Portable jammer - ručni ometač signala

Svi ometači špijunske opreme - Jammeri iz našeg asortimana su originalni, testirani i trenutno dostupni. Možete ih poručiti telefonom ili posetiti naše prodajne prostorije, uz punu diskreciju. Nema specijalnih uslova i dozvola za njihovo posedovanje, mogu ih kupiti i fizička i pravna lica, bez identifikacije. Za svaki jammer kupljen kod nas dobijate garanciju. Takođe, kod nas možete naručiti željenu frekvenciju za vaš ručni Jammer. Pozovite nas ili dođite u naš prodajni objekat i pomoći ćemo vam oko izbora ometača i dati profesionalne savete oko korišćenja kako biste maksimalno iskoristili sve njegove kapacitete.

 Cena: 55€ - 950€

Pouzdana lična zaštita od špijuniranja u svakom trenutku

Portable jammer - ručni ometač signala

Sumnjate da vas špijuniraju ili prisluškuju vaš mobilni telefon? Ne osećate se sigurno u svom domu, automobilu ili kancelariji? Nemojte čekati, reagujte odmah, jer statistika kaže da se znaci da vas prisluškuju najčešće pokažu kao istiniti.

Posledice prisluškivanja mogu biti ogromne. Poverljive informacije se lako mogu zloupotrebiti i ugroziti vašu i bezbednost vaše porodice, a mogu naneti i neporavljivu štetu vašem poslovanju. Zaštitite sebe i svoju imovinu uz pomoć uređaja za ometanje signala najnovije generacije.

SpyTech ima idealno rešenje za zaštitu od špijuniranja– najmoderniji multifunkcionalni ručni ometač uređaja za prisluškivanje koji jednostavno možete nositi svuda sa sobom. Ovaj prenosni jammer je veoma jednostavan za upotrebu i pouzdano sprečava rad svih špijunskih bubica – GSM i RF prisluškivača, GPS trackera - lokatora, bežičnih kamera, mobilnih telefona i svih vrsta prisluškivanja mobilnih telefona.

Kome je namenjen ručni ometač signala

Prenosivi jammer ima široku primenu, jer ga možete poneti sa sobom i zaštititi se od prisluškivanja, praktično, bilo gde. On može postati čuvar vaše privatnosti i bezbednosti u kući, na poslu, u automobilu…

Ručni ometač špijunskih bubica je mudar izbor i odličan poslovni potez za sve vlasnike kompanija, poslodavce, direktore i menadžere kako bi zaštitili svoj biznis i tržišne pozicije.

Njime možete u potpunosti obezbediti poslovni prostor, kancelarije, sale u kojima vodite važne poslovne razgovore i sprečiti “curenje” poverljivih informacija. Takođe, možete se zaštititi od sve rasprostranjenije industrijske špijunaže. Nevladine organizacije mogu sprečiti širenje informacija o novim planovima i strategijama.

Ručni jammer je savršen saputnik novinara na zahtevnim zadacima.

Nastavnici i profesori mogu jednostavno upotrebiti ručni ometač signala u borbi protiv rasprostranjene upotrebe mobilnih telefona na časovima i predavanjima kao I bubica I skrivenih kamera za prepisivanje na ispitima. Na taj način će povećati pažnju učenika i efikasnost časova podići na viši nivo.

Koje špijunske uređaje može ometati ručni jammer

Ometači signala rade na principu ometanja ili sprečavanja prenosa podataka među uređajima za špijuniranje. Ručni jammeri sadrže snažne predajnike koji emituju elektromagnetne talase na frekvencijama prijemnika špijunskog uređaja u radijusu do 100m zavisno od vrste terena I jačine uredjaja.

Ovaj prenosni uređaj za ometanje uspešno ometa:

  • bežične frekvencije mobilne telefonije i mobilnog interneta
  • Wireless internet i Bluetooth
  • GPS trackere – lokatore
  • GPS navigaciju u vozilu I na mobilnom telefonu
  • bežične špijunske kamere I kamere za video nadzor.

Ručni jammer sadrži nekoliko antena i svaki modul sa antenom može se koristiti kao zaseban ometač signala.

I ovde nije kraj njegovim mogućnostima.

Sami izaberite frekvencije na svom jammer-u

SpyTech vam nudi mogućnost da sami konfigurišete prenosni ometač signala po želji. Ukoliko vam je potrebno ometanje konkretne frekvencije ili više njih, možete ih naručiti i naš stručni tim kreiraće vaš personalni jammer prema vašim potrebama.

Samo originalni I kvalitetni ometači signala mogu pružiti pouzdanu zaštitu od špijuniranja i prisluškivanja. Svi ručni jammeri u našoj ponudi su proverenog kvaliteta, atestirani, a uz svaki dobijate i garanciju, pravo na reklamaciju ispravnosti i detaljno uputstvo o korišćenju.

Kako prepoznati orginalne uredjaje u moru sličnih i mnogo jeftinijih kopija jammera, uglavnom kineske proizvodnje, koji se nude na tržištu:

-         mogućnost konstantnog rada i do nekoliko meseci bez gašenja a da ne dođe do pregrevanja i opadanja snage ometanja (24/7), dok kopije mogu raditi do 30 minuta nakon čega vidno opada snaga uređaja, ili u gorem slučaju uređaj zbog pregrevanja prestaje sa radom

-         ugrađen aktivan sistem hlađenja u vidu kvalitetnih kulera I pasivan sistem hlađenja u vidu aluminijumskih rebara koji služe za odvođenje viška toplote. Ovakvi napredni sistemi hlađenja omogućavaju konstantnu radnu temperaturu od 45°C koja, ako se održava, može omogućiti jammeru konstantan rad I do nekoliko meseci

-         1W snage po svakom modulu, dok snaga kod kopija ne prelazi 0,4 W po modulu

-         kućište izrađeno od kvalitetne legure poliranog aluminijuma koje efikasno odvodi višak toplote, dok kopije imaju limeno kućište koje se brzo i lako usija te je zbog toga nepraktičan kada je u pitanju kontinuirani višečasovni rad

-         ugrađene kvalitetne antene kako bi uspešno podržale snagu svakog modula ponaosob i omogućile njegovu maksimalnu iskorišćenost što direktno utiče na povećanje samog radijusa ometanja

 

Zato nas pozovite ili dođite u naš prodajni prostor - uz puno poštovanje privatnosti pomoći ćemo vam da izaberete pravi uređaj za ometanje signala, zaštitite svoju privatnost i razračunate se sa špijunima. Pored stručnih instrukcija, svaki naš klijent dobija i prijateljske savete zasnovane na bogatoj praksi koji će mu olakšati da reši problem i otkloni sumnje.

 

ometači špijunske opreme, ometač, ometanje prisluškivanja, GPS ometači, zaštita prisluškivanja, zaštita praćenja, zaštita lociranja, prisluškivanje mobilnih telefona
GPS jammer - ometac signala
Ometač GPS signal mobilnog telefona ili špijunskih tracker-a
GPS jammer - ometac signala
Ometač GPS signal mobilnog telefona ili špijunskih tracker-a
GPS jammer - ometac signala
Ometač GPS signal mobilnog telefona ili špijunskih tracker-a
GPS jammer - ometac signala
Ometač GPS signal mobilnog telefona ili špijunskih tracker-a
GPS jammer - ometac signala
Ometač GPS signal mobilnog telefona ili špijunskih tracker-a
GPS jammer - ometac signala
Ometa GPS signal mobilnog telefona ili špijunskih tracker-a
Nazad

4 Komentara

Cena spijunske opreme ne daje se u komentarima! Za cenu nas pozovite ili pisite preko kontakt forme na stranici KONTAKT

Mladen

21.12.2017 u 15:16:28

Kupio sam rucni ometac sa 8 antena. Povucen znatizeljom skinuo sam plasticne navlake sa 3 antene i iznenadio sam se kada sam video da nema navoja za antenu, jednom recju 3 antene su bile samo u svojstvu ’ukrasa’. Nadam se da me razumete.. Da li mi garantujete da i kod vas necu zateci plastiku umesto antene?

Odgovori

SpyTech

21.12.2017 u 15:18:01

Poštovani Mladene, Plastična zaštita sa naših antena se ne skida, pa Vam ne možemo na taj način pokazati šta je ispod nje. Ono što možemo je da funkcionalno testiramo svaku od antena pojedinačno pomoću prekidača koji se nalazi sa strane, a koji služi za paljenje svake antene ponaosob.

Deki

21.12.2017 u 15:12:20

Imam problem za koji mislim da mi vi mozete pomoci. Izlazim sa svojom bliskom prijateljicom a zeleo sam da se zastitim od zene kako me ne bi pratila..sumnjam da je stavila neki GPS uredjaj za pracenje. Kupio sam GPS ometac preko interneta, ali zena mi je kroz razgovor stavila do znanja gde sam se tacno kretao (sreca da me nije zatekla na licu mesta), pa sad ne znam kako je moguce da je znala gde idem a uredjaj je bio upaljen. Kada sam pozvao da reklamiram uredjaj, rekli su mi da su se pojavile neke nove frekvencije i da to nije do njih. Sta da radim? Hvala unapred

Odgovori

SpyTech

21.12.2017 u 15:14:05

Poštovani Deki, Informacija da su se “pojavile neke nove frekvencije” nikako ne može biti tačna. Uređaji za praćenje, tzv GPS trakeri godinama unazad funkcionišu na standardnim frekvencijama (GPS L1 1570 - 1580 MHz, GPS L2 1220 - 1230 MHz – ove poslednje ćete slabo naći na tržištu). Uređaj koji ste kupili verovatno ne ometa GPS signale ili mu je baterija jako loša, što nije redak slučaj. Kineski uređaji često „probiju“, tj nakon pola sata rada dolazi do pregrevanja i više ne ometaju signal. Uređaj treba testirati da bi se tačno videlo u čemu je problem.

Postavite pitanje ili komentar

Polja označena * su obavezna. Od unetih podataka biće objavljeno samo Vaše ime i pitanje, odnosno komentar.

aa

Ometači i detektori špijunske opreme

profesionalni jammer, ometači špijunske opreme, ometač, ometanje prisluškivanja, GSM ometači, zaštita prisluškivanja, zaštita praćenja, zaštita lociranja, prisluškivanje mobilnih telefona

Profesionalni Bomb jammer - ometač

Ometač mobilnih telefona, bubica i prisliškivača...

Jammer ometac spijunske opreme
Jammer ometac spijunske opreme
ometac signala mobilne telefonije, ometac GPS uredjaja, Jammer prodaja, blokator signala, cena ometaca, cena blokatora, ometac za auto, zaštita od prisluskivanja

Desktop jammer - stoni ometac signala

Ometac signala špijunske opreme...

GSM/3G jammer - ometač signala
GSM/3G jammer - ometač signala

Skener spijunske opreme - Countermeasures set CMS 15

CMS - 15 Najpouzdaniji skener za zaštitu bezbednosti na našem tržištu...

Skener spijunske opreme - Countermeasures set CMS 15
Skener spijunske opreme - Countermeasures set CMS 15
detektor, detektori, otkrivanje prisliškivanja, otkrivanje špijunske opreme, da li Vas prisluškuju

Detektor špijunske opreme ST3000 plus

Šta je i kako se koristi detektor za otkrivanje špijunske opreme ST3000 Plus...

Detektor špijunske opreme ST3000 plus
Detektor špijunske opreme ST3000 plus
detektor spijunskih kamera, detektori spijunske opreme

Detektor špijunskih kamera

Detektor špijunskih kamera
Detektor špijunskih kamera
detektor bezicnih kamera, detektor spijunskih kamera

Detektor wireless bežičnih kamera

Wireless bežčne špijunske kamere i kako ih otkriti...

Detektor wireless bežičnih kamera
Detektor wireless bežičnih kamera