Uslovi korišćenja

Korišćenje sajta

Sajt SPYTECH vlasništvo je firme ALFA SISTEM PLUS D.O.O. i korišćenje ovog sajta je prezentacija proizvoda i usluga naše firme. Kompletan sadržaj web sajta je takođe vlasništvo firme i nije dozvoljeno kopiranje i korišćenje sadržaja sajta u bilo koje svrhe bez saglasnosti vlasnika.

Trebate imati na umu da nisu svi proizvodi prikazani, a najdetaljne informacije možete dobiti u našoj kancelariji.

Korišćenje špijunske opreme

ALFA SISTEM PLUS D.O.O. je jedina firma u Srbiji registrovana za prodaju špijunske opreme. Kod nas proizvode kupujete legalno, dobijate fiskalni račun i garanciju.

Pre upotrebe svih uređaja morate biti svesni činjenice da za njihovu zloupotrebu možete snositi posledice i biti krivično gonjeni. Ukoliko vaša dela budu okarekterisana kao “Narušavanje nečije privatnosti”, Vi ćete biti odgovorni za to. Sami korisnici su dužni da poštuju sve lokalne i državne zakone!!!

Odricanje od odgovornosti

ALFA SISTEM PLUS D.O.O. se odriče i ne snosi nikakvu odgovornost za kosrišćenje oprema kupljene kod nas ili bilo kog njenog dela

Kupovinom špijunske opreme smatra se da ste upoznati i da prihvatate ove uslove korišćenja.

ALFA SISTEM PLUS D.O.O. ne vodi evidenciju lica kojima se oprema prodaje, ne uzima nikakve lične podatke i garantuje potpunu diskreciju.