Desktop jammer – stoni ometač signala

Desktop jammer - stoni ometač signalaDesktop jammer je pouzdani precizni ometač signala i rada najsofisticiranije moderne opreme za špijuniranje i prisluškivanje. Tajno snimanje deo je naše svakodnevice, a meta špijuniranja može postati baš svako. Posledice tajnog snimanja i prisluškivanja mogu biti katastrofalne kako po vaš posao, tako i po privatan život. Najbolje je da stvari uzmete u svoje ruke i preventivno se zaštitite, a desktop ometač signala špijunske opreme je pravi uređaj za to.

Stoni jammer vam garantuje potpunu zaštitu privatnosti na poslu, u kući, u vikendici, hotelskom smeštaju, automobilu… Ovaj efikasni multifunkcionalni stoni ometač signala špijunskih uređaja sa lakoćom može koristiti svako ko želi da se zaštiti od špijuniranja.

Desktop ometači špijunske opreme funkcionišu na principu ometanja ili sprečavanja prenosa podataka među uređajima za špijuniranje. Uz pomoć snažnih antena jammeri emituju elektromagnetne talase na frekvencijama prijemnika špijunskih uređaja i tako blokiraju emitovanje i prijem signala.

U zavisnosti od modela stoni jammer može imati više antena i svaki modul sa antenom moguće je koristiti kao poseban ometač signala. Ukoliko želite da ometate konkretnu frekvenciju ili više njih, možete ih naručiti i naš stručni tim konfigurisaće vaš personalni desktop jammer sa zeljenim frekvencijama.

Napredni sistemi hlađenja omogućavaju konstantnu radnu temperaturu koja, ako se održava, može omogućiti jammeru konstantan rad i do nekoliko meseci, bez straha od pregrevanja i opadanja snage ometajućeg signala.

Kvalitetna kućišta takođe doprinose kvalitetu rada ometača.

Kako se primenjuje stoni jammer i njegove tehničke karakteristike

Desktop jammer pouzdano i precizno ometa i onemogućava rad najmodernije opreme za prisluškivanje koja moze biti minijaturnih dimenzija i nemoguće ju je uočiti golim okom.

Stoni jammeri pomoću moćnih predajnika emituju elektromagnetne talase na frekvencijama prijemnika i onemogućavaju funkcionisanje spy uređaja u radijusu do 120 m, zavisno od vrste terena, jačine uređaja koji se ometa i modela ometača. Antene po potrebi mogu biti omnidirekcione (štapne) ili direkcione (panelne):

  • Omnidirekcionim antenama postizemo slabiji domet uredjaja, ali je ugao delovanja 360 stepeni, sto bi znacilo da se elektromagnetni talasi prostiru sfericno u svim pravcima oko uredjaja. Takva vrsta ometanja je pogodna u objektima gde je potrebno pokriti sprat iznad i sprat ispod odredjenog prostora, a gde domet uredjaja dolazi u drugi plan.
  • Direkcionim antenama se postize 3-4 puta veci domet, ali pod manjim uglom ometanja, do 60 stepeni. Takva vrsta ometanja je pogodna na terenima gde je primarni cilj postici sto veci domet uredjaja, a gde sirina ugla ometanja nema neki znacaj.

Desktop jammer uspešno ometa:

  • bežične frekvencije mobilne telefonije i mobilnog interneta
  • Wireless internet i Bluetooth
  • Prisluskivace neogranicenog dometa koji rade po principu radio veze i GSM mreze
  • GPS trackere – lokatore
  • Bezicne daljinske upravljace
  • GPS navigaciju u vozilu i na mobilnom telefonu
  • bežične špijunske kamere i kamere za video nadzor

Originalni desktop jammeri mogu konstantno raditi i do nekoliko meseci bez gašenja a neće doći do pregrevanja i opadanja snage ometanja (24/7).

Aktivan i pasivan Smart cooling sistem omogućavaju konstantnu radnu temperaturu koja, ako se održava, može omogućiti jammeru neprekidan rad i do nekoliko meseci. Kućišta originalnih desktop jammera su izrađena od savremenih materijala i legure aluminijuma tako da efikasno odvode višak toplote.

Originalni stoni ometači signala špijunskih uređaja imaju minimum 1W – 3W izlazne snage po svakom modulu.

Kvalitetne antene podržavaju snagu svakog modula ponaosob i omogućavaju njegovu maksimalnu iskorišćenost, čime se ditrektno povećava radijus ometanja.

Stoni jammeri se mogu nesmetano upotrebljavati na temperaturama od -40 do +55 stepeni.

U koje svrhe se upotrebljava desktop jammer

Uz naše slikovito i detaljno uputstvo, desktop jammer sa lakoćom može koristiti svako ko želi da se zaštiti od špijuniranja. Ometač signala se može upotrebiti za auto, kuću, stan, kancelariju, poslovni prostor, magacin, učionice i amfiteatre, hotelski smeštaj…

Stoni ometač špijunskih bubica ima široku primenu u poslovanju. Vlasnici kompanija, poslodavci, menadžeri, direktori mogu ga upotrebiti kao pouzdanu zaštitu poverljivih poslovnih informacija.

On može obezbediti poslovni prostor, kancelarije, sale u kojima se održavaju poslovni sastanci i sprečiti “curenje” poverljivih informacija. Odličan je zaštitnik od sve popularnije industrijske špijunaže. Nevladine organizacije uz pomoć desktop jammera mogu sačuvati važne informacije o svojim planovima i akcijama.

Stoni jammer je savršen alat za novinare i prosvetne radnike. Zaposleni u školama mogu jednostavno iskoristiti desktop ometač signala i sprečiti učenike i studente da koriste mobilne telefone, bubice i skrivene kamere za prepisivanje i varanje na ispitima.

Takođe, nezamenljiv je saradnik zaposlenima u bezbednosnim agencijama, bodigardovima poznatih ili važnih političkih, estradnih i poslovnih ljudi.

SpyTech vam pruža opciju da sami kreirate stoni ometač signala potpuno u skladu sa vašim potrebama. Ako želite da ometate špijunske uređaje sa određenim frekvencijama, mi imamo sve stručne i tehničke kapacitete da za vas izradimo personalizovani desktop jammer sa željenim karakteristikama.

Sve što je potrebno jeste da nas pozovete ili dođete u naš prodajni prostor. Iskoristićemo sve naše znanje i iskustvo da vam pomognemo da izaberete adekvatan ometač špijunskih uređaja koji će na najbrži, najlakši i najjeftiniji način rešiti vaše probleme i otkloniti sumnje, uz punu diskreciju.

Objavljeno:

Spy Tech