Bežične bubice

Spy Tech

Bežične bubice

Spy Tech

Bežična bubica je minijaturna slušalica koja se postavlja u ušni kanal i omogućava apsolutno prikrivenu komunikaciju sa sagovornikom. Unutar nje nalaze se zvučnik, prijemnik signala i baterija. Bubica je potpuno neprimetna za oko a zahvaljujući anatomskom obliku, zvuk je usmeren ka unutra i ne izlazi iz uha. Može se koristiti na izuzetno glasnim mestima, u prostorijama gde vlada apsolutna tišina, kao i prostorijama u kojima postoje ometači signala zavisno od modela.

Tajna komunikacija sa sagovornikom se obavlja pomoću mikrofona i primopredajnika koji su sakriveni ispod odeće u obliku ogrlice ili pločice. Zvuk sa bežične bubice je kristalno jasan i nema prekida u komunikaciji. Primopredajnik i mikrofon povezuju se kablom za mobilni telefon ili bežičnim putem pomoću Bluetooth-a.

Domet bežične bubice je neograničen jer se komunikacija vrši putem GSM mreže. Bežične bubice mogu se koristiti za polaganje ispita, poslovne pregovore i u svim situacijama kada vam su potrebne proverene i tačne informacije.

Cena: 52-120

Naruči

Specifikacija:

  • Odličan uređaj renomirane američke firme Motorola
  • Pojačani indukcioni Bluetooth uređaj
  • Bežično povezivanje sa svim modelima telefona koji imaju Bluetooth
  • Domet Bluetootha do 10 metara
  • Autonomija baterije do 4 sata razgovora i do 200 sati u Stand By režimu

Komplet uključuje:

  • Bluetooth uređaj i bežičnu bubicu
  • Punjač
  • Punjiva baterija
  • Uputstvo za korišćenje

Svi naši proizvodi su originalni, apsolutno legalni i odmah dostupni, nema poručivanja i neizvesnog čekanja da uređaj stigne u vaše ruke. Takođe, svi uređaji u našem asortimanu namenjeni su svima, bez specijalnih uslova i dozvola. Imajući u vidu delikatnost uređaja i njihove namene, obezbedili smo adekvatan prostor koji garantuje potpunu diskreciju svakom našem klijentu.

Pogledajte video

Saznajte više o proizvodu

Bežične bubice

Bežična bubica je uređaj koji služi za tajnu komunikaciju korisnika sa drugom osobom na određenoj udaljenosti. U pitanju je minijaturna slušalica koja se postavlja u ušni kanal, tako da ju...

Razotkrivanje preljube

Preljuba je postala masovna pojava, gotovo pošast savremenog bračnog i ljubavnog života. Svaki treći partner doživi prevaru ili posumnja u vernost voljene osobe. Neverstvo partnera može trajati godinama i razoriti...

Оставите одговор