O Nama

Spy Tech

Vaša podrška u životu i poslu

Razumemo vaš problem i imamo način da ga rešimo. Nudimo vam apsolutnu diskreciju, vrhunske proizvode i stalnu podršku stručnog tima, uz najpovoljnije uslove i cene.

Firma Alfa Sistem Plus doo, SpyTech prisutna je na tržištu od 2011. godine. Vodeći smo distributeri špijunske opreme i špijunskih softvera, kao i opreme i softvera za zaštitu od prisluškivanja i svih vidova špijunaže. Naši proizvodi pomažu klijentima da dođu do dragocenih informacija, shvate njihovu moć, uspostave kontrolu nad svojim životom i zaštite sebe, svoju porodicu i poslovanje od svih rizika.

Pogledajte video

Zašto SpyTech

Na žalost, živimo u vremenu poremećenih vrednosti i opasnosti koje vrebaju na svakom koraku. Od zlonamernih napada nije ugrožena samo naša privatna i poslovna imovina, već i bitne ljudske vrednosti. Zato nam je cilj da zaštitimo i sprečimo sve štetne postupke koje ove vrednosti mogu ugroziti.

Ukoliko ste zabrinuti za bezbednost svoje dece, sumnjate da vam emotivni partner nešto taji ili strahujete da vam konkurencija, nesavesni radnici ili poslovni partneri mogu ugroziti poslovanje, vreme je da preduzmete konkretne korake da to rešite. Mi ćemo vam u tome pomoći. Razmotrićemo vaš problem, ponuditi odgovarajuću opremu i biti uz vas kao tehnička i savetodavna podrška kad god je potrebno.

Štitimo prave vrednosti

Zahvaljujući našim proizvodima, u svakom trenutku možete znati gde su i šta rade vaša deca. Na ovaj način možete sprečiti velike posledice po njihov integritet a sebe rešiti bespotrebnih briga i strahova. Ako sumnjate u vernost partnera, pomoću naše opreme vrlo brzo ćete rešiti tu nedoumicu i to bez opasnosti da budete otkriveni. Vi imate puno pravo da saznate šta se dešava u vašem životu i okruženju. Špijunska oprema iz našeg asortimana obezbediće i vaš biznis, privatnu i poslovnu imovinu od krađa i svih štetnih radnji. Nemojte pretpostavljati lojalnost svojih zaposlenih i poslovnih saradnika, već budite sigurni u to. Korišćenjem naše detektivske opreme i softvera za bezbednost možete sprečiti svaku štetu i osigurati da vam bude nadoknađeno ono što vam je oduzeto.

Možete da nam verujete

U potpunosti shvatamo potrebu naših klijenata za diskrecijom i apsolutno je obezbeđujemo. Vaši lični podaci su poslovna tajna koju čuvamo sa velikom pažnjom a naš prodajni prostor pruža komfor i privatnost svakom klijentu. Kod nas je vaš identitet zaštićen u svakom smislu. Slobodno nam se obratite i izložite svoj problem, a mi ćemo vam predložiti proizvode koji su najoptimalniji za njegovo rešenje. Naše osoblje detaljno će vam objasniti način funkcionisanja i mogućnosti upotrebe odabrane opreme a za sva dodatna pitanja i informacije naša tehnička podrška uvek vam stoji na raspolaganju.

Originalni proizvodi vrhunskog kvaliteta

Originalnost i kvalitet naših proizvoda dokazujemo garancijom i svim potrebnim sertifikatima. Uz svaki naš proizvod dobijate fiskalni račun, koji šaljemo i poštom u slučaju online kupovine. Stalni smo učesnici domaćih i međunarodnih sajmova bezbednosti a svoju opremu široj publici redovno predstavljamo i gostovanjima u različitim TV emisijama. Softveri i špijunska oprema renomiranih svetskih proizvođača sa najboljim odnosom cene i kvaliteta sada je dostupna i vama. Pozovite nas, tu smo da pomognemo.