Digitalna forenzika mobilnog telefona

Spy Tech

Digitalna forenzika mobilnog telefona

Spy Tech

Digitalna forenzika mobilnog telefona je usluga vraćanja slučajno ili namerno obrisanih i izgubljenih podataka iz mobilnog telefona. Primenjuje se ukoliko se telefon pokvari, fizički ošteti ili se slučajno pogrešnim klikom obrišu svi ili deo važnih podataka.

Uz pomoć vrhunske opreme izraelske kompanije Cellebrite moguće je povratiti gotovo sve podatke o korišćenju mobilnog telefona od momenta njegovog prvog uključivanja, bez vremenskog ograničenja.

Takođe, ukoliko telefon ima šifru koju ne znate, oprema za vraćanje izbrisanih podataka iz telefona može je očitati i pružiti uvid u sve aktivnosti od prvog dana upotrebe.
Digitalna forenzika mobilnog telefona uspešno vraća sve slučajno ili namerno izbrisane podatke od momenta prvog uključenja: SMS i MMS poruke primljene i poslate (sa datumom i vremenom), listing dolaznih i odlaznih poziva (sa datumom i vremenom), telefonski imenik, fotografije, audio i video fajlove, prepiske sa društvenih aplikacija (Viber, WhatsApp, Facebook messenger, Instagram, Skype), lokaciju mobilnog telefona u određenom vremenu, zapise iz kalendara, notesa i planera.

Uspešnost povraćenih podataka zavisi od samog telefona, njegove memorije, načina na koji telefon vrši zapis, vremenskog korišćenja telefona, da li je vršen neki vid fabričkog reseta i da li je prethodno pokušano vađenje podataka drugim programima, softverima ili aplikacijama.

Najčešće, bez obzira na kvar, oštećenje i nepoznate šifre, može se povratiti sve što je ikada bilo u telefonu od prvog uključenja, a izbrisane podatke dobijate u elektronskom formatu koji vam najviše odgovara. Ako niste u mogućnosti da donesete telefon, digitalnu forenziku mobilnog telefona radimo i na terenu.

Cena: 100 - 150

Naruči

Specifikacija:

  • SMS poruke primljene i poslate (sa datumom i vremenom)
  • MMS poruke primljene i poslate (sa datumom i vremenom)
  • Listing dolaznih i odlaznih poziva (sa datumom i vremenom)
  • Telefonski imenik
  • Fotografije, audio i video fajlove
  • Prepiske sa društvenih aplikacija (Viber, WhatsApp, Facebook messenger, Skype)
  • Lokaciju mobilnog telefona u određenom vremenu
  • Zapise iz kalendara, notesa, planera…

Svi naši proizvodi su originalni, apsolutno legalni i odmah dostupni, nema poručivanja i neizvesnog čekanja da uređaj stigne u vaše ruke. Takođe, svi uređaji u našem asortimanu namenjeni su svima, bez specijalnih uslova i dozvola. Imajući u vidu delikatnost uređaja i njihove namene, obezbedili smo adekvatan prostor koji garantuje potpunu diskreciju svakom našem klijentu.

Saznajte više o proizvodu

Digitalna forenzika mobilnog telefona

Digitalna forenzika mobilnog telefona predstavlja način vraćanja obrisanih podataka. Naime, često se dešava da podaci sa mobilnog telefona budu slučajno ili namerno izbrisani. Do toga može doći usled resetovanja telefona...

Zaštita imovine

Kako da zaštitite svoj dom, automobil i uređaje od krađe? Postoji nekoliko uslova koji definišu kvalitet života svakog čoveka, a jedan od najbitnijih uslova je bezbednost. Pod tim se podrazumeva...

Оставите одговор