilnih telefona
  Spijunski softver
  Spijunski softver za prisluskivanje i pracenje mobilnih telefona
  Spijunski softver
  Spijunski softver za prisluskivanje i pracenje mobilnih telefona
  Nazad

  0 Komentara

  Cena špijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pišite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

  Postavite pitanje ili komentar

  Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

  aa

Špijunski sotver - slični proizvodi

Pogledajte ostale špijunske softvere i odaberite koji rešava Vaše probleme. Besplatno možete dobiti sve savete u vezi špijunskog softvera

forenzika mobilnog telefona, vraćanje izbrisanih podataka, spašavanje izbrisanih fajlova, oštećenje ili kvar mobilnog telefona

Forenzika mobilnog telefona

Forenzika mobilnih telefona - vraćanje izbrisanih podataka iz mobilnog telefona...

Forenzika mobilnog telefona
Forenzika mobilnog telefona
špijunski software. SpyTech, nadgledanje zaposlenih špijuniranje PC računara

Spytech PC špijunski softver

Spytech PC špijunski softver za računar, špijunski softver za praćenje svih ...

Špijunski softver za praćenje i kontrolu PC računara
Špijunski softver za praćenje i kontrolu PC računara
USB flash, zaboravljena lozinka, pristup računaru zaštićenom lozinkom, zaobilaženje Windows šifre, Kako uci u kompjuter koji ima sifru? Zaboravio sam sifru za kompjuter. Zaboravljena Windows sifra.

Špijunski USB Flash

Špijunski uredjaj za pristup računaru koji je zaštićen lozinkom...

Zaobilaženje Windows šifre
Zaobilaženje Windows šifre