GPS tracker – lokator

SpyTech

Pogledajte video

Saznajte više o proizvodu

GPS tracker – lokator

GPS lokator je višenamenski špijunski uređaj poslednje generacije sa kojim ćete u svakom trenutku znati gde se nalazi vaš automobil. Sa ovim savremenim uređajem za lociranje i praćenje, saznaćete i...

Zaštita imovine

Kako da zaštitite svoj dom, automobil i uređaje od krađe? Postoji nekoliko uslova koji definišu kvalitet života svakog čoveka, a jedan od najbitnijih uslova je bezbednost. Pod tim se podrazumeva...

Komentari korisnika

 1. Kupio sam uredjaj za koji su mi rekli da baterija može da traje 90 dana bez obzira koliko koristim. Postavio sam u kamion koji je u inostranstvu i nakon 3 dana nije dostupan. Potreban mi je uredjaj koji može duže da radi.

  1. Poštovani Obrade,
   Pretpostavljamo da je reč o GPS trakeru koji ste kupili od neproverenog prodavca pa ne možete uložiti reklamaciju. Postoji više modela ovog uređaja s različitom dužinom trajanja baterije zavisno od režima rada. Vama bi odgovara model koji  s dodatnom baterijom može raditi oko 60-90 dana bez napajanja. Pored rada na bateriju ovaj uređaj se može povezivati i na struju preko opreme koju dobijate prilikom kupovine.

 2. Zdravo.
  Da li mi mozete pomoci oko povezivanja GPS trakera na server. Traker nisam kupio kod vas, kada pokusam da ga povezem sa serverom sajt prijavljuje da uredjaj ne postoji. Da li mogu vama da platim samo povezivanje na server?

  1. Poštovani Đero,
   Nažalost uređaj koji ste kupili uopšte nije moguće povezati sa serverom. Sam aparat je jeftina kopija koja nema serijski broj i iz tog razloga server ne moze da ga prepozna.

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *